PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kan uyuşmazlığı yaşadık


pesimist
08-23-2008, 11:11
Del Bosque'nin sözlerine yöneticimiz Kenan Öner'den yanıt geldi


Bir dönem Beşiktaşımızı çalıştıran ancak üst üste alınan başarısız sonuçlardan dolayı Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmak zorunda kalan İspanyol çalıştırıcı Vicente Del Bosque'nin "Büyük umutlarla gelmiştim, ancak yeterli zaman verilmedi." sözlerine Genel Sekreterimiz Kenan Öner'den cevap geldi. Öner, Del Bosque'nin dünyanın en önemli teknik adamlarından biri olduğunu belirterek, "Del Bosque gibi bir markayı Türkiye'ye getirmek önemli bir işti. Biz kendisine çok güvendik. Ancak yapısal uyuşmazlık ve o dönemdeki şartlar yollarımızı ayırmamızı gerektirdi. Biz de onunla daha fazla çalışıp tecrübelerinden faydalanmak isterdik." ifadelerini kullandı.

Ondan sonra Beşiktaş'ın şampiyonluk yaşayamadığını da kabul eden Öner şunları söyledi. "Şimdi yeni bir yapılanmaya girdik. Beşiktaş'ın içinden Ertuğrul Sağlam'la yeni bir yapılanmaya gittik. Şampiyonluğun bu sezon en güçlü adaylarından biriyiz." Del Bosque ile yaşanan mahkeme sürecinin sona erdiğini kaydeden Öner, "Hukukî bir süreçti, Del Bosque lehine sonuçlandı. Daha fazla yorum yapmanın bir anlamı yok." diyerek düşüncelerini aktardı.

Beşiktaş yeni sezonda maçlarını nerede oynayacağını tam olarak netleştiremediği için kombine satışları uzun süre sekteye uğramıştı. Ancak Başkan Yıldırım Demirören'in "Bu sezon maçları İnönü'de oynayacağız." açıklamaları sonrası satışlarda büyük bir yükseliş meydana geldi. Geçen haftaya kadar 2.500 civarında olan kombineler 7.500'ü buldu. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, "İç saha maçlarımızı İnönü Stadı'nda oynayacağımızı açıkladıktan sonra kombine satışlarımız arttı. 7.500 sayısını bulduk. Kalan iki günde de 9.000'e ulaşacağımızı düşünüyorum. Kombine satışında belirlediğimiz hedefimize ulaştık." dedi. Soğancıoğlu, kombine bilet satışından 8 milyon YTL gelir elde ettiklerini de belirterek, şunları kaydetti: "Aslında biz tüm stadın kombine olarak dolmasını isteriz. Ancak Beşiktaş taraftarı biletini alıp maçlara gelecektir. Bu konuda problem yaşamayız." ifadesini kullandı.

Süper Lig'deki ilk maçını oynamak için bugün Antalya'ya gidecek olan Siyah-Beyazlı takımda Emre Özkan ve Tuna Üzümcü'nün kadroda yer almasının zor olduğu belirtilirken sol dizinde ağrı bulunan Cisse'nin durumunun ise maç günü netleşeceği açıklandı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Cisse'nin oynamaması durumunda ön libero bölgesinde Serdar Kurtuluş ya da Serdar Özkan'a şans vermesi bekleniyor.

Kaynak (http://www.karakartal.com/haberler/26278.php)

Bu sene şampiyon görelim sizi.. :zopa: