PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Holosko'nun forması 32 bin YTL


pesimist
08-23-2008, 11:07
Süper Lig'in ilk haftasında Pazar günü Antalyaspor ile karşılaşacağı maç öncesi Antalya'ya gelen Beşiktaş yönetimi, gündüz Vali Alaaddin Yüksel'e yaptığı ziyaretin ardından, akşam yemeğinde taraftarlarla bir araya geldi.
Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen gecede açık arttırma ile satılan golcü futbolcu Holosko'nun formasını 32 bin YTL'ye Konya Beşiktaşlılar Derneği Onursal Başkanı aldı.

Anadolu Park'ta düzenlenen Beşiktaşlılar Gecesi'ne Başkan Yıldırım Demirören başta olmak üzere Genel Sekreter Kenan Öner, yöneticiler Behçet ümitlen, Levent Erdoğan, Hakan Aksoy yanısıra Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği üyesi taraftarlar katıldı. Gece boyunca yoğun ilgi gören Demirören konuklarla birlikte fotoğraflar çektirdi. Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Demirören, 2008-2009 sezonunda ilk hedefin Süper Lig şampiyonluğu olduğunu belirtti.

Avrupa kupalarında her geçen yıl bir adım daha başarıya yaklaştıklarını söyleyen Başkan Demirören, ''Yeni sezonun ilk maçını ligin yeni takımlarından Antalyaspor ile yapmaktan mutluluk duyuyorum. Umarım Süper Lig'e çıkmak için gösterdikleri başarıyı bu yılda gösterirler. Pazar günü gerçekleşecek maçta her iki takıma da canı gönülden başarılar dilerim'' dedi.

Konuşmaların ardından Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Selçuk'un plaketini kabul eden Demirören, Beşiktaşlı futbolculara imzalattığı Holosko formasını açık arttırmaya sundu.

Bin YTL açılış fiyatı verilen forma için 15 bin YTL ye kadar çıkan misafirler başkanın 30 bin YTL vermesinin ardından fiyat vermedi. Son olarak forma için 32 bin YTL veren Konya Beşiktaşlalır Derneği Onursal Başkanı Arif Çelik formayı alarak dernek üyelerinden Ömer Uçan'a hediye etti. Öte yandan futbolcuların imzaladığı futbol topu ise 5 bin YTL'ye dernek yöneticilerinin oldu.


Kaynak (http://www.karakartal.com/haberler/26277.php)

Baya iyi paraya gitmiş ;D