PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalnız bir cümle.. Sen ve Ben..


..::duyguseli::..
08-21-2008, 17:03
Bir cümle yeterdi aşka..Ve sen yeterdin bana..
Bir cümle..! İçinde ''seni seviyorumlar'' olmayan,söylendiğinde yürek yakan,cananı candan caydıran..Ufak,sessiz ve derinden gelen..Bir kısa cümle yeterdi bana..Bir tek cümle; SEN ve BEN..

Ben aşka sessizim sevgili..Aşka suskunum..Uzun methiyeler dizecek kadar düzenli değil gönül yazım..Bir sözle başlar bir sözle son noktayı koyarım..Bir sözün yeter içimde ateş yakmaya..Ve bir sözün su olur narı- aşkıma..Yakınında olamasamda sevgili,tek bir sözün busedir yanağıma..Elini tutmak imkansızda olsa bir sözün yeter dokunmama..

Ben aşk şiirleri bilmem sevgili..Ezberleyipte okuyamam sana..!!Süslü kelimelerim yoktur aşka dair..Gönül lisanım dilsizdir benim..Şarkılar söyleyemem saçlarınla oynayıp..Dans edemem..

Renkli kıyafetler giyip çıkamam karşına sevgili..Elinden tutupta mum ışığında yemek yiyemem..Mum ışığı beni çok korkutur sevgili..Karanlıkta göremem gözlerini..Süslü değilim belki istediğin gibi..Hiç güzel bir eteğim olmadı..Ve üstüne takabileceğim inci bir kolyemde.. Gözlerimde boya var sanma sakın..Gözlerimin boyası doğuştandır..

En sevdiğin şey nedir diye sorma sevgili..Hobilerim yok benim..Ben her şeyi severim..Sonra ortak noktamız var mı diye bulmaya çalışma sakın..En büyük ortaklığımız gönül ortaklığımız değilmi sanki..? Canını canına vermişse bu gönül başka şahit aramak gereklimidir..?

Anlat deme bana sevgili..Anlatılacak güzelliklerim yok benim.. Unutulmaz aşklara konu olmadı adım.. Ardımda hiç yaşanmışlıklar bırakmadım..Anlatacak yaşanmışlıklarım yok benim sevgili.. Anlat deme bana..Anla beni..

Seni ne kadar çok sevdiğimi sorup durma sevgili..Midem bulanıyor içinde seni seviyorum geçen cümlelerden.. Ben sevdiğimi her seferinde söyleyemem sevgili..Utangaçtır yüreğim.. Yüreğimi yorma sevgili.. Rahat bırak.. İki yüreğin ağırlığı yeterince yoruyor beni..

Benim seni ne kadar çok sevdiğimi düşünme sevgili..Senin beni ne kadar çok sevdiğini düşün..Ve beni daha ne kadar çok sevebileceğini düşün..Çünkü ben öyle yapıyorum sevgili..Senin beni ne kadar çok sevmen önemli değil benim için..Benim seni ne kadar çok sevdiğim önemli..Üstüne düşeni yapıpta seni senden çok seviyorsa yüreğim, beni bırakıp gitsende düşünmem niye gittin..?

İnat etme sevgili..Mağrurdur sevdam..İncinirse eğer,incitirsen onu..!! Bakmaz ardına bırakır seni.. Ateşi büyükse sevdamın,okyanusu daha büyüktür..Nasıl yandıysa öyle söner..Sönerde küle döner.. Ve birdaha ne sen yakabilirsin o ateşi sevgili,nede bir başkası..

imza:ben..
http://www.aylakadam.org/wp-content/uploads/blogger/blogger/469/993/1600/I_want_to_go_to_you_by_seanfl.6.jpg

kelebek35
08-21-2008, 17:11
İnat etme sevgili..Mağrurdur sevdam..İncinirse eğer,incitirsen onu..!! Bakmaz ardına bırakır seni.. Ateşi büyükse sevdamın,okyanusu daha büyüktür..Nasıl yandıysa öyle söner..Sönerde küle döner.. Ve birdaha ne sen yakabilirsin o ateşi sevgili,nede bir başkası..


mükemmell bir şey bu canım emeğine sağlık :) iana çok beğendim...

..::duyguseli::..
08-21-2008, 17:18
Sağol ablacım teşekkür ettim.. Artımızı da verdin inşAllah.. :cool:

_SoN_
08-21-2008, 17:49
çok güzeldi , sende ne hünerler varmış :)

..::duyguseli::..
08-21-2008, 17:52
Teşekkür ettim muhterem..Artıda verdiniz inşAllah.. (: (: (:

MetinCeylan
08-21-2008, 19:56
güzel yazı teskler...