PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener yine bombayı patlattı


kayısıkentli
08-20-2008, 20:13
Futbol takımı arayışa devam ederken, asıl bomba basketbolda patladı.
Futbol takımı Aurelio'nun boşluğunu doldurmak için çalışmalara devam ederken, asıl transfer bombası basketbolda patladı. Fenerbahçe NBA´de forma giyen dünyaca ünlü Hırvat yıldız Gordan Giricek'le anlaştığını açıkladı.

Basketbolda son iki yılın şampiyonu Fenerbahçe, NBA´de forma giyen dünyaca ünlü Hırvat yıldızla anlaştığını açıkladı.

Basketbolda son iki yılın şampiyonu Fenerbahçe Ülker, büyük bir transfere imza atarak dünyaca ünlü Hırvat forvet Gordan Giricek’i renklerine kattı. Solomon, Kinsley ve White gibi oyuncularla yollarını ayırarak kan kaybeden Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezon NBA takımlarından Phoneix Suns’ta forma giyen Giricek’le iki yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. 31 yaşındaki deneyimli oyuncu Kanarya’nın, Marques Green ve Devin Smith'ten sonra bu sezon transfer ettiği 3. oyuncu oldu.

NBA kariyerinde 9.6 sayı-1.5 sayı-2.5 ribaunt ortalamaları tutturan ve Memphis, Orlando, Utah, Philadelphia ve Phoenix formaları giyen Giricek’in transferiyle iligili olarak bir açıklama yapan Fenerbahçe Basketbol Takımları Şube Direktörü Nedim Karakaş “Gordan Giricek, basketbolun önemli ve değerli oyuncularından bir tanesi. Kendisiyle 2 yıllık anlaşmaya vardık. Forvet mevkiinde oynayan basketbolcunun takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=153309