PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve Senna'nın son kararı


kayısıkentli
08-20-2008, 12:46
Senna Fenerbahçe'ye gelecek mi? Önceleri sıcak bakmıyordu. Peki ye şimdi? Futbolcu Kopenhag'da konuştu.
Önceleri Fenerbahçe'ye sıcak bakmayan Senna, milli takımdan hocası Luis Aragones ve takım arkadaşı Güiza'nın İstanbul'a gitmesiyle fikir değiştirdi. Tek şartı ise 3 yıllık kontrat istemesi.

KULÜPLER ANLAŞIRSA SORUN YOK

Kopenhag'da Zaman'ın Hasan Cücük'n sorularını cevaplayan Senna, "Ben şu an Villarreal'in oyuncusuyum. İki yıllık kontratım var. Kulüpler anlaşırsa benim açımdan sorun yok. Kulüpler arası görüşmenin nasıl gittiğini ise bilemiyorum." dedi. Yaşının 32 olduğuna dikkat çeken yıldız futbolcu, "Benim transferimde tek şartım, kontratımın 3 yıllık olmasıdır. Yaşım itibarıyla bu süreden aza imza atmam." şeklinde konuştu.

F.Bahçe'yi çalıştıran Aragones'in kendisi için çok özel biri olduğunu ifade eden Senna, "İspanya Milli Takımı formasını bana Aragones verdi. Ülkeden yükselen eleştirilere kulağını kapatan Aragones'in bu cesareti benim daha iyi motive olmamı sağladı. Milli takımda oynadığım futbolla hocamı haksız çıkarmadığım için çok mutluyum. " diye konuştu.

GUİZA'DAN FENERBAHÇE VE İSTANBUL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALDI

Ayrıca milli takımdan arkadaşı Güiza'dan F.Bahçe ve İstanbul hakkında detaylı bilgi aldığını ifade eden Brezilya asıllı oyuncu, futbolun tıpkı İspanya'da olduğu gibi Türkiye'de de en önemli spor dalı olduğunu öğrendiğini belirtti.

Senna, ayrıca Fenerbahçe'nin geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği başarıyla Avrupa'da adından söz ettiren bir takım konumuna geldiğini belirterek, bonservisinin Villarreal tarafından yüksek tutulmasına ise şu açıklamayı getirdi: "Euro 2008 öncesi transferim gerçekleşseydi bu kadar yüksek olmazdı. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Sonuçta sözleşmem devam ediyor. Ve beni transfer edecek takımın kulübümle anlaşması lazım." http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=153297