PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzellik Dersleri


*fanii*
11-30-2007, 00:37
Güzellik Dersleri


Denemeniz gereken güzellik trendleri, öneriler ve ürünler...

Ekstra Uzun Kirpikler
Vurucu kirpikler, hafif kalça kıvrımlarını ortaya çıkaran giysiler ve yürüdükçe havalanan saçlar ünlülerin son trendi. Artık ünlüler alışverişe bile takma kirpikleriyle gidiyor gibi görünüyorlar. Kirpikleri upuzun gösteren maskaralar en çok tüketilen ürünler arasında. Jennifer Lopez gibi etkileyici gözlere sahip olmak için, alt kirpiklerinizin dibine koyu renkli bir far uyguladıktan sonra sadece üst kirpiklerinize maskara sürün. Pupa'nın yeni makyaj koleksiyonundan Diva's Lashes Maskara Maxi Volume, hacim veren maskarayı deneyebilirsiniz. Fiyatı: 35 YTL.

Topuklara Cila!
Yaz ayları kapıda! Açık ayakkabılar satışa çıktı bile. Kışın kuruyan, çatlayan topuk ve ayaklara bakım yapma zamanı geldi. Çatlak topuklarla o açık ayakkabıları giymek büyük bir kabus olur herhalde! 3M Nexcare Foot Crack Care, çatlaklara karşı ayak bakımını çok seveceksiniz. Havuz veya pedikür sonrası da güvenle kullanılabilen cila, vitamin içerikleriyle cildi hızla onarıyor. C ve E vitaminleri, çay ağacı özü içeren ürün aplikatörü ile kolayca sürülüyor. Fiyatı: 20 YTL.

Tırnakları Uzun Göstermenin SırrıBazı ünlülerin kısacık ve küt tırnaklarını çok mu beğeniyorsunuz? Tırnakları çok kısa olduğu halde hiç de kötü görünmüyor değil mi? Bunun sırrını merak ediyor musunuz? Bu sadece bir göz yanılması aslında Ten renginize yakın tonlarda oje kullanırsanız, tırnaklarınız ellerinizin rengiyle bütünleşeceğinden elleriniz ve tırnaklarınız daha uzun görünecektir. Clarins, Nail Colour, oje kullanabilirsiniz. Fiyatı: 34 YTL.

Pamuk Prenses Gibi!
Sabah uyandığınızda aynaya baktınız ve solgun yüzünüzü görünce moraliniz mi bozuldu? Hemen toparlanın, küçücük bir fırça darbesiyle canlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Her zaman Charlize Theron gibi canlı bir cilde sahip olabilirsiniz. Ebil Academy Bebek şubesinden makyöz Selma Küçüközbek canlı bir cilt için şunları öneriyor: "Burnunuzla yanağınızın arasına parmağınızı koyun. Mac, Frankly Scarlet parlak kırmızı renkteki toz allıkla yanağınızda bir yuvarlak oluşturun." diyor. Fiyatı: 43 YTL.