PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Derdim..!! Derdim..!! Anlayan Olsa DERDİM..!!


..::duyguseli::..
08-18-2008, 22:53
Mağrurdur sevdam söyleyemez derdini..Saklar yüreğine yarini..Yürek yanar,yanarda erir,erirde biter,biterde tükenir..Yine de suküt eder..

Korktuğundan değil suskunluğu..Öyle cesur ki sevdam; Bir gönüle girerse eğer,bir ordunun şehir kapısından girer gibi yıkarda geçer..Sevgisine karşılık alamayacağı ihtimalide değildir suskunluğu..İki tarafa birden yetiyorsa eğer yürek, AŞK neden tek kişilik yaşanmasın ki..?

Susar..Söyleyemez derdini..Çünkü anlamazlar onu bilir..Anlaşılamamak düşüncesi öyle yakar ki canını..Onu yakanıda yakar,kendiside yanar..Yanarda birdaha sönmez diye hep içine akıtır yaşlarını..Akıtırda kimse görmez..Akıtırda kimse bilmez..Bilmez kimse çünkü yüzünü ıslatmadan ağlar SEVDAM..Siz hiç yüzünüz ıslanmadan ağladınız mı..?

Ah bir anlayan olsa onu..Bir anlayan çıksada anlatsa..Yüreğine ağır geldiğinden değil
suskunluğu..Sevdayı İçinde saklayıp şehit öllmekte var aslında..Ama insanoğlu işte..Yüreğini nefsinden esirgemek,yüreğini nefsine esir etmemek kolay mı ki..? ''Git söyle sevgiliye sevdiğini,haykır içindekileri..Ya oda seni seviyorsa,ya oda sana vurgunsa..? Bir ömür boyu mutlu olursun belki de..Git sarıl ve öp doyasıya..Ya geç kalırsan sonra..Ya bir başkasına giderse sevgili..?Nasıl yaşarsın o zaman..? Onsuzluğa nasıl dayanırsın..?'' diye diye aklını kemirir nefsin..Kemirirde akıl bırakmaz bazen..

Peki ya konuşursa sevdam..Anlatırsa sevgiliye derdini..Ya anlamazsa sevgili,dalga geçerde üzerse sevdamı..Kısmet değilmiş diyemem ki..Arkamı dönüpte hayatıma devam edemem ki..! Mağrurdur sevdam..Ya kırılırsa..? Ya incinirse..? Bana emanet edilene nefsim uğruna nasıl ihanet ederim..? Sus Sevdam..! Anlatma..

Ve anlatamaz derdini sevdam..Anlamazlar çünkü..Anlatılmaz..İçinde saklar sevgisini..Saklarda bir ömür aynı nakaratı tekrarlar:


Derdim!! Derdim!! Anlayan Olsa DERDİM!!

Derdime derman Yarab,
Dermanıma can gerek..
Canan bulmak çok kolay Derdi anlayan gerek..


http://img233.imageshack.us/img233/9725/yalllldj9.jpg

..::duyguseli::..
08-18-2008, 22:55
Valla aslında yazmıyacaktım yönetim acayip ısrar etti..Dedim yazık dedim bu dedim güzel ve orjinal yazılarımdan dedim sizleri dedim mahrum bırakmayayım dedim.. :cool::D

tomqoliq
08-18-2008, 23:09
ellerine sağlık ;)

..::duyguseli::..
08-18-2008, 23:23
Teşekkürler.. (:

MetinCeylan
08-18-2008, 23:29
Derdim!! Derdim!! Anlayan Olsa DERDİM!!

Derdime derman Yarab,
Dermanıma can gerek..
Canan bulmak çok kolay Derdi anlayan gerek..

gerek bence:)

..::duyguseli::..
08-18-2008, 23:35
(: (: