PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Özlenen Beşiktaş yolda"


pesimist
08-16-2008, 12:31
Ertuğrul Sağlam, sakatların ve affedilen eski kaptanların takıma katılmasıyla daha da güçleneceğimizi belirtti

UEFA Kupası 2. tur ilk maçında Bosna Hersek’in Siroki Brijeg takımını deplasmanda 2-1 yenerek büyük avantaj sağlayan Beşiktaş’ta yüzler gülüyor. Ertuğrul Sağlam, maçtan sonra başkan Yıldırım Demirören’e müjdeyi verdi: "Başkanım siz hiç merak etmeyin. Özlenen Beşiktaş yolda." Genel sekreter Kenan Öner, yöneticiler Şeref Yalçın ve Nedim Sarsmaz’ın da katıldığı toplantıda Sağlam, Demirören’e şunları söyledi:

"Başkanım, maçtan önce bilen bilmeyen herkes, rakibin zayıf olduğu yönünde fikir yürüttü. Ancak biz rakibimizi ciddiye aldık. Siroki kötü takım değil, iyi mücadele ediyor. Biz daha iyi olduğumuz için kazandık. İstanbul’da taraftarımızın önünde çok daha rahat bir oyun çıkarıp, bol gollü bir galibiyet izlettireceğiz.

Daha da güçleneceğiz

Avrupa maçlarında oyundan çok skor önemlidir. 90 dakika boyunca oyunda ters giden bazı olaylar oldu. Bunlar zamanla düzelecek. Zapotocny’nin sakatlığının düzelip takıma katılmasıyla daha da güçleneceğiz.

Affedilen eski kaptanlarımız İ.Üzülmez ve İ.Toraman’ın da katkıları olacak. Deplasmanda olmamıza rağmen sahaya çıkan oyuncularım istediğim tüm sistem ve taktiği uyguladılar. Hepsine teşekkür ederim. Takımdaki arkadaşlık ruhu üst seviyede. Oyuncularımın hepsinden son derece memnunum. Başkanım sen hiç merak etme. Her şey çok daha güzel olacak. Taşlar zamanla yerine oturacak. İnönü Stadı’nda farklı kazanacağız."

Kaynak (http://www.karakartal.com/haberler/26195.php)

Haydi kartal haydi kartal haydiiii :a048:

hülya
08-16-2008, 13:22
umarım hep böyle devam eder.