PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herşeyi tüketiyoruz


pesimist
08-15-2008, 13:27
Evet herşeyi tüketiyoruz,

Gün geçmiyorki insanlar elindekilerini tüketmesin, gün geçmiyorki kaybedildikten sonra anladığımız değerler üzerine sistem değişiklikleri ve pişmanlığın vermiş olduğu hızla önlemler alınmasın.!

Turizm uğruna yakılan yıkılan oksijen kaynaklarımızdan sonra, pişman olduk sanıyorum, ama bu halen devam etmekte antalya ve diğer yörelerimizde gün geçmiyorki bir ormanımız kül olmasın.

Derken parfüm vs. ile ozon tabakımızı yeterince deldik, artık MEGAKENT dediğimiz yerlerde nefes alıp verebilmek, temiz hava solumak neredeyse imkansız, ormanların ve güzel çayırların yerini, yol kenarındaki çiçekli süslemeler, bazı geniş yollarda kıyılara köşelere yapılan hatıra ormanları aldı ne yazık ki.

Derken insanoğlu elinde ki ikinci önemli değer olan suyu tüketti...
Tükenmeyen ne var ki, su tükenmesin, dünya döndükçe birşeyleri tüketiyoruz, gün gelecek teknolojiyi de tüketeceğiz eminim..!!

İnsan aç yaşayabilir, fakat susuz yaşayamaz sanıyorum, bu konuda gerekli çabalar üst dereceye çıksada neye yarar, artık SUyuda tükettik...

Artık dönüp aynaya bakmanın insanoğlu için vakti gelmiştir...!!

Elimizdekilerin kıymetini bilelim, doğamızı çevremizi koruyup kollayalım.!
Uyarıları dikkate alalım.!!

3 yanı deniz olan TÜRKİYEMİZDE bile su sıkıntısı çekiliyorsa, aç bitap yıllardır hayat mücadelesi veren ÜLKELERİ DÜŞÜNÜP, şükür ile beraber insani görevlerimizi ve sorumluluklarımızı yerine getirelim...

Haydi türkiye vakit gelip geçmekte, boşa geçen saatler hayatımızı tehlike altına almakta,

Buna bir dur diyelim...

tomqoliq
08-15-2008, 15:48
haqlısn yaf bu gidşle kıtlıq kapıda ztn insnların eline verilen ne eskisi gbi sağlam çıkıokı hç bşiyin kıymetini bilmiolar !!

Chesss
08-22-2008, 11:35
Hareket Olduğu Sürece Hatalar Yığılmaya Devam Edecektir.

Farketmek Bazen İşe Yaramıyor :(

yeliz20
11-18-2020, 13:10
tşkler