PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sağlam sonuçtan memnun & Engin: "Gol moralimizi bozdu ama.."


pesimist
08-15-2008, 11:33
http://img.mynet.com/spr/ErtugrulSaglam14.jpg


Sağlam sonuçtan memnun


Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Kupası 2. ön eleme ilk maçında Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımı karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin iyi sonuç olduğunu söyledi.
Sağlam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında kendileri açısından güzel bir maç olduğunu belirterek, ''2-1'lik sonuç deplasman takımı için iyi skor'' dedi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Bosna Hersek'in öne çıkan bir takımı karşısında mücadele ettiklerini ifade ederek, ''Çok koşan, mücadele eden ve iyi futbol oynamaya çalışan bir takıma karşı galip geldik. Skor farklı olabilirdi. Ancak topa fazla hakim olamadık ve fazla top kaybı yaptık. Sonuçta kazandık. Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Futbol anlamında yapmamız gereken çok şeyin olduğunu gördük'' diye konuştu.

Rövanş maçı için avantajlı bir skor elde ettiklerini dile getiren genç teknik adam, ''Bu avantajı koruyup ikinci maçta skoru daha ileriye götürerek, turu atlamak istiyoruz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak (http://www.karakartal.com/haberler/26185.php)






Engin: "Gol moralimizi bozdu ama.."
http://www.tumspor.com/photos-inner/944252130.jpg


Beşiktaş Futbol Takımları Genel Menajeri Sinan Engin son dakikada yenilen şansız golün morallerini bozduğunu belirterek, ''Siroki Brijeg küçümsenecek bir takım değil. Çok koşuyorlar. Ancak rövanş maçına daha rahat çıkacağız'' dedi.
Siroki Brijeg'in mahalle takımı olduğu yönündeki yorumlara katılmadığını kaydeden Engin, ''İyi bir takım. Bizde bazı oyuncular oyuna ağırlığını koyamadı'' derken, ''Son vuruşlarda bir sıkıntı var mı?'' sorusunu ise ''Son vuruşlarda etkisiz bir durum var. Ancak aynı oyuncular oynayacak. Onlar da bunu giderecek'' diye yanıtladı.

Kaynak (http://www.karakartal.com/haberler/26186.php)


Sonuçtan herkes memnun fakat çok rahat oynadık sonuçta bir gol yedik, inönüde taraftarımızla daha iyi oynayıp farklı kazanmamız gerek.!!