PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Kemal Sunal şaşırttı


ALONE53
08-08-2008, 14:58
Bu Kemal Sunal şaşırttı
08/08/2008


Kanaltürk’te Doğa Rutkay’ın sunduğu ’Herşeyi Söylemek Mümkün’ programına konuk olan Ali Sunal, babasının sinema oyuncusu olduğu söyleyerek dizilerde oynamaya tepki koyduğunu anlattı. Sunal dizilerde oynamamak için çocuklarına et yedirip kendisi gizlice makarna yermiş...

Sunal, o süreçte yaşadıklarını özetlerken, filmleri hala ekranlara gelen ve yediden yetmişyediye herkesin sevdiği usta oyuncu Kemal Sunal’ın yaşadığı zor günleri de gözler önüne sermiş oldu.

Babasının cimri olduğuna inanmadığını vurgulayan Ali Sunal, "Parayı nereye harcayacağın çok önemli. Herhalde babam da olayın nereye gittiğini gören bir insandı. Çünkü bu tüketen ve yoğuran bir sektör... Çok enteresan bir örnek veriyoruz. Bir tane daha var mı bilmiyorum aynı şekilde yaşayan? Küçük bir semtten gelip star olmuş ve hala aynı yaşam tarzını sürdüren, ailesine de bunu aşılayan bir tane daha adam var mı bilmiyorum? Tutumluydu ama meraklarına gerekli harcamayı yapan, zamanında bütçesi nasılsa ona göre davranan biriydi. Annemle babamın makarna yediği günleri de biliyorum. Dizi sektörü çıkmış, özel kanallar çıkmış. Dizi yapmak istemiyor. ’Ben sinema oyuncusuyum’ diyor. Bir süre bayağı dayandı ve o sürede bize çaktırmadılar ama biz yine et, köfte, yemek yerken onlar makarna yiyorlarmış. Ben sonradan öğrendim bunu" diye konuştu.

Ali Sunal, telif hakları sorununa da gönderme yaparak "Telif hakları olsa, biz şu anda bizim kanalda, hepimiz helikopterle gelmiş ve program sunuyor olurduk" dedi.

KAYNAK: Televizyon Gazetesi