PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Telefonunuzu FM verici yapın!(video)


ALONE53
08-07-2008, 10:40
Telefonunuzu FM verici yapın! 07 Ağustos 2008 00:55
Nokia'nın, yeni telefonu oldukça ilginç özelliklere sahip. Bunlardan biri de telefondaki şarkıları arabanızın radyosunda dinlemek.
Videoyu izleyin.
Nokia N78, bu serinin en yeni üyelerinden biri. ShiftDelete.Net Test Merkezi'ne geldiğinde, kutusunu ilk açtığımızda şok olduk. Tuş takımının yerleşimi, diğer N serisi telefonlara göre oldukça değişmiş. Bu radikal kararın arkasında müzik ve eğlence için sunulan servisler geliyor. Kablosuz ağ, GPS, multimedya desteği ve şıklıkla buluşmuş. Telefonda beğenmediğimiz özellikler de yok değil. En iyisi yazımızı burada noktalayalım ve sizi inceleme videosu ile baş başa bırakalım.

Nokia N78 fotoğrafları için tıklayın.


http://fotogaleri.shiftdelete.net/v/Nokia+N78/


Nokia N78'in görünüşü, ve tuşların yeniden tasarlanmış yapısı izleyenleri cezbediyor. İlk kullandığınız zamanlarda, bu tuş yerleşimine alışmak gerçekten zor.

Telefonda öyle bi özellik var ki, belki de telefonu diğer modellerden ayıran tek özellik bu.
Telefonda dinlediğiniz bir şarkıyı, sizin belirlediğiniz bir frekans yardımıyla FM verici üzerinden yayınlayabiliyorsunuz. Bu, en çok da otomobilindeki ses sisteminde telefonundaki şarkıları dinlemek isteyenler için sevindirici bir gelişme.