PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kelliğe çözüm bulundu


*fanii*
11-29-2007, 18:56
Çin’de bulunan yöntem kelliğin sonunu getirecek. Hem de doğal yoldan


ARI ürünleriyle tedavi anlamına gelen apiterapi bugünlerde revaçta. Başta, kansızlık, iştahsızlık, cilt sorunları gibi rahatsızlıkları tedavisinde kullanılan bu yöntem kelliğin çözümü olarak işaret ediliyor. Yöntem Türkiye sınırından içeri henüz girmese de arı sütü çoktan piyasada yerini aldı. Arı sütü içerikli ‘apiterapy şampuanı’ satışa sunuldu. Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Kadriye Sorkun, arının salgıladığı ürünlerin insan sağlığına yararlı olduğunu belirterek, saç sağlığı için arı sütünün faydalı olduğunu açıkladı.

CİLDİ NEMLİ TUTUYOR

PROF: Dr. Kadriye Sorkun, ‘Arı sütü çok değerli bir ürün. Çok çeşitli alanlarda kullanılıyor. Arısütü bulunduğu yüzeyi nemli tutarak kurumasını önlüyor. Bu nedenle saça ve cilde fayda sağlıyor. Bilim dünyası arı sütünü araştırdıkça her geçen gün başka bir yararı olduğunu saptıyor’ diye konuştu.

Dünyada arı sütünün üretim ve ticareti Çin, Japonya, Taiwan ve Yeni Zelanda gibi Uzak Doğu ülkelerinde yapılıyor. Türkiye’de arı sütünü bazı marketlerde ve aktarlarda bulmak mümkün.

Kaynak (http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=308923)

nehir
11-29-2007, 19:02
valla öyle sorunlar genelde beylerde kel bayan gördünüz mü çoook nadrdir