PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beni buraya Giunti gönderdi


NOYAN
08-04-2008, 01:30
Galatasaray'ın İtalyan kalecisi Morgan De Sanctis, transferde sarı-kırmızılı kulübü tercih etmesinin sebebini, “Her zaman büyük takımların bünyesinde olmayı tercih etmişimdir” diyerek açıkladı.

http://spor.ekolay.net/images/haber/De_Sanctis_03_250.jpg

Galatasaray'ın Almanya kampında sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesi ve Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan yeni transfer İtalyan kaleci, Galatasaray'da edindiği ilk izlenimden çok memnun olduğunu, elinden geleni yaparak iyi bir sezon geçirmeyi hedeflediğini ve Galatasaray'ın başarılarının bir parçası olmayı istediğini söyledi.

İspanya'nın Sevilla kulübünden bir yıllığına kiralanan De Sanctis, Galatasaray'da olmasının nedenini şu sözlerle açıkladı: "Ben her zaman büyük takımların bünyesinde olmayı tercih etmişimdir. Udinese ve Sevilla'dan sonra Galatasaray'da olmamın nedeni de bu. Galatasaray yalnızca Türkiye'nin en iyi takımı değil, Avrupa çapında UEFA ve Süper Kupa şampiyonluğu elde etmiş, bunun dışında da Avrupa kupalarında hep ileri dereceleri elde etmiş bir ekip. Avrupa'nın güçlü takımlarından bir tanesi."

Geçtiğimiz sezon Sevilla'da diğer kalecinin çok formda olmasından dolayı forma şansı bulamadığı bir sezon geçirdiği belirten Morgan De Sanctis, Udinese'de yaşadığı yıllara dönmek istediği söyledi.

GIUNTI'DEN BİLGİ ALDIM

Türkiye'ye gelmeden önce Süper Lig'de forma giymiş Beşiktaş'ın eski futbolcusu Giunti ile konuştuğunu ifade eden De Sanctis, şunları kaydetti: “Giunti, Türkiye'de hiç uyum sorunu yaşamayacağımı söyledi. İstanbul'un, futbolu çok seven, deyim yerindeyse futboldan beslenen bir şehir olduğunu söyledi. O Beşiktaş için oynamış. Ben Galatasaray'a hizmet edeceğim. Giunti'nin bana anlattıklarından çok faydalanabileceğimi düşünüyorum. Benim iyi izlenimler edinmeme yardımcı oldu, ayrıca İstanbul'un büyük ve güzel bir şehir olduğunu söyledi.”

ekolay