PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sen...


ALONE53
08-02-2008, 16:18
SEN,

''Siz insanlar için çikarilmis en hayirli bir ümmetsiniz, iyiligi emreder, kötülükten vazgeçirmege çalisirsiniz.. Çünkü Allah’a inaniyorsunuz..'' Fermaninin sahibisin!..

SEN,

''Alemlere rahmet olarak gönderilen'' ve dehsetli mahser günü herkesin ''Nefsi! Nefsi!'' diye çirpinacagi bir zamanda, secdelere kapanip; ''Ümmetimi isterim Ya Rab!.. Ümmetimi bagislamadikça kalkmam'' diye feryad edecek olan Habib-i Kibriya’nin ümmetisin!..

SEN,

Resûlullah’in ashabina; ''Orduya yardim ediniz'' dedigi zaman, bütün servetini alip getiren ve Peygamberin ''Çocuklarina ne biraktin?..'' sorusuna; ''Allah’i ve Resûlünü biraktim Ya Resûllullah!'' cevabini veren Hz. Ebûbekir’in yolundasin!..


SEN,

Devlet reisi oldugu halde, içi su dolu bir tulumu sirtina yüklenerek halk içinde dolasan ve oglunun; ''Babacigim, niçin böyle yapiyorsun?'' sorusuna; ''Oglum! Nefsimi biraz begenir gibi oldum.. Onu zelil etmek, gururumu kirmak istiyorum'' diyen Koca Ömer’in izindesin!



SEN,

Müslümanlar arasinda açligin ve kitligin hüküm sürdügü bir zamanda Sam’dan kendisine ait zeytinyagi, üzüm ve bugday yüklü olarak gelen bir deveyi yükleriyle beraber yoksullara tasadduk eden Hz. Osman’in ardindasin!..


SEN,

Cebinde bulunan 4 dirhem servetin 1 dirhemini gizlice, 1 dirhemini açikça, 1 dirhemini gece ve kalan 1 dirhemini de gündüz , kimsesizlere sadaka olarak veren ve ALLAH Resûlünün; ''Neden böyle yaptin ?''suâline ''Belki ALLAH bunlarin birini olsun kabul eder düsüncesiyle diyen Hz. Ali’yi takip edensin!


SEN,

ALLAH yolunda cihada çikan ve karsisinda ATLAS Okyanusunu görünce, devesini
dizlerine kadar denize
sürerek, kilicini çekip; ''Ya Rabbi! Sahid ol! Önüme su uçsuz bucaksiz derya çikmasaydı senin sanini daha ileriye götürürdüm!'' diyen mücahidlerin pesindesin!..

SEN,

40 sene yatsi abdestiyle sabah namazini kilan Imam-i Âzam’larin, Malazgirt Ovalarinda ALLAH Allah sesleriyle at kosturan ve Anadolu kapilarini Müslüman Türklere açan Alp Arslanlarin arkasindasin!..


SEN,

Misafir kaldigi evde gece sabaha kadar ayakta duran ve; ''Biz Kur’anin bulundugu odada ayaklarimizi uzatip yatmaktan hayâ ederiz'' diyen Osman Gazilerin torunusun!..

SEN,

Resûllullah’in müjdesine nail olup, küfrün dogu kal’asini, istanbul’u fethederek Islam’a teslim eden, yeni bir çag açan Fatihlerin, dünyayi müslümanlardan baskasina dar gören Yavuzlarin, karalarin- denizlerin hakani Kanûnilerin neslisin!..

SEN,

Istanbul’da okumaya basladigi Ezan-i Muhammediyeyi, Çaldiran ovalarinda bitiren, Tuna’da aldigi abdestin namazini Afrika çöllerinde kilan, Hazer kiyilarinda getirdigi tekbir seslerinin yankilarini Viyana kapilarinda duyan kahramanlarin evladisin!..

SEN,

Vatanini, mukaddesâtini müdafaa ederken düsman kursunlarinin darbeleriyle bagirsaklari delik-desik disariya firlayan ve bir eliyle onlari karnina iterken, diger eliyle gögsünden bir baska kursunu eliyle çikarip, yaninda bulunan arkadasina; ''Al arkadasim! Sag olur da dönersen, su kursunu ogluma ver! Ve O’na de ki; ''Ben inandıgım mukaddesatlar ugruna can veriyorum,camiler ezansız,minberler Kuransız kalmasın '' deyip ulvî ruh örnekleri veren sehitler kafilesinin çocugusun!..


sımdı soyle...bu gidiş nereye böyle...al basını ellerının arasına...agla batının bizi nasıl da asimile edişine..agla silkin ve kendine gel
gıpta edilecek olan biz iken bizim onların acınası ahvallerine gıpta edişimize..
örnek alınacak olan biz iken onlar bicagı sag eline aldı mı bizim de alısımıza...ne yapsalar bu bünyenin tereddütsüz kabul edişine...
dusuncelerımıze agla hülyalarımıza...Çıtası düşük ideallerimize...
benmerkezcil dünyacıklarımıza...benmerkezcil ufuklarımıza...
agla ki yıkansın gönlümüz...dökülsün kirlerimiz...
Necip Fazıl gibi inle ve de ki
'AĞLAYIN, AĞLAYIN SU YÜKSELSİN;BELKİ KURTULUR GEMİ
ANNE SECCADEN GELSİN,BİZE DUA ET EMİ...'

ve unutma sende bu yapıda bir tuglasın
sen de bu sarkıda bir notasın
sen de bu duada bir mısrasın
DİNLE...
sen ki 'Rabbiniz kim' dendiğinde bezm-i elest'de,' Kalu bela ' diyensin tüm inanmış ruhlarla...

Geç değil ...ümitsiz hiç değil...

'Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyiniz.Çünkü Allah'ın rahmetinden ancak kafirler topluluğu ümit keser'(Yusuf suresi 87)

Allah ım affet bizi...seninle bu denli irtibatsız olusumuzu affet... Hersey seni bulmak içinken bu limiti belirli ve sınırlı serüvende...affet seni kaybeder gibi olusumuzu...

"Allah'ım ,vefasızlık yaparak Senden uzak kalsak da ,halimiz Sensiz yapamayacağımızı haykırmakta...Vefasızlıgımız itibariyle değil,ihtiyacımıza göre Senin lütfuna talibiz.!.."

tomqoliq
08-02-2008, 17:58
ellerine sağlk gsl olmş :)