PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Engin'in sözleri cingar çıkarır


kayısıkentli
07-18-2008, 15:03
Beşiktaş'ın Genel Menajeri Engin açtı ağzını yumdu gözünü! FB ve GS'ye öyle sözler söyledi ki ligde şimdiden kıyamet kopacak!
Beşiktaş'ın Genel Menajeri Sinan Engin'den rakiplerini çok kızdıracak sözler... Engin, Galatasaray'ın yeni hocası yüzünden felaketin eşiğinde olduğunu iddia ederken, Fener'de de büyük bir kaosun yaşanacağını söyledi.

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın sorularını yanıtlayan Engin, "Fenerbahçe kaos yaşayacak. Yeni hocanın ne yapacağı belli değil. Galatasaray’ın da hocası yeni. O da felaketin eşiğinde duruyor. Genç Skibbe’yi getiriyorsun, hoca yapıyorsun" diye konuştu.

İşte Engin'in kıyamet sözleri:

Geçen seneye göre neler değişti: Geçen yıl transfer karmaşası yaşandığı gerçek. Hocamız rahat ortam bulamamış, kaos yaşanmış. Bir yönetici başka oyuncu demiş, başka yönetici arkadaş diğerini önermiş. Birileri karşı çıkmış, hoca arada kalmış. Higuain deniliyor... Bu oyuncuyu Ali ve Birol Hoca beğeniyor ve alınmasına karar veriliyor. Diatta da aynı şekilde. Bunları Ertuğrul Sağlam tek başına almadı. Hepsini onaylayan Ali Gültiken. Transfer kötü çıktığında suçlu aranıyor. İyi çıkınca herkes sahipleniyor. Nasıl şimdi Holosko sahipleniliyorsa. Başkan olmazsa alamazdık... Bu yüzden her şeyi hocaya bağlamamak lazım. Ben de çalışmayı düşünmüyordum. Başkan bana ihtiyacı olduğunu düşünerek beni göreve çağırdı. Burada aksaklıkları gördüğü için davet etti.

Transfer sorunu: Drpiç’i alacaktık ocak ayında... Magazinsel olaylar yüzünden hoca istemedi. Gordon’u aldık. Kimse kötü futbolcu diyemez. Ama sorun yaşadı, olmadı. Şu an Beşiktaş’ın istediği stoper değil. Ne karar alıyorsak hocamızla birlikte alıyoruz. Zapotocny’ye devre arası daha düşük para teklif ettik, olmadı. Zago-Ronaldo ikilisinden daha önemli ve yararlı oyuncular bunlar.

Transferdeki ilk hedefler: Birinci tercihlerimizdi; Zapo ve Sivok. Kesin karar verdik ve bir haftada bitirdik. Mutlu, Sivok’u 8, ben 2, Ertuğrul Sağlam 3 kez izledi. Havadan gelen tüm topları alır. Türkiye’de ondan kafa topu alabilecek santrfor görmüyorum. Zapotocny; Recep Çetin’in daha tekniği. İkisi de lider ve birbirini tamamlayan oyuncular. Seriç eleştiriliyor. İtalya’da 4 farklı takımda oynamış. Şu an takımın en kariyerli oyuncusu. Bonservisi elinde, kulübü maddi olarak yormadan aldık. İyi çıkarsa şansımıza. Fenerbahçe Güiza için 15 milyon Euro veriyor, Trabzon Gökhan’a 6 milyon Euro veriyor. İddia ediyorum taraftarımız özellikle bu iki oyuncuyu çok sevecek.

Şampiyonluk sorunu: Hakan Sivriservi ve diğerleri bitirdi. Bizim maçları kötü yönetenlerin hakemliği bitti. İsmet Arzuman, Hakan Sivriselvi gibi... Cem Papila, Beşiktaşlıyım diyor. Hiç sallamasın, anlatamaz bana.

Bütün takımların menacerleri var ancak böylesine ön planda olanı yok...

- Ben istemiyorum böyle olmasını. Zorla konuşturuluyorum.

Lütfen... Konuşmanız için silah mı çektik!

- Ama kaç zamandır istiyordun değil mi? İdari anlamda sorumluyum. Hoca ile birlikte konuşup, karar veriyoruz. Konuşmayınca da Sinan susturuldu deniyor. Beni gazeteci arasın istemiyorum. Basın sorumlumuzu arasınlar.Gerekli yerlerde konuşurum. Kapıları kapatalım diyorum ama basın beni rahat bırakmıyor. Ben diğer menacerler gibi değilim. Daha meşhurum. 25 yıldır, futbolda, magazinde, menacerlikte gündemdeyim. Volkan Ballı, Süleyman Hurma gibi değilim. Unutmadan sizin gazetede bir yazar (Cem Dizdar) var. Ağzımdan çıkmayan şeylere istinaden yorum yazıyor. Bazı gazeteleri tesislere almıyoruz. Sokmuyoruz. Art niyetliler var. Başkana yakın olmak isteyenler, olamayalar internet sitelerinden bize sallıyorlar. İnternet sitesinde biri var, bana özel haber vermezsen sana sallarım diyor.

Konuşmanız, açıklama yapmanız için tehdit ediliyorsunuz yani...

- Aynen öyle, tehdit ediliyorum! Sen kimsin ki, özel haber vereyim. Taraftar da okuyup bir şey sanıyor. Keşke şu internetler çökse de rahat etsek.

Aragones sorun yaratır: “En büyük artımız hoca olacak bu sene. Çünkü takımı çok iyi tanıyor. Fenerbahçe kaos yaşayacak. Yeni hocanın ne yapacağı belli değil. Galatasaray’ın da hocası yeni. O da felaketin eşiğinde duruyor. Genç Skibbe’yi getiriyorsun, hoca yapıyorsun. Kendi evladın hoca olunca, değerimize sahip çıkmıyoruz. Sağlam bu yükü çok rahat kaldırır. Şu an herkesin önünde...”

Oğulcan yok, çünkü...

Hocamız çok istedi doğrusu. Aramızdaki arkadaşlar kadar da yetenekli. Laf olur diye getirmedik. Benim için önemli değil ancak çocuk etkilenir. “Baba yıldız takımda 30 metreden doksana gol attım, bu çocuk torpilli diyorlar” diyor. Bu gidişle psikolojisi bozulacak. Kimse kızıp alınmasın, böyle giderse başka takıma vereceğim... http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=149378