PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkan'a sürpriz teklif


kayısıkentli
07-17-2008, 11:46
Fenerbahçe'de Volkan yolcu mu? İngiliz kulübü milli kaleciyi transer etmek için kesenin ağzını açtı.
F.Bahçe Yönetimi yeni sezon için alternatif kaleci ararken, Volkan Demirel'e gelen teklif üzerine sarsıldı. Milli Takım'ın EURO 2008'deki başarılı isimlerinden biri olan Volkan'a Manchester City kancayı taktı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; İssakson'u PSV'ye kaptıran İngiliz kulübü, genç file bekçiyi kadrosuna dahil etmek için kesenin ağzını açtı. Sarı lacivertli kulüp ile bir yıllık sözleşmesi daha bulunan Volkan için 10 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı.

VOLKAN DOĞRULADI

Volkan ile dolaylı yoldan temas kuran İngilizlerin transfer görüşmeleri için önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye resmi teklif sunacağı öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Luis Aragones bu teklife kesinlikle sıcak bakmıyor. Kaleci Volkan ise transfer haberini doğrularken, "Bu konuda yorum yapamam. Teklif doğru. Ancak menajerim Erdinç Şehit konu ile ilgileniyor. Önümüzdeki günlerin neler getireceğini bilemem. Son karar yönetimindir" diye konuştu.

TOPLANTI YAPILACAK

Deivid ve Aurelio'dan sonra Volkan'ı da kaybetme riski ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe Yönetimi, bugün oynanacak Sparta Prag hazırlık maçı sonrasında teknik direktör Luis Aragones ile kamp yapılan otelde mini bir zirve yaparak durum değerlendirmesi yapacak. Aurelio'nun yerini doldurmak için kaliteli bir yabancı isteyen Aragones'in Volkan için nasıl bir yorum yapacağı merakla bekleniyor.
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=149097