PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zekeriya Beyaz formülü mağduru


kelebek35
07-17-2008, 10:49
Zekeriya Beyaz'ın dinleme iddiaları ile igili fiyasko ile sonuçlanan, 'nuramarının başına 2 ekle dinlenip dinlenmediğini öğren' formülübakın nasıl mağdur etti.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Antalya Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kerim Çavuşoğlu, bazı kişilerin dinlenip dinlenmediklerini öğrenmek için cep telefonlarının başına rakamını eklediklerini ve böyle olunca kendi numarasının düştüğünü belirterek, bu amaçla günde 300 kişinin kendisini aramasından yakındı. Telefonların dinlendiği iddialarının ardından telefonunun dinlenip dinlenmediğini öğrenmek isteyen kişilerin numaranın başına 2 rakamı eklemesi halinde bunu tespit edebildiğine ilişkin çeşitli haberlerin dolaşmasıyla Kerim Çavuşoğlu'nun sıkıntılı günleri başladı.

Kerim Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, telefonlarının dinlendiğinden şüphe eden kişiler tarafından maddi ve manevi zarara uğradığını ve günde en az 300 kişinin bilgisizlik nedeniyle kendisini aradığını söyledi.

Telefonların dinlenip dinlenmediğini öğrenmek için 0533 ile başlayan bazı numaraların başına '2' koyup numarayı çevirenlerin karşısına kendi telefonunun çıktığını savunan Çavuşoğlu, karşısındaki kişilerin zaman zaman (Neden beni dinliyorsunuz) şeklinde konuştuklarını ve küfür ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu: "Bazı kişiler, uygun bir şekilde (Ben telefonumun önüne 2 koyup dinlenip dinlenmediğimi öğrenmek istiyorum) diyor, bazıları açar açmaz başlıyor küfretmeye (Sen beni niye dinliyorsun?) diye. Sürekli telefonum bu şekilde çalıyor. Zaman ve iş kaybına uğruyorum."

Sürekli aranan numarasının işle ilgili olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, bu telefonu iptal ettiremediğini, durumu GSM operatörü ile de görüştüğünü söyledi.



haber10