PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aragones İspanyolları kızdırdı


kayısıkentli
07-16-2008, 13:21
İspanyol basını, Aragones'in kararını konuşuyor. Valencia'nın "Hemen atla gel" dediğini yazan medya çark etti.
İspanyol basını, teknik direktör Luis Aragones’in, Valencia’dan gelen teklifi "Ne doğrulayıp ne de yalanladığını" belirtip, tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe’de kalacağını yazdı.

Valencia’nın yeni patronu Juan Villalonga’nın, Aragones’e söylediği iddia edilen "Fenerbahçe’yi hemen bırak gel" teklifinden sonra birçok İspanyol basın mensubu, Avusturya’daki Fenerbahçe kampına giderek, teknik adamdan gerçeği öğrenmeye çalıştı. Aragones, İspanyol gazetecilere, "Hiçbir şeyi değerlendirmiyorum. Benimle ilgili olmayan şeyler" diye konuştu. Aragones’in, bir yanlış anlamayı engellemek için Valencia konusunda hiçbir şey söylememeyi tercih ettiği vurgulandı.

Şu anda, sadece Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne kalmak için oynayacağı ön eleme maçlarına konsantre olduğunu kaydeden İspanyol teknik adam, "Ben her gittiğim yerden zevk alıyorum. Futbol benim hayatım. Bunu içimde taşıyorum ve heyecan duymamda gayet normal" değerlendirmesinde bulundu.

MTK Budapeşte takımı ile 29 Temmuz ve 6 Ağustos tarihlerinde oynayacakları maçlara hazırlandıklarını ifade eden Aragones, "İyileştirmek zorunda olduğumuz şeyler var. Gerçekleştirmek zorundaolduğumuz şeyler var. Bu yoldayız" dedi. Bu arada, Aragones’in Avusturya’daki kampa gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile dün akşam yemek yediği ve takıma alınmasını istediği bazı oyuncular hakkında Yıldırım’a bilgi verdiği öne sürüldü.

Öte yandan, Valencia’nın yeni patronu Villalonga, Aragones’i istese de kulübün yeni spor direktörü Xabier Azkargota, "Teknik direktörümüz var. Unai Emery" dedi.



Haber Kaynağı: http://www.internethaber.com/images/news_source/3.jpg