PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DTP mitinginde polise taş yağdı!


NOYAN
07-15-2008, 13:04
Diyarbakır'da, DTP Mardin Milletvekili Emine Ayna'nın açıklama yaptığı gruptan bazı kişiler, güvenlik önlemi alan polisi taşladı. Polisin müdahalesiyle grup dağılırken, bazı kişiler gözaltına alındı.

http://www.ekolay.net/haber/images/dtp_olay1407_334.jpg

Bayındırlık semtindeki DTP İl Başkanlığı'ndan çıkan ve aralarında DTP milletvekilleri Emine Ayna, Aysel Tuğluk, Ayla Akat Ata ve Bengi Yıldız ile Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir ve Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan'ın da bulunduğu bir grup, Koşuyolu Parkı'na doğru yürüyüşe geçti.

Terör örgütü lehine sloganlar atan ve bir kısmının yüzü örtülü olan gruptakiler, polis müdahalesiyle karşılaşmadan Koşuyolu Parkı'na geldi.

DTP milletvekili Ayna, burada Abdullah Öcalan ile ilgili bir açıklama yaptı. Ayna'nın açıklama yaptığı gruptan bazı kişiler konuşmanın yapıldığı sırada, çevrede güvenlik önlemi alan polise taş attı.

Grup, park halinde bulunan bir gazete dağıtım aracını da tahrip etti .Çevik kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği grup, polis panzerine de taşla karşılık verdi. Grup, polisin müdahalesiyle dağıtılırken, bazı kişiler gözaltına alındı.
http://www.ekolay.net/images/trans.gif
e-kolay

ALONE53
07-15-2008, 13:13
bunlar akıllanmayacak heralde...