PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 sıcak gelişme


NOYAN
07-15-2008, 12:51
Teknik kadronun hazırladığı rapor doğrultusunda bir dizi yeni karar alan yönetim, Beşiktaş'ın geleceğine şekil veriyor.

http://spor.ekolay.net/images/haber/delgado-250.jpg

Delgado ile devam

Takım kaptanlığına getirilen Arjantinli yıldızla olan sözleşme 3 yıl daha uzatılacak.
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Delgado’yu kaptan yapıp sözleşme uzatma teklifinde bulunan yönetim, hafta sonu işi resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Bu hedef doğrultusunda, Arjantinli’nin aynı zamanda menacerliğini de yapan babası İstanbul’a davet edildi.

Cumartesi Türkiye’ye gelecek olan baba Delgado ile ayrıntılar üstünde anlaşıldıktan sona 2. kamp öncesi 3 yıllık daha sözleşme yapılacak. Bu oyuncuyu 5 milyon Euro bonservis bedeli ile alan Ülker Grubu, tüm bonservis haklarını Siyah-Beyazlı kulübe devrederek jest yapmıştı.

Gökhan Zan'a Pazuband

Beşiktaş’ta kalan Gökhan Zan’a, Delgado ve Nobre’nin ardından üçüncü kaptanlık önerilecek.
Avusturya kampından kavga ettikleri için takım kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman ile yolları ayıran Siyah-Beyazlı ekip, üçüncü kaptan olarak, yeniden anlaşmaya varılan Gökhan Zan’ı belirledi. Ezeli rakip Galatasaray’ın da listesinde yer alan, Euro 2008 sonrasında tatil yapan milli futbolcuya bu karar henüz tebliğ edilmedi.

Yönetim, tatil dönüşü gerçekleştirilecek imza töreninde böyle bir jest yapmayı planlıyordu, ancak Fanatik bu haberi önceden size duyuruyor. Tatil dönüşünde imza atmaya hazırlanan başarılı futbolcunun yuvasında kalmaktan ötürü mutlu olduğu, yeni sezonda elbirliği ile Kartal’ı başarıdan başarıya uçuracaklarını söylediği belirtildi.

Rüştü 2010'da tamam

Euro 2008’in ardından Milli Takımı bırakan Rüştü Reçber, 2 sezon sonra futbola veda ediyor.
Milli Takım’a Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında veda ettiğini açıklayan kaleci Rüştü Reçber, futbol yaşantısına da nokta koymak için geri sayıma geçti. Tecrübeli kaleci, 2010 yılında faal futbol yaşantısını noktalayacak.

Bu arada takımın diğer kalecilerinden Hakan Arıkan’ın isteksiz ve formsuz bir görüntü çizmesi teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Genç file bekçisinin, Kocaelispor’dan teklif aldığı, ancak gitmesine izin verilmediği için böyle davrandığı belirtiliyor.

Bobo bu sezon kaldı

Brezilyalı’daki belirsizlik ortadan kaldırıldı, Bobo bu yıl da Siyah-Beyazlı formayı giyecek.
Menacer Sinan Engin ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dün Bobo ile özel bir görüşme yaptı. Hayli sıkıntılı olan genç golcünün transferine açıklık getirildi. İkili Bobo’ya, “Belirsizlik ortadan kalktı. Talip olan kulüplerle anlaşmaya varılamadı. Bu saatten sonra gelecek tekliflere de kapalıyız.

Sen de buna göre sadece bu takımı düşünerek çalış. En etkili gol silahımız sensin” denildi. Bobo da, durumunun netleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Zaten Rusya ya da Ukrayna gibi ülkelerde oynamayı istemiyordum. Ancak Avrupa olabilirdi” karşılığını verdi. Brezilyalı, bu konuşmadan sonra rahatladığını ve kendini tamamen futbola vereceğini söyledi.

Nobre'ye yeni teklif

Daha önce sezon sonunda ayrılacağını açıklayan golcüye, ‘Kararını gözden geçir’ denecek.
Sezon sonu Beşiktaş’tan ayrılacağını açıklayan Nobre, kendisine ikinci kaptanlık verilmesinden sonra bu kararını gözden geçireceğini söylemişti.

Bu oyuncu ile dün görüşülüp, “Delgado imza attıktan sonra aynı şekilde senin sözleşmeni de uzatacağız. Hazırlıklı ol, kararını ver” denildi. Nobre de, “Bu kadar istenmek güzel. Şampiyon olup ayrılmayı, daha sonra dönüp futbolu Beşiktaş’ta bırakmayı düşünüyordum. Ailem ile konuşup kararımı vereceğim” dedi. Yönetimin, golcünün kalması için elinden geleni yapacağı belirtildi.

(Fanatik)