PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Skibbe'nin derdi başka!


kelebek35
07-15-2008, 11:27
Galatasaray'ın yeni hocası, deneyimli bir kaleciyi takımında görmek istiyor.


Kaleci takviyesini ‘kaçınılmaz’ olarak değerlendiren Galatasaray’ın yeni hocasının özellikle Avrupa macerasını düşünerek deneyimli bir ismi takımında görmek istediği öğrenildi.

Ve şifre çözüldü
Her ne kadar geçtiğimiz sezonu şampiyon ve en az gol yiyen takım olarak bitirmiş olsa da uzun süredir kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray’da şifre yavaş yavaş çözülüyor... Oldukça genç ve gelecek vaad eden file bekçilerine sahip olmasına rağmen Cim Bom’un yeni hocasının mutlaka bir takviye üzerinde durduğu, yönetimin de bu paralelde çalıştığı dile getirildi. Skibbe’nin Aykut ve Orkun’u lig için yeterli bulsa da Avrupa hesapları paralelinde deneyimli bir oyuncu aradığı kaydedildi.

‘Gençler için şans’
Sarı-Kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmelerde Avrupa arenasının havasının bambaşka olduğunu vurgulayan Skibbe’nin, “Tecrübeli bir kaleci kadromuzdaki genç oyuncular için de bir şans sayılacaktır. Bu sorunu mutlaka çözmenizi istiyorum” telkinlerinde bulunduğu belirtildi. Öte yandan Galatasaraylı idarecilerin Aykut ve Orkun ile önümüzdeki günlerde özel bir görüşme yapıp, özgüven aşılayacağı da öğrenildi. Her iki oyuncu da şu ana kadarki performanslarıyla büyük beğeni toplamıştı.


fanatik

_SoN_
07-15-2008, 11:28
bencede haklı , kaleci çok önemli .