PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Paşa'dan Ergenekon talimatı: Ucu bana dokunsa da üstüne gidin


NOYAN
07-13-2008, 01:48
Ucu bana dokunsa da üstüne gidin


Paşa'dan ERGENEKON talimatı: UCU BANA DOKUNSA DA ÜSTÜNE GİDİN..


http://www.ensonhaber.com/images/news/119390.jpg


Taraf Gazetesi yazarı Yasemin Çongar dünkü köşesinde, Emekli iki orgeneralin tutuklanmasında Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'ın 'Bana dokunsa bile üstüne gidin' talimatının rolü olduğu öne sürdü.

HEPSİ BUGÜN DE ÇOK ETKİN
Bugün siyaset sahnesinde, iş dünyasında ve medyada çok etkin olan birçok isim beş yıl önce MİT tarafından başbakanlığa “Ergenekon örgütüyle bağlantıları var” uyarısıyla rapor edildi.

2 TEMMUZDA İLETİLDİ
Beş yıllık bu çok gizli belge 2 Temmuz 2008’de başbakanlık tarafından, iddianamesinin bugünlerde açıklanması beklenen Ergenekon soruşturmasının sorumlularına bir yazıyla iletildi.

BÜYÜKANIT: BANA DA DOKUNSA...
Emekli de olsa iki orgeneralin gözaltına alınıp tutuklanmasında Genelkurmay Başkanı Büyükanıt’ın “Bana dokunsa bile üstüne gidin” talimatının rolü olduğu öne sürüldü.

İşte Yasemin Çongar'ın köşe yazısı
BÜYÜKANIT NE DİYOR
Zaten biz, şaşırma eşiğini çoktan aşmadık mı bu ülkede?Ergenekon’un Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komuta kademesine uzandığı iddiasından, iki emekli orgeneralin terör örgütü liderliği suçlamasıyla tutuklanması ve yargılanacak olmasından daha fazla ne şaşırtabilir ki bizi?
Ergenekon’un 1 ve 2 numaralarının muvazzaf subaylar olduğunu öğrenirsek bir gün şok geçirir miyiz dersiniz?
Ergenekon’u yöneten muvazzaf ya da emekli askerlerin üzerine gidilmesinde, Genelkurmay’ın zımni onayının olduğunu bilmek şaşırtır mı sizi?
HER KİME DOKUNUYORSA..
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, bana Ergenekon soruşturmasını yürütenlerce anlatıldığı üzere, bu operasyon konusunda “Her kime dokunuyorsa üzerine gidilsin, benim ismim geçiyorsa da gereken işlem yapılsın” demişse eğer, buna hayret eder misiniz?
Peki, eğer orduda, Ergenekon çetesine bulaşmış üst rütbeli muvazzaf subaylar varsa, onların bu operasyon sayesinde er geç tasfiye edileceğini düşünmenin giderek “makul beklenti” sınırları içine çekiliyor olmasına ne demeli?
Bu beklentinin içerdiği değişim müjdesi, şaşkınlıktan güvene doğru taşımıyor mu hepimizi?

kaynak (http://www.ensonhaber.com/Gundem/139876/Ucu-bana-dokunsa-da-ustune-gidin-.html)

_SoN_
07-14-2008, 09:34
helal olsun paşamıza .