PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldırım Aurelio'yu tehdit etmiş!


kayısıkentli
07-10-2008, 13:01
Bursa maçı sonrası, Aziz Yıldırım soyunma odasında tehditler yağdırıyor. Zico ise her zamanki gibi yine kaçmış! işte detaylar;
Aureli'nun Fener'den kopuş hikayesindeki sır perdesi aralandı. Meğer sonun başlangıcı çok önceden başlamış! İşte Bursa maçı sonrası soyunma odasında yaşananlar;
Aziz Yıldırım’ın 23 Şubat’taki Bursa maçından sonraki fırçası:

“Aziz Yıldırım, Bursa maçında soyunma odasına girip futbolculara böyle bağırmış ve ’Ayağınızı denk alın’ demiş.. Bu tehdit, Aurelio için sonun başlangıcı oldu..”

“Zico da Aziz Başkan’ın fırçalarından bunalmıştı.. Ama o da kolayını bulmuş, her baskında odasına kaçıp oyuncularını Yıldırım’la başbaşa bırakmış..”

“Appiah, Kezman, en son Emre hep 3-3.5 milyon Euro’ya anlaştı.. Aurelio ise her sezon 34 maç oynayıp onların 3’te 1’i kadar almaya katlanamadı.”

TOPLAM 60 trilyon lirayı bulan rekor maliyetle İspanya Gol Kralı Güiza’yı alan F.Bahçe camiası bu transfere sevinirken, orta sahanın lokomotifi Aurelio’nun Betis’e gitmesiyle sarsıldı.. Geçen sezon Tuncay’ı kaybeden sarı-lacivertli kulüpte herkes Aurelio’nun niye gittiğini merak ediyor.. VATAN, bu soruyu Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu’ya yöneltti.. Ve başta VATAN olmak üzere tüm gazetelerin yazdığı, ancak F.Bahçe Kulübü’nün ısrarla ’yalanladığı’ konularda medyanın haklı olduğu yine ortaya çıktı.. İşte A’dan Z’ye Tutumlu’nun sözleri:

‘AH O SOYUNMA ODASI ZİYARETLERİ!’
“AURELIO Türkiye’de mutluydu. Ancak başkan Aziz Yıldırım’ın despot tavırları sabrını taşırmıştı.. Yıldırım, sürekli soyunma odasına girip kötü geçen maçların ardından futbolcuları fırçalıyordu.. Hele bir olay var ki, Aurelio’nun aklından çıkmıyor.. 2-0 kaybedilen Bursa maçından sonra başkan yine soyunma odasına girip ’Böyle devam ederseniz sizi pırasa gibi doğrarım, ayağınızı denk alın’ şeklinde çok sert bir uyarı yapmış.. Aurelio, her fırça sırasında soyunma odasında başını öne eğmekten bıktı, usandı.. Bana sürekli dert yanıyordu.. Ama yine de profesyonelliğinin gereği olarak sesini çıkarmıyordu..”

ZICO KAÇIYORDU
“YILDIRIM, bu fırçaların takımı motive ettiğini sanıyor ama etkisi tam tersine oluyor.. Hatta Aurelio bu seanslardan Zico’nun da bıktığını ve başkan gelir girmez kendi odasına kaçtığını, fırçayı da oyuncuların yediğini anlatıyordu.. Antrenör Edu’nun ayrılmasının nedenlerinden biri de başkanla yaşadığı tartışmaydı. Edu başkanın soyunma odasına girmesine tepki koyan tek isimdi, o da gönderildi zaten... Başkan Yıldırım bakalım Aragones geldikten sonra artık soyunma odasına girebilecek mi?”

BANA ‘İŞİNE BAK’ DEDİ
“F.BAHÇE ile FIFA’lık olacağız.. Ama FIFA öncelikle futbolcu haklarını koruduğu için Aurelio oynayabilecek.. Betis de FIFA ile temas kurdu, yoksa 3+1 yıllık sözleşme imzalamazlardı.. Aurelio yarın yeni takımıyla idmanlara başlayacak.. Ben Aziz Bey’i çok uyardım.. 6 ay önce 1.1 milyon Euro olan ücretinin iyileştirilmesini istedim.. Yıldırım ise ‘Aurelio’yu bizden kimse alamaz kardeşim, sen işine bak’ dedi.. İşler bu noktaya geldi.. Aurelio’nun kızdığı bir nokta da F.Bahçe’ye gelen her yabancının 3 milyon Euro’nun üstünde ücret almasıydı.. Aurelio ise sezonun bütün maçlarında oynamasına karşın, onların 3’te 1’i kadar para almayı gururuna yediremedi..”



http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=148319