PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aygün'den AK Parti'ye 'Allah razı olsun'


kelebek35
07-07-2008, 10:17
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine konan ATO Başkanı Sinan Aygün, yıllardır ağır eleştiriler yönelttiği hükümet konusunda aslında samimi davranmıyordu.

“SİNAN, BİZE ÇOK VURUYORSUN”
habervaktim’in edindiği bir kulise göre, ilginç olay yaklaşık iki yıl önce Türkiye’nin en büyük iki gazetesinden birinin üst düzey yönetim odasında gerçekleşti. AK Parti’li bakanlarından birisi medya grubunun programına katılmak için aynı zamanda grupta yönetici olan sunucunun odasında bekliyordu. Bu sırada, programın ikinci konuğu olan ATO Başkanı Sinan Aygün de odaya geldi. Sohbete devam edilirken; bakan, Aygün’e, ”Ya Sinan bize çok vuruyorsun. Biraz yavaşla” diyerek takıldı.

KARTELİN ÖNÜNDE İTİRAF ETTİ
Bakanın bu sözü üzerine Sinan Aygün, “Abi, tamam vuruyorum ama bir STK temsilcisiyim, zaman zaman bizden böyle beklentiler oluşabiliyor, bir de ATO artık ‘muhalif’ bir kurum havasına iyiden iyiye girdi. Fakat şunu da söyleyeyim, açıkçası Allah sizden razı olsun. Ben en iyi parayı AKP döneminde kazandım. Aslında işler hiç de fena değil sizin iktidarınızda” dedi. Bunun üzerine program sunucusu, “Bunu ekranda da söylesene” diye takılınca Aygün, “O kadar da değil” diye karşılık verdi. Sinan Aygün daha sonra, para kazanma işiyle ilgili teknik detaylar vererek, aldığı yeni bazı arazilerden sözetti. Sohbet, program saatinin gelmesi nedeniyle sona erdi.

habervaktim