PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rahşan'ı neyle suçladı?


kelebek35
07-07-2008, 09:23
DSP Genel Başkanlığı’ndan istifa ettiği söylentilerini yalanlayan Zeki Sezer, son açıklamasıyla, partide bir Rahşan Ecevit sıkıntısının varlığını gözler önüne serdi. Peki, DSP cephesinde neler oluyor?

Zeki Sezer’e yönelik muhalefetini yüksek sesle dile getiren Rahşan Ecevit’in, DSP’de estirdiği muhalefet havası yüksek sesle dile getirilirken, Sezer’den ilginç bir açıklama geldi.

Bu tartışmayı başlatan ben değilim

Katıldığı bir televizyon programında soruları cevaplayan Sezer, “Bir istifa söz konusu değil. Bu tartışmanın sebebi ben değilim” diyerek Rahşan Ecevit’i suçladı.

Böyle tartışmalarla beni yıkamazlar

“20 yıldır siyasette biri olarak bu tür kısır tartışmalarla hemen yılacak biri değilim ve yoluma devam ediyorum” diyerek Ecevit’e meydan okuyan Sezer, “Türkiye’de öneli sorunlar var. AB ile ilişkilerle ilgili, ulusal birliğimizde ilgili, siyasetle ilgili sıkıntılar var. Bir haftadır örgütlerimizden ve kamuoyundan destek yağıyor. Yeni bir bölünmeye izin vermeyeceğiz. İnançlara saygılı laiklik anlayışıyla Türkiye’nin geleceğini aydınlatacak tek parti DSP’yi başka bir noktaya getirmeye çalışanlar bilsinler ki buna izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

habervaktim

_SoN_
07-07-2008, 09:53
bu çok net görülüyordu,bence tamamen elini çekmeli rahşan hanım .