PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Gönderileceğimi anladım"


samet_gs
11-27-2007, 20:22
"Gönderileceğimi anladım"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hasan Kabze, Almanya'da kampta iken gönderileceğini anladığını belirterek, ''Anadolu'dan çok takım istedi ama Galatasaray'da oynarken bile yurt dışına gitmek istiyordum. Rusya'yı yurt dışında oynamak için seçtim'' dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün Çanakkale Dardanelspor'dan transfer ettiği ve 2005-06 sezonunda Beşiktaş'a attığı gollerle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Hasan Kabze, TV8'e verdiği röportajında, Galatasaray'dan gönderileceğini daha Almanya kampında hissettiğini belirterek, ''Sanki sezon başından bir şeyler belliydi'' diye konuştu.

Sezon başında Karl Heinz Feldkamp'ın isteğiyle takımdan gönderilen Hasan Kabze, Rusya ile Türkiye arasında futbol açısından büyük fark olduğunu, Rusya'da defansın topluca yapıldığını, ''Defansı iyi yapalım, gol atarsak atarız'' düşüncesinin işlediğini belirterek ''Oraya kısa zamanda adapte olmak önemliydi. Türkiye'nin adını duyurmak da önemliydi. Türkiye'de bulduğum sıcaklığı orada bulamadım açıkçası ama oranın da güzel yönleri var. 3 yıllık sözleşmem var ama daha iyi takımlara gitmek istiyorum, bunu hocama da söyledim''

-''TÜRKLER MAÇIMA GELİYOR''-

Rusya'nın Kazan Takımı'nda forma giyen Hasan Kabze, oynadığı maçlara Türklerin geldiğini belirterek, ''Kazan, Tataristan'ın bir şehri, orada çok Türk var, o yüzden sıkıntı çekmedim. Türkler de maçlara geliyor, destek veriyor. Bu transfer gündeme gelince Fatih ağabeyi (Tekke) aradım, bilgi aldım. Ama Fatih ağabeyin yaşadığı yerle benim yaşadığım yer arasında farklar var. Onun yaşadığı Saint Petersburg tam bir Rus şehri ama benim şehrimde Türkler çok'' dedi.

-''MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAYI BEKLEDİM''-

Rusya'da her maça ilk 11'de çıktığını vurgulayan Hasan Kabze, ''Avrupa 2008 finallerine gitmek büyük avantaj. Ben de bu milli takım kadrosunda olmak istiyorum. Rusya'da her maçta ilk 11 oynadım, iyi bir grafik çizdim. Hatta Milli Takım'a çağrılacağımı düşünmüştüm ama Fatih Hoca öyle takdir etti. İnşallah finallerde olurum'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın ligde iyi gittiğini, kendisinin de Sivaslı olduğunu hatırlatarak, Sivasspor'un başarısının kendisini çok mutlu ettiğini de kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Fenerbahçe-CSKA Moskova maçı için Moskova'nın sistemli oynadığını, fakat defansının çok zayıf olduğunu, kendisinin de Fenerbahçe'nin CSKA Moskova'yı yeneceğini düşündüğünü söyleyerek sözlerini tamamladı.

DİGİMAX
11-28-2007, 12:57
haber için saol samet...

elas
11-28-2007, 13:30
teşekkürler sağol ...........

samet_gs
11-28-2007, 18:01
sizde sağolun..:)

nehir
11-28-2007, 18:05
saol çalışan heryerde oynar..

samet_gs
11-28-2007, 18:14
hasan kabze takımında iyi şu an 11 de çıkıyor ama oynadığı takım zorla ligde kaldı..