PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş kampında olay


MetinCeylan
07-04-2008, 14:14
http://www.internethaber.com/images/news/47349.jpg
Beşiktaş kampında olay
04 Temmuz 2008 Cuma 10:04
Beşiktaş kampında olay. İki futbolcu tekme tokat birbirine girdi. Yönetim süresiz kadro dışı bıraktı.


İlgili Haberler
Aragones şaşkına döndü (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=147663)
İşte Cimbom'un bombası! (http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=147658)



İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman süresiz kadro dışı bırakıldı. Avusturya kampında birbirlerini yaralayacak kadar yumruklaşan iki futbolcuya Başkan Yıldırım Demirören, ceza kesti. İki futbolcu İstanbul'a gönderildi. Kaptanlar süresiz kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş’ın Avusturya kampı olaylı başladı. Takımın kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman terlik yüzünden kavga etti. Yumruk yumruğa giren iki futbolcuyu menajer Sinan Engin kamptan kovdu.
http://www.internethaber.com/images/news/47713.jpg
KAVGA TERLİK YÜZÜNDEN BAŞLADI

Öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman’ı İbrahim Üzülmez “Yemeğe neden terlikle geliyorsun, ayakkabı giysene” diye uyardı. İbrahim Toraman ise “Ayağım ağrıyor o yüzden terlik giyiyorum” yanıtını verdi. Üzülmez’in “Benim de ayağım ağrıyor ama ben terlik giymiyorum” sözüne İbrahim Toraman “Sanane” diye çıkışınca ortam bir anda gerildi.

İbrahim Üzülmez “Ben bu takımın kaptanıyım” diye konuşarak ayağa kalktı. Toraman’ın “Ben de bu takımın kaptanıyım” savunmasını yapmasının ardından iki oyuncu bir anda birbirine girdi. Kavgayı diğer futbolcular güçlükle ayırdı.

BARIŞTIRMAK İSTENİRKEN YENİDEN KAVGA ETTİLER
http://www.internethaber.com/images/news/36300.jpg
Ortalığın yatışmasından sonra idmana giden siyah-beyazlı takım daha sonra akşam yemeği için tekrar otele döndü. Yemekte bulunan Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin iki kaptanı barıştırmak istedi. Ancak iki futbolcu bir kez daha tartışmaya başladı, ardından tekme tokat birbirine girdi. Birbirine vurdukları yumruk ve tekmeler sonucu yaralandıkları gözlenen iki kaptanı araya girenler güçlükle ayırdı.

UÇAKTA KAVGA ETMESİNLER DİYE İSTANBUL'A AYRI UÇAKLARLA GÖNDERİLECEK

Olaya büyük tepki gösteren Menajer Sinan Engin iki oyuncuyu İstanbul’a geri gönderme kararı aldı. Kamptan kovulan ve bugün İstanbul’a gelmesi beklenen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman hakkındaki kararı Başkan Yıldırım Demirören’in vereceği bildirildi. İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toroman’ın yine kavga etmemeleri için aynı uçağa bindirilmeyeceği, birinin Salzburg, diğerinin ise Münih üzerinden İstanbul’a gönderileceği bildirildi.

KADRO DIŞI KALDILAR

Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan siyah-beyazlı takımın genel menajeri Sinan Engin, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kampta kavga ettiğini belirterek, ''Bahsi geçen iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık. Kendilerine daha sonra belirleyeceğimiz çok ağır para cezaları vereceğiz" dedi.

kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=147675