PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aysun Kayacı'dan ilginç ifadeler


nehir
11-27-2007, 19:59
valla bu kızda çok safca konuşuyr..))

*fanii*
11-28-2007, 16:59
Aysun Kayacı "5 bin 500" vakası ile ilgili olarak ilginç bir açıklama yaptı.


Aysun Kayacı, TV yayınına 38 derece ateşle çıktığı için Çetin Altan'ın "Bir adamın erkekliği 5 bin 500'dür" açıklamasını anlamadığını söyledi.

Haydi Gel Bizimle Ol adlı TV programında Çetin Altan'ın "Bir adamın erkekliği aşağı yukarı beş bin 500'dür" açıklamasını ilk başta anlamayan ve stüdyoda gülüşmelere neden olan Aysun Kayacı, hakkında çıkan yorumlara üzüldüğünü söyledi. Programa 38 derece ateşle çıktığını, yanlış anlamanın da, rahatsızlığından kaynaklandığını belirten Kayacı, "Tam o konu açıldığında kelimeyi anlayamadım. Soruyu tekrar sorunca da herkes gülmeye başladı. Çok hasta olduğum için o gece programda hayli zorlandım" dedi.

ALTAN: UYDURMADIM
Telefonda görüştüğümüz Çetin Altan ise, "Beş bin 500'ü kafadan atmadım, seksologların bildiği ve söylediği bir konudur. Bunların kitapları var. Türklerin kafasının alacağı işler değil bunlar" diye konuştu. Ortalama insan ömrünün 32 bin gün olduğunu söyleyen Altan, "Ben ortalamasını söyledim. Bunun daha askerliği var, hastalığı var, erkenden ölenler var. Benim verdiğim beş bin 500 küçük bir rakam değil. Don Juan'ı bilmeyenler var; ben bu konuyu kimle, nasıl konuşayım" dedi.


Kaynak (http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=308154)