PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evlenmeden önce mutlaka yapın


ALONE53
07-02-2008, 11:19
Evlenmeden önce mutlaka yapın
Evlendikten sonra 'keşke' dememek için bu önerilere kulak verin.

Hayatınıza ne zaman bir erkeğin gireceğini veya ne zaman evlenme teklifi alacağınızı bilemezsiniz.

Erkek arkadaşınızla birkaç yıl içinde evlenme planınız olmasa ve hatta yakın gelecekte bir sevgili edinme olasılığı bile görmüyor olsanız da, karşınıza ne zaman ne çıkacağını şimdiden kestiremezsiniz. İlk görüşte aşka inananlara içten içe kızıyor olsanız bile, bir gün sokakta karşılaşacağınız birine çarpılma ihtimalini göz ardı etmemelisiniz. İşte o dakikadan sonra tek kişilik planlarınızı unutabilirsiniz.

Sabah'ta yer alan bu önerilere göz gezdirin ve geç olmadan hepsini teker teker uygulamaya bakın.

Bir Erkekle Sırf Kasları İçin Beraber Olun

Sizden beş yaş küçük olması ya da hiç ortak zevkinizin olmamasının bir önemi yok. Sadece ellerinizi kaslı kollarında dolaştırdığınızda parmak uçlarınızda oluşan elektriklenme bile onunla çıkmanız için yeterli bir sebep olsun.

Dünyayı Gezin

Kocanızla seyahat etmenin zevkli olmadığını iddia etmiyoruz ama tek başına maceraya atılmanın heyecanını yabana atamayacağımız da bir gerçek. Haritadaki yerini bile bilmediğiniz ülkelere gidin. Evlenmeden önce pasaportunuzda en az altı ülkenin giriş damgası olduğundan emin olun.

Feminen Tarafınızı Ortaya Çıkarın

Feminen deyince, aklınıza hemen pembe duvarlar gelmesin. Bu şekilde evinize ilk defa gelen bir erkeği elinizden kaçırma riskiniz çok yüksek olur. Evinizin değişik köşelerine dişi öğeler yerleştirin. Örneğin rengarenk, süslü püslü minderler edinin. Çünkü evlendiğinizde kocanızla ortak bir zevke sahip olmanız bekleneceğinden mobilya ve aksesuar seçimine beraber karar vermeniz gerekecek. Sol yüzük parmağınıza evlilik yüzüğünüzü takmadan önce taşlı yüzükler edinin. Çünkü sonra gerçek yüzüğü taktığınızda, onu gölgeleyen başka bir şey takmak istemeyeceksiniz.

Yatağınızın Keyfini Sürün

İleride yatağın sadece belli bir tarafında sevdiğiniz erkekle uyuyacaksınız. İş işten geçmeden, yastık yığınının tam ortasına geçerek gerine gerine uyumak sizin de hakkınız.

İstediğiniz Bir Şeye Tüm Paranızı Yatırın

Çok zengin biriyle evlenmediğiniz takdirde, istediğiniz bir şeyi almadan önce hep hesap kitap yapmanız gerekecek. Hazır kendinize yatırım yapabilecek durumdayken, o çok istediğiniz çantayı ya da içinde kendinizi çok seksi hissettiğiniz o ayakkabıları satın alın. Maaşınızın çoğunu yatırmış olsanız bile, bu sizin paranız, öyle değil mi?

Lastik Değiştirmeyi Öğrenin

Güç gerektiren bazı işlerde bir erkekten yardım istemek gerçekten güzel olabilir. Ama siz yine de kendi kendinize yetmek istemez miydiniz? Lastiğiniz patladığında yardım için saatlerce bekleyeceğinize, bu iş nasıl yapılır öğrenin. Kendinizi daha güçlü ve yenilmez hissedeceksiniz.

Banyonuzu Pelüşlerle Süsleyin

Sevgilinizin tuvaleti kullandıktan sonra klozet kapağını kapamamasından şikayet ettiğinizi duyar gibiyiz. Siz iyisi mi, klozet kapağını pelüş bir örtüyle kapatın. Böylece hem bu tip süslemelere gözü alışacak, hem de kapağı kapamadan banyodan çıkamayacak. Evlenmeden ve kimse size laf etmeye başlamadan önce kokoş tarafınızı olabildiğince yaşatmaya bakın.

Para Biriktirin

Sadece güzel bir düğün yapabilmek için değil, kendiniz için de kenara para koyun. Bu, vadeli hesap açmak, altın almak veya bir emeklilik planına dahil olmak şeklinde olabilir. Tüm hesaplarınızı eşinizle paylaşmaya başlamadan önce, para biriktirmeye başlayın. İleride ne olacağını bilemezsiniz; siz kendinizi güvence altına aldığınızdan emin olun.

Ailenizle Daha Çok Zaman Geçirin

Arkadaşlarınızla vakit geçirmek veya sevgilinizle baş başa kalabilmek için ihmal ettiğiniz ailenizle ileride ne kadar zaman geçirebileceğinizi bilemezsiniz. Şu anda yaşadığınız yere uzak bir ülkede yaşayan biriyle evlenmeye karar verdiğinizde her şeyi bırakıp gitme olasılığınız her zaman var. Ailenizi yılda sadece bir ya da iki defa tatillerde görme olasılığınızı düşünerek, onlarla daha çok birlikte olun.

Bir Evcil Hayvan Edinin

Eşinizin bir kediye ya da köpeğe Pamuk ismini koyma olasılığının çok düşük olduğunu eminiz siz de kabul edersiniz. Siz en iyisi şimdiden kendi köpeğinize istediğiniz ismi verin ki ileride kocanızla aranızda bu yüzden bir tartışma çıkmasın. Yatağınıza daimi bir erkek almadan önce, evcil hayvanınızla yatakta bol bol zaman geçirmenin keyfinden de geri kalmayın.

İstediğiniz Kadar Yiyin

Zayıflık veya fit kalma takıntısı sadece kadınlarda değil, erkeklerde de var. Yanlarında hep güzel vücutlu kadınların olmasını isteyen erkekler, evlendiklerinde eşlerinin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışırlar. Siz de her yediğinize karışan biriyle evlenebileceğinizi hesaba katarak, olabildiğince abur cubur tüketin.

Banyoda İstediğiniz Kadar Zaman Geçirin

Sabahları duşa girdiğinizde arkanızdan birinin duşa gireceği düşüncesi sizi hızlı hareket etmeye zorlayabilir. Siz en iyisi şimdiden suyunuzu istediğiniz kadar harcayıp, banyoda olabildiğince fazla zaman geçirin.

Hayranlık Derecenizi Abartın

Bazı film ya da dizi yıldızlarına olan hayranlığınızı bazı erkekler anlamayabilir. Bunun için onları zorlamayın. Bekar günlerinizin tadını çıkartın ve bilgisayarınızın duvar kağıdını Josh Holloway yapmaktan, kapınızın arkasına Jude Law'un posterini asmaktan çekinmeyin.

Hayalinizdeki Düğünü Planlayın

Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın ve düğününüz için plan yapın. Bol bol dergi karıştırın, düğün mekanlarından fiyatlar alın ve kuyumcuların kapısını aşındırın. Erkeklerin böyle şeylere tanık olduklarında kaçabileceğini düşünerek içinizden geldiği gibi araştırma yapın.