PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aragones ile ön kontrat yapıldı | Hep destek tam destek?


DeviL_MasteR
07-01-2008, 22:32
Brezilyalı teknik adam Arthur Zico ile yollarını ayırma noktasına gelen Fenerbahçe Kulübü, İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones'e yöneldi.


http://www.turkforum.net/images/statusicon/wol_error.gifResmi orjinal boyutunda görmek için buraya tıklayınız.http://www.ntvspor.net/Images/31177.jpg

"Zico ile devam etmezsek, B ve C planımız hazır" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, 70 yaşındaki İspanyol teknik adam Luis Aragones ile anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi. İspanya'da Aragones'e yakın çevreler, Fenerbahçe ile deneyimli teknik adam arasındaki anlaşmanın an meselesi olduğunu söylediler.

Bu arada Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ile başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, TSİ 17.30'da İstanbul'dan Madrid'e gittiler.

Teknik direktörlük kariyerine 1974 yılında Atletico Madrid takımında başlayan Aragones, İspanya'da Barcelona, Sevilla ve Valencia gibi önemli kulüpleri çalıştırdı.

Son 4 yıldır İspanya Milli Takımı'nın başında bulunun deneyimli teknik adam, EURO 2008'de de İspanya ile şampiyonluk kovalayacak.

Aragones, Atletico Madrid'in teknik direktörlüğünü yaptığı 1977 yılında İspanya La Liga'da şampiyonluğa ulaşırken, 1976,1985 ve 1992 yıllarında da İspanya Kral Kupası'nı kazandı.

Atletico Madrid'i 1974 yılında Kıtalararası Kupa şampiyonluğuna taşıyan tecrübeli teknik direktör, takımının 1985 yılında İspanya Süper Kupası'nı müzesine götürmesini sağladı.

Başkent ekibinden ayrıldıktan sonra Barcelona'nın teknik direktörlüğüne getirilen Aragones, Katalan ekibi ile 1988 yılında İspanya Kral Kupası'nda mutlu sona ulaştı.