PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgi ifadeleri..


kAcAhK
11-27-2007, 13:52
A$kim...
Bebegim...
Canim...
Carem...
Dunyam...
Eşsizim...
Firtinam...
Gelecegim...
Hayat Arkada$im...
Işigim...
Ilkim...
Jokerim...
Kalp atişlarim...
Limanim...
Mucizem...
Nefesim...
Olmazsa olmazim...
Ozlemim...
Piriltim...
Rotam...
Sebebim...
Şansim...
Tilsimim...
Ugurum...
Umitlerim...
Vazgecilmezim...
Ya$ama hevesim...
ZAFERLERIM...


A$KIMSIN... bunun otesi yok bunu aciklayacak başka bi kavramda yok.

BEBEGIMSIN... bir anne bebeginin uzerine nasil titriyorsa bende sana oyleyim, gozumden sakiniyorum seni.

CANIMSIN... evet sen canimin cani kanimin kani yuregimin yuregi nefesimin nefesisin.

CAREMSIN... her derimi bir $ekilde seninle cozuyorum. senin sevgin bana guc katiyor...

DUNYAMSIN... mutlulugum huznum tebessumum acim hepsini her$eyi sende ya$iyorum sen minicik ama kocaman? dunyamsin benim.

E$SIZIM... sen teksin i$te.

BiRTANEMSIN BENIM... e$sizsin varliginla ruhunla baki$inla gulu$unle dokunu$unla bi tanesin.

FIRTINAM... hayatima girdigin ilk zamanlarda sevdan ba$imi oylesine dondurdu ki firtinam oldun beni ordan oraya surukleyip sersemlettin.

GELECEGIM... bunca zaman yalnizdi bu ruh...dile kolay 21sene ama artik sen varsin sen gelecegimsin...

HAYAT ARKADA$IM...bi insanin hayatinda anne baba ve karde$lerinden sonra en onemli $ahistir e$i...sende benim icin bu cekilmezi hayatta arkada$im olacaksin in$allah.

I$IGIM... seni ilk tanidigimda dipsiz bi kuyudaydim sanki. kapkaranlik soguk bi kuyu SEN BENIM I$IGIM OLDUN... HEMDE I$IKLARIN EN GUZELISIN CUNKU SADECE DOGRU VE GUZEL OLAN HER$EYI AYDINLATTIN BANA SEVGIN VE GUVENINLE...

ILKIM... sanirim anladin bunu hayatimdaki butun ilklere sen sahipsin ve UNUTMA ILKLER IZ BIRAKIR VE IZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ...

JOKERIM... hayat bazen kafa bulur ya bizimle yada kafa buldugunu zanneder i$te sen kaybettigimi sandigim o anlarda hep yanimda oldun sayende yeniden kazandim... jokerim oldun.

KALP ATI$LARIM... bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanli en hizli en yava$ ritmisin ya$amam icin gereklisin.

LIMANIM... caresizce yuzerken hayat denilen bu koca denizdesiginacak bi liman bulamami$tim o amansiz firtinalarda. AMA SEN CIKAGELDIN LIMANIM OLDUN SANA SIGINDIM.

MUCIZEM... inanilmasi guc olaylardir mucizeler ve gercekotesi varliklar olur o mucizelerde. i$te tipki sen! hayat bana senin gibi bi mucize sundu anladim ki ben ozelim ki seni yolladi Tanrim bana.

NEFESIM... sen olmadan bu kalp atmio demi$tim. atmayan bi kalp nasil nefes saglar? varligimsin... gitme.

OLMAZSA OLMAZIM... her insanin hayatinda olmazsa olmazlari vardir. kiminin ickisi kiminin kahvesi kimininse ufacik oyuncagi... sende benim olmazsa olmazimsin.

OZLEMLERIM... ozledigim her$eyi sende buluyorum. cocuklugumu, yaramazliklarimi, korkmadan aglamayi.

PIRILTIM... hani her zaman dersin ya gozlerin parildiyor diye. i$te bebegim bu pariltilarin sebebi sensin. iyi olan guzel olan her$eyi varliginla aydinlatiyorsun.

ROTAM... nereye gidecegimi bilmiyordum senden once bi hedefim bi amacim yoktu ama sen rotam oldun ve artik hayati hedefledim.

SEBEBIM... her$eyin bi sebebi var ya! benimde $imdi mutlu olmamin ba$arili olmamin gulmemin sebebi sensin.

$ANSIM... hayattaki en buyuk $ansimsin seni hakettigim icin $ansliyim.

TILSIMIM... sen sihirli bi deynekle geldin sanki bana. a$kin sihrini olesine guzel ya$attin oylesine dondurdun ki ba$imi tilsimim oldun.

UGURUM... ugur bocugum benim:'') sen benim ugurumsun i$te yanimda olmasan bile varligin bana ugur getirio senin varliginla inandigim degerler ugruna sava$ip mucadele ediyorum ve korkmuyorum cunku sen varsin...

UMITLERIM... beklentilerim hep senin uzerine kurulu hayattaki tek ve en buyuk umidimsin... UNUTMA INSANLAR UMIT ETMEDEN YA$AYAMAZLARMI$...

VAZGECILMEZIM... YARDAN GECILMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GECEMEM bu yeter sanirim.
YA$AMA HEVESIM... senin sevginle yeniden tutundum hayata. o cok sevdigim papatyalara bayilarak yedigim cileklere yeniden gulerek baktim... hevesle sevincle ya$amayi ogrendim...

ZAFERLERIM... I$TE BU YA SENI ANLATAN EN ONEMLI KELIME BU BELKIDE... SENDE KAZANDIM HER$EYI... A$KIMI, SEVGIMI, GUVENI, SAYGIYI, INANCI, MUTLULUGU, HUZNU BILE...
KISACASI ^^HAYATI^^ SENLE SENDE KAZANDIM...
SENI KAZANDIM...
VE SEN EN BUYUK ZAFERIMSIN...