PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dalgacı Burçlar


DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:21
Koç: Arkadaşınızla hoş bi akşam yemeğine çıkacak; hesabı kim ödeyecek diye cüzdanınıza davrandığınızda, diğer arkadaşlarınız da aynı çeviklikte davranacak, siz onların bu hareketini görünce "Yav ne gerek vardı hehe", "Bi dahaki sefere de benden ha gençler" gibi cümleler kuracaksınız.

Boğa: Kıtlık olacak paniğiyel tüm paranızı Peti Pufa yatıracaksınız. Peti Puf paketleriyle sinek yakalamanın müptalası olmuşsunuz. Ama yakalanan bi sinek size baş kaldıracak. Sizin rejiminizi yıkıp sizi krallıkla yönetmeye başlayacak.

İkizler: Bugün kendinize güvenene tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Ama bu elinizdeki kola kutusunu bi atışta çöpe sokmaktan öte bir durum değil. Zaten "Aaa denyoya bak, aaa çılgına bak hehehe" şeklinde bi dikkat çekiş bu, abartmayın.

Yengeç:Size her söylenen şeye çok çabuk kanıyorsunuz. Misal zamanında: "Sanayağ'ın içinde domuz yağı varmış layn" ya da "Kolayı etin üzerine dökmüşler et kapkara, delik deşik olmuş haa" söylentilerine de inanmışınız. Sevip sevilmeyeceki seveni sevemeyecaksiniz.

Aslan: Şu ana kadar övündüğünüz tek şeyin ilkokuldaki karnenizin naştan aşağı pekiyi olduğun anlıyor ve yıkılıyorsunuz. Yeni yapacağınız iş için dostunuzdan destek isteyecek; "Sen yaparsın aga, sen süpersin aga" gibi tırtto bi destek olacak bu.

Başak: Belki çok iğrenç ama basur memenizi emen bi bağırsak kurdunuz olduğunu öğreneceki kendisini evlat edineceksiniz. Bağırsak kurdu hayırlı bir evlat olacaki mürüvvetini dahi göreceksiniz. Uğurlu gününüz bi haftanın gün sayısının 3 katından 2 eksikinci gün.

Terazi: Toplumda üstünüze çok fazla yükleniyor. Ama siz mal olduğunuz için dayıngilin kızının çeyiz alışverişine bile yardım ediyorsunuz. Dayınızın kızı Kuşum Aydın'ın programına gitmeyi teklif ediyor, programda dayıkızıyla oyun havasında kalça çakışırken sakatlanacaksınız. 6 ay Kuşum Aydın'dan ayrı düz koşu yapacaksınız.

Akrep: Yaratıcılığınızın zirvesindesiniz. İki ay bi dağ evinde kitap yazmak için çıkacak. Yok tavab akıyordu, yok horoz sesiydi, odun toplamaydı falan bi şey yazamayacaksınız. So üç gün biraz yazacaksınız. Ama bi kitaba yetmeyecek. Sayfa çok gözüksün diye büyük büyük yazacaksınız.

Yay: Kafanıza düzgün yürüme adına kitapları koyup idmalar yapacaksınız. Cat walk yürüyüşünüz kahvedekilerin dikkatini çekecek. Taciz içinde bırakılacaksınız. Karakışa dikkat, ana arterler kapanabilir.

Oğlak: Yeni insanlarla tanışıp onlarla boza içmeye gideceksiniz. Eğlence anlayışı nu olan insanlarla tanıştığınıza lanet edeceksiniz. Ama bu sessizliğinizi fırsat bilen toplum kulağınıza fiske vuracak, enseye şaplak atacak. Olaylara sessiz kalmaktansa onlara döner bıçaklı cevaplar vereceksiniz.

Balık: Bi geziye çıkacaksınız ama bu gezi iki sokak ötedeki markete olacak. Ama maceracı bir ruha sahipmiş gibi takılacaksınız. Fakat sonradan anlaşılacak ki market sahibi Binali'nin karı muhabbetini dinlemek hakikaten maceracı bi ruh istiyor. Binali faali meçhul bi kafayla bere içinde kalacak.

tomqoliq
07-05-2008, 22:35
:F gsl olmş saol

Merwe
07-05-2008, 22:37
Koç: Arkadaşınızla hoş bi akşam yemeğine çıkacak; hesabı kim ödeyecek diye cüzdanınıza davrandığınızda, diğer arkadaşlarınız da aynı çeviklikte davranacak, siz onların bu hareketini görünce "Yav ne gerek vardı hehe", "Bi dahaki sefere de benden ha gençler" gibi cümleler kuracaksınız.
bnm burcm ama bn öle deilm:D