PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 Burç Yorumlari...


DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:09
Arkadaşlar bu topik altında bulduğumuz /bulduğunuz her türlü 2008 yılına ait burç yorumları eklenecektir. Maksat hepsini bir arada bulundurmak. İyi eğlenceler....Umarım 2008 hepinize uğurlu gelir....




ÖFKELİ SABIRSIZ GÜÇLÜ HIRSLI KOÇLAR


GENEL DURUM
Hareketli, gayretli ve sabırsız Koç'ları bu yıl kariyer ve yükseliş bekliyor. Ün ve övgü onlar için önemli olacak. Mesleki başarıları herşeyden önde gelecek. Kendilerine diğer yıllara göre daha fazla güveniyorlar. İşlerini değiştirmek isteyen Koçlara çok fazla seçenek sunulacaktır. Yönetici gezegenleri en büyük transitlerinden birini Yengeç burcunda gerçekleştirirken, Mayıs ayına kadar duygusal potansiyellerinin onları desteklemesi, bir çok Koç için ilginç gelişmelere neden olacaktır. Bu yıl aşk cephesinde önemli gelişmeler görülecek. Ayrıldığınız sevgilinizle bir araya gelebilirsiniz. Eşiniz ve sevgilinizle mutluluğunuzu pekiştirerek muhteşem günlere sizi götürecektir. Yapmanız gereken tek şey, yüreğinizin sesini dinlemek olmalıdır.

KOÇ BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
İhtiyatsız, coşkulu ve dik kafalı olan siz Koç kadınları için yaşam göründüğü kadar kolay değildir. Tutkulu ve idealist yapınızı her zaman vurgulayacak bir yaşam biçimini benimserken, himayeci ve korumacı içgüdünüzü ön plana çıkaran bir eş arar, size kafa tutacak bir sevgilinin özlemini duyarsınız. İlişkilerinizde son derece kıskanç bir yapı sergilersiniz. Tutkularınız derin, hisleriniz içtendir.7 Ocak-7 Mart arasında düşlediğiniz bir aşkın başlangıcını yapabilirsiniz. Eski bir sevgilinizle barışma olasılığınız güçlü. 8 Ocak-23 Ocak arasında kısıtlayıcı bir aşk ilişkisi gündeme gelecektir. Yoğun çalışma temponuz bu aşkın ilerlemesini güçleştirecektir. Mesleki tutkularınız aşkın önüne geçecektir. 18 Ocak-26 Ocak döneminde, bir iş arkadaşınızla duygusal yakınlaşma olacaktır. Gizli beraberliklerden uzak durmanız gerekiyorsa da, bazı duygular sizi içgüdüsel olarak esir alacaktır. 7-21 Mart tarihlerinde; adını *yıldırım aşk* olarak da adlandırabileceğiniz, yeni bir aşk karşınıza çıkacaktır. Evli veya bekar olmanız hiç farketmeyecek, romantik duygularınız tavan yapacaktır.

KOÇ BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Yaşamınızda aşkın yeri büyüktür. Giyim tarzınızdan konuşmanızdan, düşüncelerinize kadar her şeyiniz ilginçtir. Duygularında samimi ve içten olduğunuz için çoğu kez patavatsızlıkla suçlanırsınız... İlişkilerinizde de mantıktan çok kalbinizin sesine değer verirsiniz. 15 Mart-23 Mart arasında partnerinizle aranızda yaşadığınız anlaşmazlıklar, dikkatinizin başkalarına yönelmesini sağlayacaktır. 6 Nisan-20 Nisan arası çekiciliğiniz üzerinizde olacak, sorunları olan Koç'lar ise ilişkilerini iyileştirebilecekler veya tam aksi bir şekilde birlikteliklerine son verecekler. 5 Mayıs-19 Mayıs döneminde sevgilinize olan duygularınız güçlenecek, tutkular ön planda olacak. 16 Mayıs-24 Mayıs'ta; partnerinizle sosyal çevreler içinde boy gösterceksiniz. 3 Haziran-17 Haziran arasında, aranızdaki sorunları çözecek, romantik yaklaşımlar içinde olacaksınız. 1 Temmuz-1 Eylül tarihlerinde yeni dostluklar biçim değiştirerek, aşka dönüşebilir. Bu günlerde yabancı birisiyle yeni bir ilişkinin eşiğinde olabilirsiniz. 16 Ağustos civarında, eğer kalbiniz boş ise, yolculuklar sizin için yeni bir aşkın habercisi olabilir. 13 Eylül-3 Ekim arasında, uzun vadeli beraberlikler için adımlar atarken, mevcut beraberliklerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Hatta yeni başlangıçlara yol açacak, bitişler yaşayabilirsiniz. 2008'in son haftasında ailevi ilişkileriniz duygusal yakınlaşmanızı arttırırken, birbirinize karşı sığınmacı davranışlar içinde olabilirsiniz.

İŞ HAYATI
Bu yıl, çalışmalarınız karşılığında ödülleri almanızın zamanı. İşinizde yükselmeniz, üst pozisyonlara geçmeniz, kariyer yolunda attığınız adımları lehinize çevirmeniz sizin elinizde. 1Ocak-15 Ocak günlerinde; yeni projelere karşı açık olmanıza rağmen; planlarınızı uygulamakta zorlanacaksınız. 1 Ocak-22 Ocak tarihlerinde mesleki eğitimlerinizi değerlendirmelisiniz. 1 Ocak-18 Şubat tarihlerinde, çabalarınızı yoğunlaştıracağınız işlerde önemli ekip çalışmaları içinde bulunacaksınız. 18 Şubat-21 Mart tarihlerinde; iş ortamınızda sizi mutlu edecek paylaşımlar içinde olacak, olumlu ortak projelere imza atacaksınız. 21 Mart'tan sonra, değerinizin anlaşılması ve yaptıklarınızın karşı tarafa anlatılabilmesi için çaba göstermelisiniz. Çalışma şartları konusunda haklarınızı savunmalısınız. 6 Nisan-20 Nisan döneminde önemli iş görüşmeleri yapacaksınız. 19 Nisan-28 Mayıs arası iş arkadaşlarınızın etkisiyle sizi yanıltacak düşünceler içinde olabilirsiniz. Temmuz ve Ağustos aylarında, ortağınız tarafından hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz. 27 Ağustos-4 Kasım arasında geçmişin sorunları ile yeniden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni ortaklıklar peşinde, yeni görüşmeler içinde olabilirsiniz. Yılın son aylarında iş yaşamınızda olağanüstü yoğunlaşma görülecek. Bu yoğunluğun sonucu prim ve ikramiye gibi ödüller gündeme gelebilir.

SAĞLIK DURUMU
Bu yıl; sağlığınıza özen gösterirken, dinlenme konusunda azami dikkat edin. Özellikle, uyku konusuna öncelikle hassasiyet göstermelisiniz. Sindirim sisteminiz duyarlı olacağı için yiyeceklerinize dikkat etmelisiniz. Diş sağlığınız için kalsiyum almalısınız. Yılın ilk ayında, günlük yaşamınızın detayları arasında kaybolmamaya çalışın. Karşılıklı çıkar ilişkisi içinde bulunduğunuz çevreler sizi aşırı zorlayarak, istem dışı stresler içine sokabilir. Bu günlerde yapacağınız tek şey; sizin yapınıza ters düşse de, inatçı israrcılıklardan uzak kalmak olmalıdır. 21 Mart'tan sonra, egzersiz çalışmalarına önem vererek, vücudunuzun formunu korumaya çalışın. Ağustos ve Ekim dönemlerinde önemsiz bir sağlık sorunu nedeniyle, doktor kontrolünden geçmek zorunda kalabilirsiniz.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
7 Ocak- 7Mart; 6Nisan-20 Nisan; 3 Haziran- 22 Haziran, 15 Temmuz-16 Eylül

Aşk hayatınızda sizi zorlayacak günler:
8 Ocak-23 Ocak, 15 Mart-23 Mart; 1 Temmuz-1 Eylül

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
16 Nisan-24 Nisan, 27 Temmuz-31 Aralık

İş hayatınızda zorlanacağınız günler:
1 Ocak-22 Ocak, 7Mart-21 Mart, Mayıs, Temmuz , Ağustos

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:09
KARARLI VE MÜCADELECİ BOĞA


GENEL DURUM
Arkadaşlık ve dostlukların kararlı insanı Boğalar bu yıl ufuklarını genişletecekler. Öğrenecekleri ve öğretecekleri çok şeyleri var. Evrensel öğretecilikleri artıyor. Yurt dışına açılacaklar. Bu yıl sizin için olağanüstü fırsatlarla dolu bir yıl olacak. 2008 yılının size sunacağı evrensel tekliflere hayır demeniz mümkün olmayacaktır. Finanansal konularda hayallerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Varlıklı olacağınız bir yıla giriyorsunuz. Dost çevreniz daha kaliteli ve elit kimselerden oluşurken, eski dostlarınızı da, testten geçireceksiniz.

BOĞA BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Siz Boğa kadınları çok güçlü bir fiziksel yapıya sahip olduğunuz için, aşkta da aşırılıklara kaçabilirsiniz. Gerçek sevgiyi ararken, yanlış evliliklere sürüklenebilirsiniz. Sessiz, sakin yapınıza rağmen, derin ve yoğun duygulara sahipsiniz. Ses tonunuzun mükemmel oluşunu siz de biliyor ve sanata karşı eğiliminizi engelleyemiyorsunuz. Güzelliğe ve uyuma olan tutkunuzu herkes anlayamaz. Her şeyden şikayet eden kadınlardan olmadığınız için de, çoğu kez gereğinden fazla sorumluluk alırsınız. Bu yıl arkadaşlık ilşkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizi her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesini de izin vermemelisiniz. Sürekli uçlarda dolaşmanız mümkün. 1-15 Ocak tarihlerinde yalnızlık duygusu içinde yeni bir aşka kapılma olasılığınız var. Eski ve yeni şartlarınızı gözden geçirmelisiniz. Yine karşınıza çıkacak ve sizi mutlu edecek biri kafanızı karıştıracak ve eski aşkınızla yeni aşk arasında kalabilirsiniz. Evli iseniz, ilişkinizi güçlendirmeyi deneyin. Çünkü bu dönem de beraberliğiniz ciddi bir aşama geçirecektir. Olayları abartmadan çözümlemelisiniz. Ayrılık ve devamı için tereddütleriniz olacaktır. Rekabetçi duygulardan sakınmalısınız. İlişkinize asılmak yerine gideni özgürce bırakmayı tercih etmelisiniz. Yaşamın size sunacağı yeni sürprizlere hazır olmalısınız. 30 Ağustos-13 Eylül tarihlerinde tatillerde karşılaşacağınız kişilerden etkileneceksiniz fakat bu dönem ailenizin sorumluluğu da üzerinizde olacaktır.

BOĞA BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Ciddi ve sakin yapınız sizi, iyi bir aile reisi olmaya aday yapar. Son derece sabırlı, pratik ve çözümleyici yapınızla tercih edilen bir kişi olmanız sizin için kaçınılmazdır. En büyük amacınız sevdikleriniz ile birlikte, duygu dolu anlar yaşamalarıdır. 2008 yılının 21-Ocak-21 Mart döneminde seminer ve eğitim kurumlarında yaşantınızın en büyük aşkına rastalayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda gidermek için işte size verilecek fırsatlar dönemi. Bu günleri iyi kullanmalı ve uzlaşma yolunda atacağınız adımlarınızı ayarlamalısınız. Yalnızsanız arkadaşlarınızın desteği ile bir ilişki içinde olacakasınız. Beraberliğiniz varsa, yatırımlarınızı kendi beraberliğinize yapmalısınız. 16-24 Nisan tarihlerinde aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız, sevgilinizle başbaşa kalmak yerine, sosyal aktivitelere beraberce katılmayı teklif etmelisiniz. Sorunlarınızı tartışmaktan kurtulur ve bu dönemi rahatlıkla atlatırsınız. Mayıs döneminde ilşkinizin sizi yıprattığını düşünüyorsanız, partneriniz sürpriz bir evlilik kararı ile karşınıza çıkabilir. Bu dönem romantik kalmaya devam edin.Haziran dönemi, yaşamla ilgili düşüncelerinizi gözden geçirecek ve hayattan beklentileriniz konusunda fikir değiştirebilirsiniz. İsteklerinizi yeniden gözden geçireceksiniz. 29 Ekim-12 Kasım döneminde eşinizle ilgili duygularınız ve kızgınlıklarınız ön plana çıkacak. Karşılıklı uyum içinde yapacağınız konuşmalar her ikiniz için de yapıcı olacaktır. 16 Kasımdan sonra eşinizle veya partnerinizle aranızdaki buzların çözüldüğünü göreceksiniz. Kalbi boş olanlar için tutku ve aşk dolu bir dönem olacak. 16 Aralıktan sonra aşkınızda güç birliği içine gireceksiniz. Aşkınızı bozmamaya özen gösterin.

İŞ HAYATI
7 Ocak-7 Mart döneminde iş durumunuz yükselecektir. Fakat iş konumunuzu değiştirmek için yeni bir yere ihtiyacınız olacaktır. Bazı harcamalarınız gündeme gelecektir. 8-23 Ocak döneminde çocuklarınız ve sosyal yaşamınızla ilgili harcamalarınız olacaktır. Ayrıca eşiniz ve partnerinizde gelirleriniz konusunda size destek verecektir. Şubat döneminde, her türlü alış verişinizi ertelemekte yarar var. Sonradan kullanmayacağınız eşyalara yatırım yapabilirsiniz. 26 Mayıs-18 Haziran döneminde yeni girişimlerden kaçınmalı ve eski alacak ve borçlarınızla ilgilenmelisiniz. 14-22 Haziran dönemlerinde eşinize veya kadın yakınlarınıza maddi destek sunmak zorunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda yakınlarınızdan gelecek farklı maddi yardımlara da hazır olmalısınız. 16 Temmuz-16 Eylül tarihlerinde eşiniz veya ortaklarınızın mal durumundan yararlanabilirsiniz. Bol kazançlı bir dönem sizi bekliyor. 27 kasım-11 Aralık döneminde, dikkatli olmalısınız. Aniden gelişen ve hesapta olmayan ödemeleriniz yüzünden bunalabilirsiniz. Kredi talepleriniz reddedilebilir. Eşiniz ve ortaklarınızla yapacağınız durum değerlendirmesi sizi rahatlatacaktır.

SAĞLIK DURUMU
2008 yılında sağlığınızla ilgili önemli bir değişim görünmüyor. Yıl boyunca kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. Yılın ilk günlerinde sağlığınız size problem yaratmayacaktır. 14-22 Haziran tarihlerinde duygusal yoğunluğu fazla olacaktır. İç dünyanıza yönelecek ve kendi sorunlarınızla baş başa kalmak isteyeceksiniz. 1Temmuz-1 Eylül tarihlerinde kendinize olabildiğince iyi bakmalısınız. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuza başvurmalısınız. 8-16 Aralık tarihlerinde doğa ve meditasyon size iyi gelecektir. Ormanlık ve yeşillik yerlere yürüyüşler yapmalısınız.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
8-23 Ocak, 21-Ocak - 21 Mart 15-23 Mart 29Ekim- 12- 16 Kasım

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
1-15 Ocak, 18-21 Ocak 6-20 Nisan, 16 -24 Nisan 13-21 Temmuz 30 Ağustos- 13 Eylül

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
7 Ocak- 7 Mart, 28 Ocak-28 Şubat 26 Mayıs - 18 Haziran

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
14-22 Haziren 16- Temmuz- 16 Eylül. 27 kasım- 11 Aralık

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:09
HAREKETLİ, DEĞİŞKEN VE ENTELLEKTÜEL İKİZLER


GENEL DURUM
Yatırımlar yılı olacak günler sizi bekliyor. Maddi olanaklarınız genişliyor. İşinizi yenileyebilir, varlıklı bir evlilik yapabilirsiniz. Olgunluk dönemi yaşayacaksınız. Parasal kazançlarınız bir çok farklı konularla beslenecek. Bazılarınız risk alacaklar. Bu yıl ailenizle daha çok ilgilenmelisiniz. Evinizdeki bazı köklü değişimler sizi meşgul edecektir. Uzun süredir çalışmalarınızı sürdürdüğünüz konulardan artık sonuç elde edeceksiniz. Bu yıl romantik aşk ilişkileriniz artacaktır. Eşiniz ve sevgilinizle ortak geleceğinizi şekillendireceksiniz. Yalnız olanlar için gerçek aşk kapıda bekliyor.

İKİZLER BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Siz sevgili İkizler kadını renkli ve çekici bir kişiliğiniz vardır. Ruhunuzun derinliklerinde, dürüstlük kavramıyla sürekli savaşırsınız. Aldatmaktan nefret ederken, bulunduğunuz ortamın sıkıcılıyla baş etmenin yollarını araştırır, sürekli kaçmanın planlarını yaparsınız. Geçici duygulardan hoşlanırken, büyük bir aşkın hayalini kurmadan da edemezsiniz. 1-22 Ocak'ta eşiniz ve sevgilinizle ortak kararlar alacaksınız. Romantizme kapılarak, uzun vadeli sözler vermemelisiniz. 18-26 Ocak günlerinde aşk uyumunuz artarken, gireceğiniz sosyal çevrelerde sempati toplayacaksınız.15-21 Mart sürecinde, kalbi boş olanlar için kritik bir dönem. Zorlayıcı aşk koşulları sizi bekliyor. 6-20 Nisan arası; günlük yaşamınızda sık rastlaştığınız bir kişi ile sürpriz bir aşk gelişmesi yaşayabilirsiniz. Fakat, bu ilişki size yeni sorunlar da yaratabilir. 5-19 Mayıs arasında, sevgilinizle başbaşa kalabileceğiniz ortamlar yaratmaya çalışarak, mutluluğunuzun tadını çıkarmalısınız. Eğer kalbiniz boşsa, evren sizi sürpriz bir karşılaşma için kozmik etkilerini harekete geçirecektir. Ağır ilerleyen ilişkiniz varsa, giderek yerine oturacaktır. 8-16 Kasım süresi içinde; eşiniz ve sevgilinizle kafanızı dinleyebileceğiniz sakin yerlerde bulunmayı tercih etmelisiniz. Eğer yalnızsanız, yeni aşk ilişkisi, için uygun bir dönem değil.

İKİZLER BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Siz İkizler erkeği, aşk yaşantınız daima bir soru işareti olup, kendiniz dahil hiç kimsenin sizin ne yapacağınız konusunda belli bir fikri yoktur. Yaşam boyunca çevrenizi sorgulamaktan vazgeçmeyen ve ilginç kişilerin peşine takıldığınız zaman asla sıkılamayan hatta fazlasıyla eğlenebilen bir yapınız olduğu bir gerçek. İşte size ilginç bir 2008 yılı.7-21 Mart döneminde, sevgiliniz veya eşinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilir, sizin için unutulamayacak bir seyahat yapabilirsiniz. 16-24 Mayıs günlerinde, partnerinizin ailevi problemleri nedeniyle huzurunuz kaçarken, yoğun karmaşık günler yaşayacaksınız. 3-17 Haziran döneminde, çekiciliğiniz artarken, bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşecektir. Fakat, bu ilişkinin uzun vadede size zarar vereceğini düşünerek, adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. 1 Temmuz-1 Eylül arasında eşinizin sosyal faktörleri nedeniyle hayal kırıklığı yaşayacağınız anlar geçirebilirsiniz. İlişkinizin bu yönüyle uğraşmak sizi yoracaktır. 8-16 Aralık arasında; finansal ve maddi konular yüzünden partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Hoşgörünüzü kullanarak bu dönemi atlatmak sizin elinizde.

İŞ HAYATI
Bu yıl kariyerinizde değişimler görünürken, işi nedeniyle yer değiştirmeniz gerekebilir. Araştırmaya yönelik olarak iş veriminizi yükseltmeye yönelik çabalar içinde olacaksınız. 1-22 Ocak ekip çalışmanızın gündemde olacağı günler yaşanırken, hedeflerinize konsantre olacaksınız. 8 Ocak - 23 Ocak döneminde, bilgilerinizi akıl ve yaratıcılığınızla birleştirirken, rekabet koşulları yaşaycaksınız. Yaratıcılık konusunda mükemmel projeler ortaya koyacaksınız. 18- 26 0cak arası, başkalarına yardım etmeniz gereken günler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, kendi işinizle ilgili başlangıçlar yapmamanız sizin için uygun olacaktır. 21 Ocak - 21 Mart günlerinde, beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşırken, yeni işler sizin için olumlu atılımları gündeme getirecek. 16-24 Nisan döneminde, dikkatinizi yoğunlaştırmanız gereken günler içindesiniz. Çünkü, hata yapabileceğiniz işler içinde olabilirsiniz.14-22 Haziran arasında, ortak çalışmalar yaptığınız kişilerle uyuşmazlıklar gündeme gelirken, kendinizi tartışmalar içinde bulabilirsiniz. Eğer işyeriniz varsa, personel arasında anlaşmazlıklar gündeme gelecek. 8-16 Kasım günleri, yoğun çalıştığınız projeleriniz size pozitif sonuçlar getirmeye başlayacak. 16 Aralık'tan sonra, yeni mülk arayışları içinde olacaksınız.

SAĞLIK DURUMU
2008 yılı içinde herhangi bir sağlık sorununuz olmayacak. Yaz aylarında hassayiteniz artarken, motivasyonunuzu güçlü tutmalısınız. 19 Ocak-25 Temmuz döneminde, beslenme rejimlerinize dikkat ederken, spor aktivitelerinizi aksatmamalısınız. Yaz aylarında, sezgilerinizin yoğunluğu ile ruhsal olarak organizmanızın dinginliğe ulaştığını göreceksiniz. 30 Ağustos-13 Temmuz döneminde, belinize, bacaklarınıza dikkat edin. 29 Ekim'den sonra, yeni bir sağlık kürüne başlamalısınız. Özgüvenliğinizi arttırıcı düşünceleri kendinize empoze etmelisiniz.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
1-22 Ocak, 18-26 Ocak 7-21 Mart . 5-19 Mayıs

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
15-21 Mart 6-20 Nisan. 16-24 Mayıs; 1 Temmuz- 1 Eylül, 8-16 Kasım 8-16 Aralık

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
1-22 Ocak; 8Ocak-23 Ocak; 21Ocak-21 Mart; 8- 16 Kasım

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
18-26 0cak; 16-24 Nisan; 14-22 Haziran; 8-16 Kasım

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:09
SAKİN, DİNGİN VE DUYGUSAL YENGEÇLER


GENEL DURUM
Bu yıl Yengeç'lerin aşk yılı olacak. Karşıt evinize geçecek olan Plütondan güçlü etkiler alacaksınız. Yaşam çerçevenizde meydana gelecek değişimlere siz zaten hazırdınız. Çünkü uzun yıllar Yay burcunda seyreden yeni şartlar gezegeni artık sizin yaşam düzeninize yepyeni bir yapılanma getirecek. Çevresindekileri şaşırtacak. Sürpriz evlilikler gündeme gelebilir, radikal değişimler olabilir. 2008 aşk yıldızının parladığı olağanüstü bir yıl olacak. Bu yıl; size mutluluk veren ve bir ömür sürecek evlilik yapabilirsiniz. Yıl boyunca, tüm olumlu gelişmeler sizi bulacak, eski hayatınızı geride bırakacaksınız. Bu yıl kan bağı olduğunuz kardeşler ve kişilerle olan ilişkilerinize çok daha radikal yaklaşacaksınız. Ortak kararlar alacağınız iş ortaklarınızı da, doğru seçmeniz konusunda dikkatli olmalısınız.

YENGEÇ BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Sevgi dolu şefkatli, bir o kadar ihtiraslı yapınız ile onu tanınmanız her zaman mümkün olmayabilir. Kırılmaktan çok korkarlar. Partnerlerinize kalbinizin kapılarını açmakta zorlanırsınız. Geçmişten kolayca kopmadığınız için, anıların yaşantılarınızda yeri çok fazladır ve kimsenin geçmişiniz için, kötü bir söz söylemesine izin vermezsiniz. Dünyaya gözünüzü açtığınız anda, geçmişinize bağlı yaşamaya başlar, annenize sevgiyle aşırı bağlanırsınız. Duygu ve sezgileriniz o kadar güçlüdür ki, ideal eşinizi gördüğünüz anda hissedersiniz. Aldatmaktan ve aldanmaktan nefret edersiniz ve bu konuda asla affedici değilsiniz. Yaşamınızın aşkını arıyorsanız işte 2008 yılı size köklü ve uzun sürecek bir aşkın kapılarını aralıyor. 7 0cak-7 Mart arasında, partnerinizle aranızda olan sorunlar çözülecek ve mutlu bir ruh hali içine gireceksiniz. 8-23 Ocak günlerinde, ilişkinizi ciddi boyutlara taşıyacak bir beraberliğinizle ilgili olarak farklı yerlerde olabileceksiniz. 21 Mart-6 Nisan'da eşinizin bazı sorunları nedeniyle iş yeri değişimi olabilir ve bu yüzden ayrılıklar yaşayabilirsiniz. 6-20 Nisan arasında, yeni aşklar; kalbi boş olanlar için yıpratıcı olabilir. Bu konuda dikkatli olun. 24 Nisan-5 Haziran arası; yavaş gelişen bir ilişki içinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızı ve şartlarını gözden geçirmek için kendinize fırsatlar yaratın. 5 Haziran-26 Ağustos döneminde, ilişkinizde yaşadığınız sorunları çözeceksiniz.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Çok hassas olduğunuz için kırmaktan ve kırılmaktan korkarsınız. Karşılaştığınız her türlü olayda, ani tepkinizle tanınırsınız. Çevrenizde hep bir kalkan duvarla dolaşmanıza rağmen, içinizde sıcacık sarıp sarmalayıcı bir kişilik yatar. Koruma içgüdünüz yüzünden çevresindeki her kişiyi, kendi sınırları içine alır. Yıllardır ütopik bir hayaliniz vardı, ayağınız yerden kesecek ve aynı zamanda sizi akılcı bir yaklaşımla büyüleyecek işte hayatımın kadını diye düşündürecek bir sevgili. 2008 yılı size aşk ve ilşkiler konusunda evrenin doğal gücünü yansıtmaya başlıyor. Eğer kalbiniz boş ise, sizi çok iyi anlayacak bir partner ile bu yıl karşılacaksınız. Yaşamını tek yaşayanlar; büyük bir olasılıkla evlenecekler. İş ortaklıkları iyi olacak ve rüyalarının kariyerine sahip olacaklar. Satürn ve Jüpiter Gezegenleri hiçbir şeyi geçici olarak sunmadıkları için, tüm bu yaşananlar geçici başarılar olmayacaktır. Toplumda size mutlak başarı ve istediğiniz yankıyı sağlayacak faydalı işlerin altına imza atacaksınız. Eğer ikinci evliliğiniz gündemde ise, bu konuda ciddi adımlar atacaksınız. 14-22 Haziran günlerinde duygusal gel-gitlerin arasında kalmak istemiyorsanız, romantik hislerinize mantığınızla gem vurmalısınız.3-17 Temmuz'da, aşkınıza ve sevdiğiniz kişiye gereken önemi göstermeyerek onu üzücü tavırlar içinde olabilirsiniz. 13-21 Temmuz arasında; ilişkinizde anlaşmazlıklar su yüzüne çıkarken, tartışma ortamından kendinizi uzak tutmalısınız. Bu dönem muhteşem günler sizi bekliyor. Bazı değişimlere hazır olmalısınız. Yolunda gitmeyen evlilikler ve beraberlikler biterken, süregelen ilişkilerde evlilik gündem konusu olacak. 30 Ağustos-3 Eylül'de yakın aile ilişkilerinize yöneleceğiniz için partnerinizi ihmal edebilirsiniz. 29 Ekim-12 Kasım arasında, sosyal çevreniz kalabalıklaşacak, kendinizi bu ortamda yeni bir ilişkinin eşiğinde bulacaksınız. Süregelen bir beraberliğiniz varsa, evlilikle sonuçlanacak. 27 Kasım-11 Aralık, mutluluk verici tabloların oluştuğu bir dönem.

İŞ HAYATI
2008 yılı, hırs kararlılık ve rekabetin yoğun olarak yaşanacağı günler olacaktır. İşinizde uzmanlaşırken, radikal kararlar alacaksınız. 8 Ocak-23 Ocak döneminde, ortaklarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. 21 Ocak-21Mart tarihlerinde, uluslararası bağlantılar kuracağınız iş pozisyonları yaratabilirsiniz. 6 Şubat-21 Mart günlerinde, yolculuklara bağlı bir tanıtım sizi ön plana çıkartacaktır. 15 Mart-23 Mart arasında yoğun toplantılar yaşayacağınız iş ilişkileri içinde olacaksınız. 14-22 Haziran'da; iş hayatınızda biraz durgunlaşacaksınız. Fakat, yavaş da olsa, yerine getirmeniz gereken yükümlülükleri unutmamalısınız. 13-21 Temmuz döneminde, ortaklaşa projeler üzerinde çalışacaksınız. 10-18 Ekim tarihlerinde yeni bir işe başlangıç yapabilir, yarıda kalarak tamamlanamamış bazı işleri yeniden ele alabilirsiniz. 29 Ekim-12 Kasım arası, katılacağınız davetlerde önemli kişilerle tanışacaksınız. Bu sizin iş alanınızın ve ufkunuzun genişlemesine neden olacaktır. 8-16 Aralık tarihlerinde, iş görüşmelerinizle ilgili çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde, tüm masraflarınızı kısarak, beklemede kalmalısınız.

SAĞLIK DURUMU
2008 yılında; sağlığınızla ilgili herhangi bir sorun yaşamasanız da, küçük ayrıntılarda gizli olan sağlık mükemmelliği için detaylara önem vermelisiniz. 1-22 Ocak, döneminde tıbbi kontrollerinizi yaptırmalısınız. 7 Mart-6 Şubat arasında küçük sağlık sorunlarınızı önemli olmayan müdahaleler ile çözeceksiniz. 15-23 Mart döneminde; geçmiş ile ilgili olan yıpranmışlıklarınızı bir kenara bırakın. Artık, onların üzerine çizgi çekerek, yeni günlere hazırlanın. 6 Nisan-14 Haziran günleri arasında, aşırı gündelik yaşam yoğunluğundan dolayı sinirlerinizde yorgunluk yaşayabilirsiniz. 22 Haziran-16 Temmuz arası; işlerinizi aksatmadan ya da bu konuya dikkat ederek, kendinizi dinlenmeye almalısınız.16 Eylül sonrasında, yeni bir egzersiz programına başlarken, havadar ortamlarda bulunmaya dikkat edin.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
7 0cak-7 Mart;.8-23 Ocak; 5Haziran-26 Ağustos; 29 Ekim-12; 27 Kasım-11 Aralık

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
21 Mart-6Nisan; 6-20 Nisan; 24 Nisan-5 Haziran; 14-22 Haziran; 3-17 Temmuz; 13-21 Temmuz; 30 Ağustos-3 Eylül

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
21 Ocak-21Mart; 6Şubat-21 Mart; 15 Mart-23 Mart; 29Ekim-12 Kasım

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
8 Ocak-23 Ocak; 14-22 Haziran; 13-21 Temmuz; 10-18 Ekim; 8-16 Aralık

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:10
KARİZMATİK VE İHTİŞAMLI ASLANLAR


GENEL DURUM
2008 yılı size sağlık, form getirirken, dikkat çekici bir güzellik üzerinizde olacak. Arzuladığınız istikrara kavuşacaksınız. Bu yıl aşk hayatıınızla ilgili değişimler ve mutluluklar yılı olacak. Size mutluluk verecek aşk kıvılcımları ve ciddi evlilik kararları alırken, bireysel tercihlerinizi kullanacaksınız. Romantik bir yıl sizi bekliyor. Bu yıl finans konularında kararlı ve sağlam hareket edeceksiniz. Belirli bir birikime ve gelire ihtiyaç duyuyorsanız, yatırımlarınızın çizgisini iyi takip edeceksiniz. Mülk edinme konusunda akılcı ve mantıklı davranacaksınız. Geleceğiniz garanti altına almanın ötesinde artık kariyerinizin karşılığını almak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin önmeli ve size statü kazandıracak kişiler olmasına önem vereceksiniz.

ASLAN BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Siz Aslan kadınları son derece sadık, cömert ve yüce gönüllü olmanıza rağmen, evlilikte her zaman şanslı sayılmazsınız. Hatta ilişkileriniz tuhaf bir şekilde biter. Yaşamınızda, çoğu kez çocuklarınızla sorunlarınız olur ve bu da evliliğinizin gölgelenmesine neden olabilir. Gençlik yıllarınızda acemi aşkların avcısıyken, yaşınız ilerledikçe olgun aşkların görkemli yaratıcısı olur ve yalnız bir yaşamı asla düşünemezsiniz. Farklı aşkların kahramanı olmaya eğilimlisiniz. 18-26 Ocak dönemi içinde, bir seyahat sırasında evlilik teklifi alabilirsiniz. Sosyal çevrelerde ilginç karşılaşmalar söz konusu. Aşk potansiyeliniz artıyor. Eski dargınların tekrar barışmaları da söz konusu olabilir. 6 Şubat-6 Nisan günlerinde, partnerinizle birlikte önemli kararlar alacaksınız. 20 Nisan-16 Mayıs arasında yapacağınız yeni bir tanışma sizin için hiç de uygun olmayabilir. Bu konuda temkinli olmalısınız. 16-24 Mayıs günlerinde, yakın çevrenizde rastlayacağınız bir kişi ile duygusal bir ilişkinin başlangıcına adım atabilirsiniz. 15 Haziran-26 Ağustos tarihleri, yaşantınızda yapacağınız bazı değişiklikleri gündeme getirecektir. Romantik temellerde atılacak olan bu değişim, sizi motive edecek olaylara sahne olacaktır.

ASLAN BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Aşk sizin yaşam biçiminizdir. Aşık olduğunuz zaman, mutluluktan ışıldayan gözlerinizle, duygularınızı herkesle paylaşmak istersiniz. Sevdiğiniz kişi aradığınız kişi ise tutkuyla bağlanır ve asla ondan ayrılmak istemezsiniz. Alevli kişiliğiniz hiç kimseyle boy ölçüşemez. Ben egonuz çok güçlü olduğu için, yaşamınızda imkansızlık diye bir şey yoktur. Gösterişi ve lüksü seversiniz. Evinizin ve yaşantınızın görkemli olduğu için en pahalı şeyleri elde etmek konusunda sizin kadar usta bir kişi olamaz. Sevme ve sevilme duygunuz çok yoğundur. İkili ilişkilerinizde verdiğiniz değerin karşılığını da beklersiniz. Bu yıl sevme ve sevilme duygunuz çok yoğun. 14-22 Haziran arasında; içsel sorunlarınızı kendinizle tartışacak, bu konudaki aşk ile düşüncelerinizde eleştirisel konular ön plana çıkacak. Yine bu dönemde, şimdiye kadar yüzleşemediğiniz ve cesaret edemediğiniz aşk itiraflarınız olabilir. 3-17 Temmuz'da size değer veren kişileri görmezlikten gelmeniz size yarar getirmeyebilir. Mutluluğu yakalamanıza neden olacak aşka hazırlıklı olmalısınız. 13-21 Temmuz arasında partnerinizin yapacağı küçük sürprizler sizi keyiflendirecektir. Bu sürprizler enerjinizi arttıracak, 16 Temmuz-16 Ağustos'ta, ani bir evlilik veya ani bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Uçnoktalarda olaylara karşı temkinli olmalısınız. 8-16 Kasım, tarihlerinde sosyalliğiniz ön planda olacak. Bu hareketlilik içerisinde yeni tanışmalar sizi heyecanlandıracaktır. Fakat, mutlaka her adımı iyi tartın. 27 Kasım-11 Aralık; serüvenciliğinizin tepede olduğu günler olacak. Macera duygularınıza gem vurarak, beraberliğinizi gelişigüzel akıntılara bırakmayın. 8-16 Aralık arasında özel yaşamınız sadece kendi sınırları içinde kalmalıdır. En yakın dostlarınıza bile fazla açılmayın.

İŞ HAYATI
İş yaşamınızdaki tecrübelerinizin birikiminde oluşan yaratıcı düşünceler, yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak. 19 Ocak-6 Şubat, birikimlerinizi kullanabileceğiniz ve onlardan faydalanırken yeni projeleri ortaya çıkartabileceğiniz günlerdesiniz. 7-21 Mart tarihleri, çok fazla verim alabileceğiniz işleri zevkle yapacak, bunları daha da ileri götüreceksiniz. 6-20 Nisan, uluslararası ilişkileri içinde yeni aktivitelerde bulunacaksınız. Bu gelişmeler size yeni gelir kaynakları yaratacak. 19 Nisan-28 Mayıs arasında; Henüz kağıt üzerinde net planları yapılamayan, sadece ön görülü sohbet niteliğinde gündeme gelen proje hazırlıkları olacak. 14-22 Haziran arasında, proje bazında iş birliği teklifleri verebilirsiniz. 16 Temmuz-16 Eylül'de, iş ve kariyer alanında yazılı taahhütler konusunda hazırlık yapacaksınız. Yılın son ayları sizin için artık çabalarınızın karşılığını almaya başlayacağınız günler olacaktır. Bazı işleriniz planladığınız gibi sonuçlanacak ve bununla bağlantılı olarak yeni işleriniz ortaya çıkacaktır.

SAĞLIK DURUMU
2008 yılında sağlığınızla ilgili önemli bir sorun yaratacak etkenler yok. Enerjinizin olumlu etkilerini yıl boyunca hissedeceksiniz. 21 0cak-21 Mart tarihleri arasında kronik bir rahatsızlığınız için iyileşme yolunda adımlar atılacak. 7-21 Mart günlerinde sakin ortamlara doğru gitmelisiniz. Diş sağlığınıza önem verin. 6-20 Nisan arasında organizmanızın tembellik etmesine izin vermeyin. Eğer, pasif davranırsanız organik yapınıza zarar verirsiniz. Mayıs-Haziran döneminizde, sindirim sisteminiz için gerekli beslenme koşullarını sağlayın. Özellikle, karbonhidratlı yiyeceklerden uzak kalın. 30 Ağustos-13 Eylül spor faaliyetleri içinde kendinizi yormayacak hareketler yapmaya gayret edin. 8-16 Aralık arasında, kendinizle başbaşa kalacak, kendi sesinizi dinleyecek yerlerde bulunmaya özen gösterin.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
18-26 Ocak; 15 Haziran-26 Ağustos; 13-21 Temmuz; 16 Temmuz-16 Ağustos

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
6 Şubat-6Nisan; 20 Nisan-16Mayıs; 14-22 Haziran; 8-16 Kasım; 27 Kasım-11 Aralık; 8-16 Aralık

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
19 Ocak-6 Şubat; 7-21 Mart; 6-20 Nisan

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
19 Nisan-28 Mayıs; 14-22 Haziran; 16 Temmuz-16 Eylül

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:11
ELEŞTRİCİ VE TİTİZ BAŞAKLAR


GENEL DURUM
2008 yılı sizin için mutlu sürprizlerle dolu olacak. Fırtınalı kararlar alacaksınız. Evli olanlar çocuk sahibi olabilirler. Bu yıl muhteşem bir beraberliğe hazır olmalısınız. Yalnızsanız ve aşk arıyorsanız işte size dopdolu bir yıl. Ruh eşinizin bir yerlerde siz beklediğini görecek ve gözlerinize inanamayacaksınız. Son yıllarda kan bağı olduğunuz kişilerle bazı sürtüşmeler yaşamıştınız. İşte bu yıl dargınlıklara sonvermek için karşınıza bir çok fırsat geçecektir. İlşkilerinize farklı bir boyut getireceksiniz. Evren her türlü yardımlaşmanızı destekliyor. Sorumluluk duygunuzun ağır basması sizi yoracaktır. Fakat siz tüm bu sorunlarla başa çıkmayı öğreniyorsunuz. Bu yıl tüm ilşkileriniz ve arkadaşlarınız arasında uyumlu olmaya özellikle dikkat edeceksiniz. Beraberliğinizde yaşayamadığınız ortak uyumu bu yıl istediğiniz gibi kurabileceksiniz. Birçoğunuz için bebek sahibi olmak artık sürpriz olmayacak ve isteklerinizle arzularınız arasında istediğiniz köprü kurulacaktır.

BAŞAK BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Garip bir doğanız vardır. Az veya çok, kendinize yeten tavırlarınızla evliliğe her zaman tepkilisiniz. Seçici ve eleştirici tutumunuzla, aşkı sürekli kendinizden uzaklaştırırsınız. Hele evliliği hiç yaklaştırmazken, ilişkilerinizde bencilliğinizi ortaya koyarsınız. Eğer; bir gün gerçekten evlenmeyi isterseniz, ilişkiniz saygı ve mantık çerçevesindedir. 8-23 Ocak günlerinde ani olarak karşınıza çıkacak ilişkilere hazırlıklı olun. Bu beraberlik sizin için çok önemli olacak. 18-26 Ocak arasında, partnerinizle gerçekleştiremediğiniz fırsatları yaşama geçireceksiniz. 7-21 Mart döneminde, eşinizle olan uyumunuz artarken, birlikte sosyal aktivitelere katılacaksınız. Bazı Başak'lar için ayrılık kararları gündeme gelecek. 15-23 Mart tarihlerinde, partnerinizle aranızda maddiyata bağlı sürtüşmeler meydana gelecek. Bu konuda, olabildiğince soğukkanlı davranarak olayı yatıştırmak sizin elinizde. 6-20 Nisan arası, yeni ilişkilerden kaçının. 19 Nisan-28 Mayıs arasında, gerçekleri görmezlikten gelerek olayları akışına bırakacaksınız. Hiçbir zaman mantığınızı elden bırakmayın. Zaten yapı olarak da bu şekilde davranmak size uygun.

BAŞAK BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için, sürekli düzen arayışı içindesiniz. Yaşamınızda gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inanırsınız ve isteklerinize kavuşmak için idealleriniz için yaşarsınız. Yaşama sade bakan doğal ve samimi kişilersiniz fakat sizinle yaşamak kolay değildir. Çünkü disiplin duygusu içinde yaşadıığınız için, birlikte olduğunuz kişilerin de yaşam düzenlerine karışırsınız ve maalesef titiz ve sorgulayıcısınız. 4-22 Haziran'da partnerinizle birlikte gelecek için alacağınız kararların sağlıklı olması, birlikteliğinizin temellerinin sağlam olmasını sağlayacak. 13-21 Temmuz tarihleri, kalpleri boş olanlar için kararsız günler olacak. Uygun tercihleri yapmak için, seçenekleri ince mantık süzgecinizden geçirerek doğru kişiyi seçmeniz sizin elinizde. 21Temmuz-30 Ağustos arasında partnerinizle aranızda beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bu konuda çevreden gelecek etkilere karşı uyanık olun. 13 Eylül-8 Kasım'da yeni tanışacağınız kişi yaşamınıza renk getirecek, hayata daha fazla bağlanacaksınız. 27 Kasım-11 Aralık döneminde, gerçekleştireceğiniz yenilikler partnerinizle olan ortak paydalarınızı arttırcak.

İŞ HAYATI
Oldukça başarılı olan günlerin eşiğindesiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi günlük pratikler içinde olması gereken yere yerleştirmeyi becererek, atılımları birer birer gerçekleştireceksiniz. 7 Ocak-21 Şubat günleri arasında eskiye yönelik işler gündeme gelecek. Geçmişte kalan bazı kişilerle birlikte tekrar gündeme gelen yeni projeler ortaya çıkabilir. 7-21 Mart döneminde, kafanızda olup ta gerçekleşmeyen işler için, beklenmedik tekliflere hazır olmalısınız. Bu doğrultuda iş değişiklikleri bile gündeme gelebilir. 23 Mart-16 Nisan tarihlerinde; istemediğiniz işlerle karşı karşıya kalmak sizin motivasyonunuzu negatif etkileyecektir. Bu da, performansınız üzerinde olumsuz etkiler yaratacaktır. 16-24 Mayıs'ta iş hayatınızdaki kişilerle birlikte sosyal aktivitilerde bulunacaksınız. 3-17 Haziran günlerinde, kariyer ve iş konusunda mesleki özelliklerinizi bilen kişiler tarafından gündeme getirileceksiniz. 1Temmuz-1Eylül arasında, iş değişiklikleri olumlu yönde gerçekleşebilir. Bu konuda sevineceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekleşen bu değişimler maddi yönden tatmin edici olacak. Eylül sonlarında, sözlerinize dikkat etmeli, sarf edeceğiniz her kelimenin önemine haiz olmalısınız. Yıl sonunda, bir yakınınıza maddi açıdan destek vermeniz gereken şartlar ortaya çıkabilir.

SAĞLIK DURUMU
Sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Çevreye karşı olan sorumluluklarınız sizi fazlasıyla meşgul ederken, kendinize ayıracak zamanınız daralacaktır. Bu nedenle vitamin ve kalsiyum desteği almalısınız. Yılın ilk 3 ayında beslenme ve egzersiz programları uygulamak organizmanızı güçlendirecek. İlkbahar aylarında fiziksel hassasiyetiniz artabilir. Bel bölgenizi incitmemeye çalışın. Yaz aylarında el ve ayaklarınıza özen gösterirken, fiziki yapınızı destekleyen her türlü egzersizi yapmalısınız. Sonbahar aylarında, sağlığınızla ilgili sorunlar yaşarsanız, tıbbi kontrolü ihmal etmeyin. Duygusal açıdan tatmini elden bırakmayın.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
18-26 Ocak; 14-22 Haziran; 13 Eylül-8 Kasım; 27 Kasım-11 Aralık

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
8-23 Ocak; 7-21 Mart; 15-23 Mart; 6-20 Nisan; 13-21 Temmuz; 1 Temmuz-1 Eylül

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
7-21 Mart; 16-24 Mayıs; 3-17 Haziran

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
7 Ocak-21 Şubat; 23 Mart-16 Nisan

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:11
ADALETLİ VE UYUMLU TERAZİLER


GENEL DURUM
2008 Yılında aile ve yuva ilşkileriniz ön planda olacak. Bazılarınız mülk satın alma içgüdüsü içinde hareket edecekler ve kazanç fırsatlarını olumlu bir şekilde kullanacaklar. Bu yıl ailenizle olan ilişkilerinizde yüksek bir potansiyel gözlenecek. Bazılarınız haklı nedenlerden dolayı kendinizi soyutlayacak kavramlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerlerin farkında olmanız size değişik bir vizyon sunacaktır. Geçmişinizle ilgili konuları düşünerek zaman tasarrufunun sizin için çok önemli olduğunu göreceksiniz. Evinizle iş yerinizi birleştirebilir ve kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Bir çoğunuz kendi iç dünyasındaki kişisel yolculuğuna dönecektir. Dingin ve huzurlu bir yaşam isteği tercihleriniz içinde yer alacaktır. Bu yıl ilişkiler konusunda arınmalar yaşayabilirsiniz. Yaşamınızda sizi sıkan durumlardan kurtulmanın yollarını arayacaksınız. Kapınızı çalan bir aşka da, hayır demeniz mümkün olmayacaktır.

TERAZİ BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Siz, aslında kendinize aşıksınız ve yaşamınız boyunca size benzeyen kişileri arar durursunuz. Bunu yaparken de; sözde aşk adına mazeretler yaratarak, hep kendinizi haklı görürsünüz. Yalnızlığa tahammülünüz olmadığından da, size eşlik edecek kişilere hep ayna tutarken, 'işte sevdiğim kişi' dersiniz. Bu arada 'işte aşk benim' demeyi ihmal etmezsiniz. Evlilikten, evliliğe kolay geçişler yapabilirken, boşanmayı da alışkanlık haline getirebilirsiniz. Sonuç! siz evlilik için doğmuşsunuz. Sizinle yaşam gerçekten zevklidir. Yanınızda hayattan zevk almamak imkansız gibi bir şeydir. Yaşamı uyumlu geçirmek için uğraşan yapınızla her zaman gözde olmaya devam edeceksiniz. Evlenir evlenmez çocuk doğuracak ve onlarla ömür boyu arkadaş kalmayı başaracaksınız.2008 yılında romantik düşlerinizin gerçekleştiğini görmek, size mutluluk verecektir. Ailenize yakın arkadaşlarınızdan size sempatisi olan kişilerden evlilik teklifi alabilirsiniz. 18-26 Ocak tarihlerinde eski sevgilinizle bir arada olma kararı alabilirsiniz. Süregelen ilşkinizde bazı olumsuz detayları yeniden gözden geçirecek ve ilişkinizi iyileştireceksiniz. 7-21 Mart tarihlerinde tanışacağınız kişinin özel yetenekleri sizi olumlu etkileyecek ve birlikte olma kararı alacaksınız. Bulunduğunuz alanlarda bir çok kişinin gözleri üzerinizde olacak. İşyeri aşkları da gündeme gelecektir. 6-20 Nisan arasında evlilik kararı alabilirsiniz. Romantizm ön planda olacak. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması, sosyal ve kariyer gelişimlerini de beraberinde getirecek. Yaşadığınız aşklar size son derece normal gelirken, başkalarının dudaklarını uçuklatabilecek cinsten olacaktır. 20 Nisandan sonra evli iseniz eşinizle son bağlarınız güçlenecek ve aranızdaki sorunları daha kolay atlatabilecek bilince varacaksınız. Eşinin ailesini de evinizde bol bol ağırlayacaksınız. 20-28 Mayıs tarihlerinde yalnız bir hayat sürenler için riskli bir dönem. Bu dönem, yanlış bir ilişki içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz alanlarda bir çok kişinin gözleri üzerinizde olacak.

TERAZİ BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Her şeyin yolunda gittiğini anladığınız zaman huzura kavuşursunuz. Sürekli denge arayışı içinde olup, aşksız ve sevgisiz yaşayamazsınız. Doğru partneri bulduğunuz anda, yaşamın tadını istediğiniz gibi çıkarırsınız. Bir Terazi erkeği her zaman sonsuz aşkını vermeye hazırdır. Yeter ki duyguları onu yanıltmasın. Çekici ayartıcı ve oyun bozan yapınızla sürekli sevildiğinizi hissetmek istersiniz. Vefasızlıkla suçlansanız bile aşkın değerini bilecek kadar sağ duyuya da sahipsiniz. 3-17 Haziran tarihlerinde seyahatlerde eski bir sevgilinizle bir araya gelecek ve karşılıklı bir elektriklenme durumu oluşacaktır. Dikkatli olmanız gereken bir dönem bu duygular daha sonra sizin için yanıltıcı olacaktır. 1 Temmuz-1 Eylül dönemi sizin için hayalkırıklıklarının ortaya çıkabileceği bir dönem olacaktır. Bulunacağınız ortamlarda ışıltılı olmanızdan kaynaklanan bir kalabalık topluluğu sürekli sizi takip edecek. Bazılarınız bu durumdan rahatsız olacaksınız. Yanlış ilşkiler yüzünden canınız yanabilir dikkatli olun. 10-18 Ekim sizin için olumlu bir dönem olacaktır. Evlilik kararı almak için ailenizin fikirlerini fazla önemsememeniz, sonradan sorunlar yaşamanıza neden olabilir. 27 Kasım-11 Aralık döneminde, ilişkinizi abartmak ve beslemek adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Eşiniz ve sevgilinize daha çok vakit ayıracak ve aşkınızı özel yaşayacaksınız.

İŞ HAYATI
Bu yıl geri plana çekilerek, önemli projelere yoğunlaşamnız ve kendinizi daha üstün başarılara ayırmanız gerekecektir. Artık kayda değer başarılar peşindesini ve bu özelliğinizi önemli anlamda gerçekleştireceksiniz. 8-23 Ocak'ta işle ilgili değişimler yapmanız mümkün. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. 21 Şubata yakın günlerde arkadaşlarınızla ortak bir proje gerçekleştireceksiniz. İletişim konusunda çok güçlüsünüz. Çevrenize istediğinizi yaptıracak ve kuvvetle kendinizi savunabileceksiniz. 6-20 Nisan döneminde, kardeş ve yakınlarınızla bir proje gerçekleştirebilirsiniz. Aşırı iyimser yapınız size zarar verecektir ve konsantrasyon konusunda gözünüzden kaçan durumlar yüzünden zarara uğrayabilirsiniz. 5-9 Mayıs döneminde kendinizden emin olduğunuz ve bende varım diyebileceğiniz işlerin altında sizin isminiz geçecektir. Bu ay değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız. 28 Mayıs'tan sonra sanatsal olaylarda başlangıçlar yapacağınız önemli gelişimler söz konusu olacaktır. Bazılarınız kazandığı paraları yeni projelerine ayıracaklar. Hırslarınızdan arınıp sizi netleştirecek işler yapacaksınız. 14-22 Mayıs tarihlerinde daha cesur olmalı ve size verilen sunumları iyi değerlendirmelisiniz. Nezaketin hiçbir işe yaramadığını göreceksiniz. Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bu özelliğinizi çevrenize hissettireceksiniz.10-18 Ekim tarihlerinde bir ortaklık işi için bir proje çalışması içinde olacaksınız. Kariyer yapmak istiyorsanız, tanrı vergisi sevimli yönlerinizi kullanabilirsiniz. İyimserliğinizin dozunu kaçırmamalısnız. 8-16 Aralık tarihlerinde ortaklıklar ve danışmanlarınızla yaşayacağınız problemler size ortaklık sonlanmaları yaşatacaktır.

SAĞLIK DURUMU
Bu yıl sağlığınız biraz hassas olacaktır. Yaşamda düşlerinizle sağlığınız birlikte hareket edecektir. Duygusal motivasyonunuz sizin sağlığınızı artı ve eksi etkileyecektir. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacaktır. Kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Yine bu ay ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız. Uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz. 19 Nisan-28 Mayıs döneminde, sağlığınızın iyi olmasında alkol ve beslenme önemli olacaktır. Yaz aylarında tıbbı kontrollerinizi muhakkak yaptırmalısınız. Uzun süren kronik rahatsızlığınız varsa, bu dönemde bir doktora görünerek, kesin sonuç getirecek tedavinizi yaptırabilirsiniz.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
18-26 Ocak, 7-21 Mart, 6-20 Nisan, 27 Kasım-11 Aralık

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
20-28, 3-17 Haziran, 1 Temmuz-1 Eylül, 10-18 Ekim

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
8-23 Ocak, 21 Şubat, 5-9 Mayıs, 28 Mayıs

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
6-20 Nisan, 14-22 Mayıs, 10-18 Ekim, 8-16 Aralık

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:11
İHTİRASLI VE TUTKULU AKREPLER


GENEL DURUM
2008 yılında ilşkilerinde muhteşem bir karizma yaratarak insanları kendine bağlamayı ve etkilemeyi başaracaklar. Bu yıl akrepler için son derece keyifli bir yıl olacak çünkü yaşamla iletişim kurmasını iyi bilecekler. Dostlarınız ve yakın çevrenizi testten geçirirken, bazılarında odaklaşacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz. Çevrenizde sizi destekleyici ve yaşamınızı kolaylaştırıcı teknolojinin hizmetini bu yıl sizi mutlu eden unsurlar listesine ileve edebilirsiniz. Yıllardır fırsat bulamadığınız yabancı dil yeteneğinizi bu yıl gerçekleştireceksiniz. Konfora hiç bu yıla kadar yakın olmadığınızı göreceksiniz.

AKREP BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Siz aşırılıkların ve aşırı uçların insanısınız. Bu özelliğinizi iyi bildiğiniz için, kendinizle ilgili yorum yapma ihtiyacı bile duymazsınız. Anlaşılmak gibi bir probleminiz olmadığı için 'küstah' diye nitelendirilmek, sizi muzipçe güldürür. Bir Akrep kadını olarak; asla güçsüz biriyle evlenmez, ancak üstün kişilikte birine teslim olursunuz. Güçlü karakteriniz ve garip adalet duygunuzla, sizi anlayabilen bir eş olabilmek de herkesin harcı değildir. Evlenmiş olmak için, evlenmeyen tek insan belki de sizsiniz. Çocuk sahibi olmak sizin için yaşam planı içinde, olması gereken noktadadır. Karar verir ve yaşamınıza dahil eder, onu mantıklı bir şekilde büyütürsünüz. Sahiplenme duygunuz yoğun olduğu için de bazen onu yetiştirirken aşırılığa kaçabilirsiniz. Zevkli ve seçici zevkleriniz vardır. Güzellikler hep karanlıklarda gizli olduğu için, imkansız olan şeylerden hoşlanırsınız. Bu yıl aşk zafer tacını size takacaktır. Büyük hedefler ve büyük başarılar için evren kollarını sıvamış ve seni yükseklere kaldırmaya başlıyor. 7 Ocaktan sonra sevdiğiniz sizi beklemediğiniz bir evlilik teklifi ile şaşırtacaktır. Uzun süredir beklediğiniz sonuçlara yaklaşmanız mümkün. Size destek verecek olayların altını çiziyor ve kısa sürede sabırlı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. 21 Şubattan sonra aşkla arakadaşlık ortamınızı kesinlikle ayırmalısınız. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatleri üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. 16-24 Nisan tarihlerinde sevgiliniz ve eşinizle ilgili bazı anlaşmazlıklar söz konusu olacaktır. Bu dönemde ilşkilerinizi irdelemek yerine olaylara sukunetle yaklaşmalısınız. Eğer, olumlu bir şekilde süregelen özel bir durumunuz varsa, bu konuda coşkularınız tavan yapacaktır. 5-19 Mayıs tarihlerinde, sevgilinizden evlilik teklifi alabilirsiniz. Bu dönem uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacaktır. Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi ve cinsel potansiyelinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

AKREP BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Birine aşık olmanız kolay olmaz. Sevgilinizin tutkulu, duyarlı, güçlü ve zorlukları seven bir kişi olmasını istersiniz. İncinmekten çok korkuyor ve kendinizi aşka teslim etmek istemiyorsunuz. Size uzak olan zor kişiler ilginizi çekiyor. İçinizdeki yüksek duygularınız sizi ihtiraslı ve gizemli yapıyor. Cinsel duygularınızı çok yoğun yaşarsınız. Aşk yaşantınız oldukça gizlidir. Kolay kapılarınızı kimseye açmazsınız. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışlarınız vardır. Karşınızdaki kişileri çok kolay etkiniz altına alırsınız.5 Haziran-26 Ağustos döneminde, kalbiniz boş ise yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinize uygun kişiyi bulduğunuz zaman, hemen karar vermeden önce düşünün. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. 8-16 Kasım döneminde eşiniz ve sevgilinizle sorunlarınızı büyütebilirsiniz. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor olacaktır. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bu ay cinsel içgüdüleriniz yoğun seyrediyor. Aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak, bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınız yoğun olacaktır. Yıl sonunda yapacağınız evlilik yaşam statünüzü yükseltecektir.

İŞ HAYATI
Bu yıl genelde sizi mutlu edecek projeler peşinde olacaksınız. Önemli başarılar elde edeceksiniz. İş yaşamınız hareketlenecek. Bir çok anlaşmalar söz konusu olacak. 7 Ocak-21 Şubat tarihleri arasında kariyeriniz ve iş sorumluluğunuzla ilgili değişimler söz konusu olacak. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. 6-20 Nisan önemli dönemlerden biri. Uluslararası bağlantılarınız güçlenecek. Yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. İş arayanlar iş tekliflerini değerlendirebilirler. 16-24 Nisan döneminde dikkatli olmalısınız. İş ortaklığınız kar payında eşitsizlik sonucunda ortağınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. 5-19 Mayıs döneminde oldukça önemli bağlantılarınız gündeme gelecektir. Kendinize şans vermek konusunda biraz cömert davranmalısınız. 16-24 Mayıs döneminde gelir elde edeceğiniz işlerin altına imza atacaksınız. Ortak organizasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz. 1 Temmuz-16 Eylül döneminde, kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu olacaktır. İş konusunda aşırı uçlarda bir karar mekanizması içinde olacaksınız. Bazı beklediğiniz çalışmalar da, size istediğiniz başarıyı getirmeyecektir. Beklemadiğiniz bu durum sizde hayal kırıklığı yaşatacaktır.

SAĞLIK DURUMU
Bu yıl sağlığınızla ilgili önemli bir sorun görülmüyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık aktiviteleri size iyi gelecektir. 7 Ocak-7 Mart dönemi zorlanabilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak meditasyon ve spiritüel konular gibi ruhsal deneyimler ile ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Sakin ortamları tercih etmelisiniz. 6 Nisan-20 Nisan döneminde ben egonuzun yüksek olmasından dolayı kişisel istekleriniz ön planda olacaktır. Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalmalı, stresi üzerinize çekmemelisiniz. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek sizi daha da zinde yapacaktır.1 Temmuz-16 Eylül döneminde bir sağlık sorununuz çıkarsa, tıbbi tedbir almak adına sağlık kontrolünden geçmenizde yarar var. 29 Ekim-12 Kasım tarihlerinde ruhsal sağlığınız ön plana çıkacaktır. Meditasyon ve hobi niteliğindeki çalışmalar sizi rahatlatan terapisel konular olacak. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
7 Ocak-21 Şubat, 5-19 Mayıs, 5 Haziran-26 Ağustos

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
16-24 Nisan, 8-16 Kasım, 29 Ekim-12 Kasım

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
7 Ocak -21, 6-20 Nisan, 5-19 Mayıs, 16-24 Mayıs, 10-18 Ekim, 8-16 Kasım

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
1 Temmuz- 16 Eylül

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:11
İYİMSER VE ÖZGÜRLÜKÇÜ YAYLAR


GENEL DURUM
Yaşam ufkunuzun genişleyeceği yeni fikir ve yeni düşünce kavramları ile farklı bir boyuta geçeceğiniz bir yıl olacak. Bu yıl parasal gelirlerinizi en yüksek düzeye çıkaracaksınız. Yıllarca size yetecek maddesel bir varlığa kavuşabilirsiniz. Yıl içinde iş konusunda yaşamınızı kolaylaştıracak ve işinizi revize edeceksiniz. Önce iş potansiyelinizin önemli olduğunu bilmenize rağmen, son dakikaya sakladığınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bu yıl yeni fikilere her zamankinden çok daha yoğun bir şekilde eğileceksiniz. Önceki yıllarda ektiklerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Çalışma ve elde etme bilinciniz yükseliyor.

YAY BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Siz sıcakkanlı, çekici ve rahat yapınızla, herkesin eşlik edeceği ender kişilerden birisiniz. Özgürlüğünüze derinden aşıksınız. Sizi evlilik masasına götürmek, her babayiğidin harcı değildir. Yaşamı sayısız flörtlerle geçen bir yay için, bu aşklar pek anlam ifade etmez. Eğer gerçekten aşık olursanız ki; bu çok enderdir, hiç itiraz etmeden evliliğin yolunu tutarsınız. Fakat, evleneceğiniz kişi her bakımdan özel olmalıdır ki, 'evlilik kurumuna' değsin. Yoksa, ömür boyu bekar kalmayı yeğlersiniz.Bu yıl giderek değişen ilgi alanlarınız ve yaşama farklı boyutlardan bakışınız tarzınızın eskiye oranla şekil değiştirmesinden dolayı, yenileyeceğiniz kimliğinize uygun kişilerle birlikte olacağınızı gösteriyor. 7 Ocak-7 Mart dönemi ilginç bir eskiye dönüş başlayacaktır. Eski sevgilinizle yeniden bir araya gelme planları yapacaksınız. İş çevrenizde uzun süredir görüşmediğiniz biriyle yeniden yakınlaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim oluşacaktır.Süregelen bir beraberliğiniz varsa eşinizle ve sevgilinizle sorunları gidereceksiniz. Yine bu dönem aşk konusunda uç noktalarda kararlar alacaksınız. Uzun süredir birlikte olduğunuz kişiyi aniden yaşamınızdan çıkarabilirsiniz. 27 Kasım-11 Aralık döneminde karşılaşacağınız özel bir kişi sizi bir anda bir evliliğe sürükleyebilir. Aşk ve mutluluk kavramı için önemli dönemlerden biri.

YAY BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Yaşamla alay etmeyi bırakın. Aşkı küçümsemediğinizi biliyoruz fakat, hafife almanız da affedilir gibi değil. Güçlü bir vicdanınız var kötülük yapmaktan korkarsınız. Özellikle aşkınız bittiği zaman hiç kimsenin kalbini kırmadan uzaklaşmak ister, eski aşklarınızla bile dost kalabilirsiniz. Neşeli ve yaşamla bu kadar barışık bir kişiyi bulmak çok zordur. Sürekli seyahat eder ve dünyanın her yerinde bir çok dostlarınız vardır. Ruhunuz yeni doğmuş bir çocuk kadar saf ve temizdir. Çevrenizdeki her türlü aktiviteye duyarlı olduğunuz için, her an her yerde görülebilirsiniz. Özgürlük duygunuz sizin vazgeçilmez bir parçanızdır. 2008 Yılında ilginç gelişmeler sizi bekliyor. 6-20 Nisan döneminde iş çevrenizde iyi bir konumda olan ve sizden yaşça büyük bir kişiden etkileneceksiniz. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacaktır. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir dönem içindesiniz. 16 Mayıs-17 Haziran eski sevgiliniz bir araya gelmek isteyecektir. İllede aşk diyaceğiniz dönemlerden birini yaşayacaksınız. 14-22 Haziran döneminde, evli ve ailesi olanlar için önemli bir dönem. Kariyerinizle ev hayatınızı farklı potalarda değerlendirmek istemeniz size mantıklı gelecek. Yine bu dönem eşinizle aranızda maddesel sorunlar ayrılıklara neden olacaktır. Eşinizi olumlu bir şekilde ikna etmek sizi yoracaktır. 1 Temmuz-16 Eylül döneminde eşiniz ve sevgilinizle beraberliğinizi sonlandırabilirsiniz. 10-18 Ekim tarihlerinde eski sevgilinizle tekrar bir araya gelme planları yapabilirsiniz.

İŞ HAYATI
Bu yıl yeni fikirler ve yeni işler ilginizi çekecektir. Aklınıza gelmeyen konularda başarı kazanmanız mümkün. 2008 yılında önemli bir proje üstünde çalışacaksınız. İş yaşamınızda radikal kararlar alacaksınız. 1 Ocak-18 Şubat günlerinde önemli gelişmelere sahne olacağınız işler yapacaksınız. Kişisel becerilerinizi ortaya koyacaksınız. 21 Şubat dönemi önemli iş bağlantılarının önem kazanacağı bir dönem olacak. 6 Nisan-24 Nisan tarihleri arasında işteki yoğun temponuzu düşürmek isteyeceksiniz. Çünkü işnizdeki başarıyı iyi biliyorsunuz. 19-Nisan-28 Mayıs döneminde işinizle ilgili önemli kararlar almaktan vazgeçmelisiniz. 5 Mayıs-19 Mayıs tarihlerinde işle ilgili bir teklif zihninizi karıştıran bu teklif aklınızın karışmasına da, neden olacaktır. Eski ve hala çalıştığınız bir patronunuzdan destek göreceksiniz. 16 Mayıs-24 Mayıs tarihlerinde, ortaklarınızdan alacağınız kararlarla kendinize yeni fırsatlar yaratacaksınız. 1 Temmuz- 16 Eylül döneminde iş yaşamınızda önemli değişimler olacak. Farklı bir şirkette işe başlayabilir, ofisinizi başka bir şehre kaydırabilirsiniz. 29 Ekim-12 Kasım tarihlerinde tatile çıkarsanız iş tekliflerini kaçırabilirsiniz. Bol kazançlı yeni iş teklifleri sizi bekliyor. 8 Kasım-16 Kasım arasında, işteki önemsiz aksamalar ve organizasyon bozuklukları canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Ayrıca arkadaşlarınızla ilgilendiğiniz ortak konular gündeme gelecektir. 27 Kasım-11 Aralık döneminde yeni başlangıçlar yapmanız için, uygun bir dönem. İşle ilgili davetler gündeme gelecektir.

SAĞLIK DURUMU
Bu yıl düşüncelerinizle başbaşa kalacak ve geçmişi düşüneceksiniz. Eski olayların artık sizi yıpratmasına izin vermeyeceksiniz. Güçlü motivasyonunuzun sizi olumlu etkileyeceği bir gerçek. 7 Ocak-7 Şubat ve 21 Şubat günlerinde gergin olabilirsiniz. Böyle zamanlarda, öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Soğuk ve tuzlu su kompresleri size iyi gelecektir. Uzun süre ayakta kalmamalı ve hafif sizi dinlendiren sporları tercih etmelisiniz. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak, motivasyon açısından sizi olumlu etkileyecektir. Ortak hobiler geliştirerek, ufkunuzu genişleteceksiniz. Yaz aylarında sağlığınız biraz daha hassaslaşacaktır. Ruhsallığınızı denetim altında tutmalısınız. Sonbahar aylarında duygusal bakımdan kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz. Bu günlerde müzik sizin en iyi ilacınız olacaktır.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
7 Ocak- 7 Mart. 6-20 Nisan 16 Mayıs- 17 Haziran 14- 22 Haziran

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
1 Temmuz- 16 Eylül 30 Ağustos- 13 Eylül, 27 Ksım-11 Aralık

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
1 Ocak- 18 Şubat. 21 Şubat 6 Nisan - 24 Nisan. 16 Mayıs- 24 Mayıs 1 Temmuz- 16 Eylül 27 Kasım- 11 Aralık

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
19 Nisan- 28 Mayıs,5 Mayıs-19 Mayıs 29 Ekim- 12 Kasım 8 Kasım- 16 Kasım

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:11
ÇALIŞKAN VE DİSPLİNLİ OĞLAKLAR


GENEL DURUM
Bu yıl şansınız çok açık. Önemli başlangıçlar, büyük başarılar ve gelişmeler sizi tanımlayan sözcükler. Muhteşem bir yıla girmek üzereseniz. Radikal kararlar ve uzun başarılı bir süreç sizi bekliyor.2008 yılında kendiniz çok şanslı hissetmeni konusunda her şeyden size yana olacak.Sezgilerinizin çok güçlendiğini göreceksiniz.İstediğiniz yüksek noktaların kendiliğinden oluşması sizi farklı noktalar taşırken, dostlarınızı, patronlarınızı, eşinizi, gelecekte yaşantınızda olması gereken tüm önemli kişileri bu yıl tanıyacaksınız.

OĞLAK BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Aşkı içinize gömen soğukkanlı yapınızla kendi kendinizi cezalandırırsınız. Mesafeli davranışlarınızla aşkı kendinizden uzaklaştırırken, bir yandan sürekli onun eksikliğini duyar ve gururlu yapınızla özlemlerinizi belli etmezsiniz. Nedir, sizi bu denli 'snop' yapan. Reddedilme korkusunu bir yenebilseniz, hele kaybetme duygusunu da beyninizde yok etseniz, evliliğe uzak olmadığınızı siz de anlayacaksınız. Belki, kendi kendinize yettiğinizi sanıyorsunuz ama, yanıldığınızı çok geç anlayacaksınız. Evlilik mükemmel bir kurum olup sizde, içinde olduğunuzu hissettiğiniz anda da, hemen bir çocuk sahibi olacak ve ona ilk olarak saygıyı ve tutumlu olmayı öğreteceksiniz.Bu yıl özgüveniniz bir hayli güçlü olacak. Kişisel cazibeniz size yeni hayran kitleleri kazandıracak. Yıl içinde ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. 21 0cak-21 Şubat günlerinde, sizi kültür yapınızdan çok farklı bir yapıya sahip bir kişiyle evlenebilirsiniz. 6-20 Nisan döneminde rahat tavırlarınız eşinizle aranızda bazı tartışmalara neden olacaktır. Öfkenizi kontrol etmeye çalışarak, ilişkinizi bozmamalısınız. Yıl sonuna doğru, iş çevrenizden birisi ile aranızda olan dostluk duyguları, aşk hislerine dönüşecek ve işin gizliliği yüzünden de gergin günler yaşayacaksınız.

OĞLAK BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
İçsel bir çekingenliğiniz vardır.Karşınızdaki kişiden emin olmadığınız müddetçe duygularınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmazsınız. Beraberliklerinizde karşısındaki kişinin fiziksel özelliklerinden çok, akıl ve mantık yönünün güçlü olmasını beklersinzi. Geleneksel bir yapınız olduğu için de, ailenizin onay vereceği kişilerle yaşamınız birleştirmek istersiniz.. Asla flörtçü bir yapınız yoktur.Soğuk görünüşünüzün altında sıcacık bir kalp taşırsınız. Gizli korkularınızı atın artık.Evet sakin kontrollü Oğlaklar, duygularınızı kabul edin ve hayatı olduğu gibi yaşayın Çevrenizdeki tüm kişilerden çok daha romantiksiniz. Partneriniz gözünüzü korkutmasın. Karşınızdaki kişinin yüksek isteklerine aldırmayın.Bir beraberliğin tadını yıllar geçtikten sonra anlayacaksınız.16-24 Nisan döneminde, aşk ile arkadaşlıkları birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bir arkadaşınıza bu dönemde aşık olma olasılığınız çok yüksek. 5-19Mayıs arasında, sosyal bir ortamda veya yolculuklarda çok hoşlanacağınız birine rastlayabilirsiniz. Yine bu dönem, evliyseniz sürpriz davetlere katılacaksınız. 1Temmuz-1 Ağustos tarihlerinde, yaşam görüşlerinizin farklı olmasından dolayı oartneriniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Diğer bir olasılık ise, hiç umulmadık bir şekilde bir arkadaşınıza tutkuyla bağlanabilirsiniz.1 Ağustos'tan sonra aşk hayatınızda kafanızı karıştıran gelişmeler olacak ve karr vermede zorlanacaksınız. 8-16 Kasım günleri arasında, sürpriz bir tanışma yapacak fakat bu arkadaş çevrenizde tepkilere neden olacaktır.

İŞ HAYATI
Yaratıcı yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Bu arada ilişkisi içinde olduğunuz kişileri daha uyumlu bir şekilde idare edeceksiniz. 1-15 Ocak arasında, gelir kaynaklarınızda farklılaşmalar söz konusu olacak. 7-21 Şubat günleri, gelir kaynaklarınıza ilişkin olumlu değişimler olacak ve sizi güçlendirecek. Geçmiş yıllarınızın deneyimine dayanan konularda atılım yapacaksınız. 19 Nisan-28 Mayıs arasında, çevrenin yanlış motivasyou ve yönlendirmesi yüzünden maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. 3 Haziran-17 Haziran arasında, işiniz dışında yeni ek gelirler gündeme gelebilir. Uzun süredir tahsil edemediğiniz alacaklarınızı da alabilirsiniz. Yine bu dönem, elektronik cihazlarınızı yenileyebilirsiniz. 1 Temmuz-16 Eylül günlerinde, kazançlarınız konusunda riskli bir durum oluşacaktır. Olumlu gelişmelerin getireceği iş fırsatları, olumsuzlukları getirecek spekülasyonlara sebep olacaktır.16 Ağustos'tan sonra finans açıdan sıkıntıya düşmeniz yüzünden bir gayrimenkul satışı yapabilirsiniz.10-18 Ekim döneminde, arkadaş çevre ve aile etkisiyle aşırı harcamalar gündeme gelebilir. 8-16 Kasım aralığında, bir arkadaşınız vasıtasıyla sizin için sürpriz olacak gelir kaynağı ile karşılaşabilirsiniz.

SAĞLIK DURUMU
2008 yılı içinde kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Eğer geçmiş yıllarda, herhangi bir rahatsızlık geçirdiyseniz, bu günlerde bir iyileşme olacaktır. 21 Şubat'ta Ayaklarınıza dikkat ederek soğuk algınlıklarına karşı sıkı giyinmelisiniz. 6-20 Nisan günlerinde, ruhsal olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bu günlerde, yaşamı daha yükseklerden görmeye çalışarak, olayları bastırmaya çalışmanız sizi rahatlatacaktır. 16-24 Mayıs'ta tıbbi kontrollerinizi yaptırmaya gayret edin. Bu arada zaralı alışkanlıklardan kendinizi uzak tutun. Yılın geri kalan günlerinde, meditasyona dayalı, düşünce disiplinini sağlayan aktivitelerde bulunmalısınız. Sizi, güncel yaşamın hızlı temposundan kurtaracak tek yol, bu tip düşünsel yönlendirmeler olacaktır.

ÖNEMLİ GÜNLER

Aşk hayatınızda hareketli günler:
21 0cak-21 Şubat; 5-19 Mayıs

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
8-16 Kasım

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
7-21 Şubat; 3 Haziran-17 Haziran; 10-18 Ekim

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
1-15 Ocak; 19 Nisan-28 Mayıs; 1 Temmuz-16 Eylül

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:12
DAHİ VE YENİLİKÇİ KOVALAR


GENEL DURUM
2008 yılında geri plana çekilerek, yeni projelere yoğunlaşabilirsiniz. Ruhsal ve Fiziksel anlamda kendinizi tazeleyebilirsiniz. Bu yıl sizin için yeniden doğuşun hazırlıkları olacak.Geçmişte çok yorulduğunuz için, artık gereksiz ayrıntılar üzerinde fazla uğraşmak istemiyorsunuz.Hoşlanmadığınız konulşardan kendinizi arındırmak isteyeceksiniz. Aşırı uçlarda dolaşn karar verme mekanizmanız devrede olacak.Yalnızlık duygusunun bu yıl geçmiş yıllara göre çok daha işe yaradığını göreceksiniz. İçsel anlamda yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Önemli dostlarınızla iş birliği yapacaksınız. Özel dostlar demek, kariyer ve para demektir.Bu yıl bu gerçeklerin farkına varacaksınız.

KOVA BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Siz, Kova kadınları ! İdealist burçlar grubuna dahilsiniz. Özgürlüğünüz için savaş verirken en güzel aşkları yaşar ve evlilik dönemeçlerinden hızla dönerken, geride kalanları umursamazsınız. Dost yanlısı yapınızla çevreniz öylesine kalabalıktır ki; bazen aşkla dostluğu birbirine karıştırır ve en sonunda, sizi okul yıllarından tanıyan biri ile sürpriz bir evlilik yaparsınız. Sonuç, genellikle yanlış bir karar ve boşanma ile sonuçlanan birliktelik. Yinede bu kadar ümitsiz değil tabii..Siz aslında hem değişen ve yine de aynı kalabilen ender kişilerdensiniz. Sizinle yaşamak son derece eğlenceli ve hareketlidir. Anne olmayı pek beceremezsiniz. 2008 yılında sosyal konumunuz yükselirken, eski dostlarınızla bir araya gelecek. Uzun süren birlikteliğiniz sona erebilir. 7 Ocak-21 Şubat tarihlerinde geçmişteki bir sevgilinizle karşılaşacak, onunla romantik anlar yaşayacaksınız. 21 Mart-5 Mayıs döneminde sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız.5-19 Mayıs döneminde, evli olan Kova'lar eşleri ile daha duygusal günler yaşayacaklar, birbirlerine olan bağlılıkları artacak. 16-24 Mayıs'ta eşinizle birlikte katılacağınız dost davetlerinde mutlu anlar yaşayacaksınız. Evli olmayanlar ise hızlı kararlar alacak.

KOVA BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Siz Kova erkeleri bir aşka başlamak istediğinzide elde edilmesi zor kişiliği oynarlsınız..Gereksiz samimiyetten hoşlanmayan kişilersiniz. Evlilik fikri sizi korkutur. Çevrenizde fark edilmemeniz imkansız gibi bir şeydir. Çekim gücünüz çok yüksektir.Girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerlerinize çevrilmesine alışmış olduğunuz bir gerçek.. Fakat yaşamınıza birilerini almak için hiç acele etmezsiniz.. Yüksek zekanıza ulaşmak ve sizinle duygusallık paylaşmak kolay değildir. Korkularınızdan ve endişelerinizden kurtulduğunuz anda hemen evlenirsiniz. fakat boşanmaktan da korkmazsınız. 3-17 Haziran tarihlerinde, eski bir sevgiliniz hiç ummadığınız bir grup toplantısında karşınıza çıkacaktır. Süregelen bir beraberliğiniz varsa, onunla birlikte beraberliğinizi güçlendiren anlar olacak. Harcamalarınızda aşırıya kaçarsanız, partnerinizle tartışma olasılığı var.16 Ağustos'tan sonra evlilik teklifinde bulunacağınız kişi ile romantik günler sizi bekliyor. Fakat, aksi bir durum olarak red cevabı da alabilirsiniz. 10-18 Ekim tarihlerinde, kendinizi dinleme ihtiyacı içinde bulunacağınızdan dostlarınızı ihmal edeceksiniz. 27 Kasım-11Aralık arasında, grup arkadaşlarınızla eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız.

İŞ HAYATI
Bu yıl İş çevreniz genişleyerek, yoğunluğunuz artacak. Gelirleriniz artacak, fakat tüm bu çabalar sizi de yoracak. Ortaklıklar iş ve kariyer yaşamınızda önemli bir yer alacak.Ekip çalışmalarına önem vereceksiniz. 7 Ocak-21 Şubat günlerinde tanışacağınız önemli kişiler sayesinde büyük bir iş hacmi ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 6-20 Nisan döneminde, yapacağınız ekip çalışması yaparak yüksek konumlara gelecek, liderlik yapacaksınız.Harcama alışkanlıklarınızı bu dönemde belli bir disiplin altına almalısınız. 21 Şubat civarında, yüklü bir ödeme ile karşılaşabilir. Veya alacaklarınızı tahsil etmekte güçlük çekebilirsiniz. 16-24 Nisan arasında, yeni bir iş teklifi gündeme gelecektir. Bu partnerinizle birlikte yürütebileceğiniz bir konu da olabilir. Maddi konularda olabilecek inişlere-çıkışlara dikkat edin.16-24 Mayıs'ta sosyal aktivitelerle ilgili harcamalarınızda artışlar olabilir. Gereksiz masrafları kısarak bir disiplin oluşturun.İş ortağınızla aranızda zıtlıklar çıkabilir. Bu sorunları en kısa yoldan çözerek, yumuşatma yoluna gitmelisiniz. 3-17 Haziran arasında gecikmiş borçlarınız başınıza dert açabilir. 14-22 Haziran arasında bütçenizi kontrolde zorluklar yaşayabilirsiniz. 16 Temmuz-16 Eylül döneminde, çevrenizden gelebilecek yardımlarla iyi işler yapabilirsiniz. Bu konuda atılacak adımları iyi hesaplamazsanız da, risklerle karşılaşabilirsiniz.10-18 Ekim tarihlerinde yakınlarınızdan maddi destekler mümkün. Özellikle, sizden uzakta yaşayan bir kişiden bu konuda yardım alabilirsiniz. 8-16 Kasım, sürpriz fırsatların olabileceği bir dönem. 11 Aralıktan sonra ise, bir dostunuzun aracılığıyla gelirlerinizde artışlar olacak.

SAĞLIK DURUMU
Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız. Yarım kalan fiziksel tedavileriniz varsa, onları ihmal etmeyerek tamamlayın. 7 Ocak-21 Mart dönemi sağlığınızın hassas olacağı günler. Bu günlerde Tıbbi kontrollerinizi eksiksiz bir şekilde yaptırmalısınız. Ruh sağlığınızı güçlendirecek meditasyon ve yoga yapmalısınız. Sebze ağırlıklı beslenin. 6 Nisan-20 Nisan günlerinde, yoğun mesleki faaliyetlerinizden dolayı boyun ve sırt ağrılarınızda bir artma olabilir.Gerekli kas egzersizlerini günün herhangi bir anında olsa bile yapmaya gayret edin. 16-24 Mayıs'ta yorgunluk ve soğuk algınlıkları bağışıklık sisteminizi bozabilir. Bu konuda gerekli vitamin desteği yapmalısınız. 16 Ağustos'tan yıl sonuna kadar önemli bir rahatsızlığınız görünmese de, çalışan ve aşınan bir makine olan vücudunuza her zaman dikkat edin. Günlük gereksinimleri sağlarken, aşırıya kaçıp, zarar vermemeye çalışın.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
7 Ocak- 21 Şubat; 21 Mart-5 Mayıs; 16-24 Mayıs; 27 Kasım-11 Aralık

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
5-19 Mayıs; 3-17 Haziran; 10-18 Ekim.

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
7 Ocak-21 Şubat; 6-20 Nisan

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:

16-24 Nisan; 21 Şubat civarı; 3-17 Haziran; 14-22 Haziran

DeviL_MasteR
06-26-2008, 17:12
ROMANTİK VE ALINGAN BALIKLAR


GENEL DURUM
2008 yılı size dostluk kapılarını açacak ve size tüm olanaklarını sunacaktır. Karizmatik bir çevre sizi bekliyor. Amaçlarınıza uygun kişilerle tanışacaksınız. Yaşam kaliteni yükseliyor.2008 yılında geniş bir çevreye gireceksiniz. Bu yıl size şaşırtıcı gelecek teklifler karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz.Yaşamla ilgili eski endişeleriniz ortadan kalkacak ve kendinizi yeni hayatınıza kanalize edeceksiniz. Bir evlilik veya bir boşanma sizin radikal kararlarınız arasında olacak. Beslenme düzeniniz ve alışkanlıklar konusunda yeni bir yaşam çizelgesi çizceksiniz. Bu yıl zorlanmalar yaşasanız bile, yeni koşullarınıza alışacaksınız.

BALIK BURCU BAYANININ AŞK HAYATI
Alıngan bir öfkelilik hali, bitmek tükenmek bilmeyen göz yaşlarınızla, bazen en anlayışlı kişileri bile çileden çıkarabilirsiniz. Duygusal arayışlarınız hiç bitmez. Siz aşk için dünyaya geldiniz. Kronik bir romantizm hastası olmak, evlilikte problemlere neden olsa da, bir gün anlaşılmayı hep bekleyeceksiniz. Aşırı bağlılık ve ölçüsüzlük yaşamınızda her zaman sizi üzecektir. Zengin iç dünyanızı karşınızdaki kişiye aktarmayı beklerken, kendinizi yanlış evliklerin içinde bulabilirsiniz. Yaşamın gizli büyüsünü çözmüş olsanız bile bunu anlatabilmeniz zaman alabilir. 2008 yılında aşk hayatınız ciddiyet kazanıyor. Evli olnalr için uyum içinde bir beraberlik söz konusu. Bekarlar için ciddi ilşkiler söz konusu olacak.Bazılarınız yeni bir aşka kavuşacaklar ve yeni bir beraberliğin temellerini atacaklar. Yılın ilk günlerinde, eski sevgiliniz veya eşinizle ilgili yeniden bir araya gelme olasılığınız var. Eski bir arkadaşınızla karşılaşmanız sizi romantik bir ilişkiye başlamanıza neden olacaktır. Düşlerinizin gerçekleşmesi olasılığı sizi heyecanlandıracaktır. İleride bir çok gelişmenin başlangıcı bu günlerdeki ilişkilerinize bağlı gelişecektir Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu.Yalnızsanız, 7 Mart- 21 Mart dönemlerinde bir aşk kapınız çalacaktır. Bugünlerde gideceğiniz sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız. 15 Mart- 23 Mart döneminde, eşinizle aranızdaki sorunları tartışmak zorunda kalabilirsiniz. Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi, belki de, çözümlenmesi gereken olaylara yeniden ayna tutacak.

BALIK BURCU ERKEĞİNİN AŞK HAYATI
Sizin insanlara huzur veren sevimli bir yanınız vardır ve yaşam boyunca bu özelliğinizi kaybetmek istemezsiniz. Size ihtiyacı olan kişileri çok fazla gözünüzde büyütüyor ve yanılgıya çabuk düşüyorsunuz. Yardımseverliğiniz çoğu kez başınıza iş açıyor 19 Nisan- 28 Mayıs tarihlerini kapsayan aşk ilişkilerinizde önemli ve yaşamınızı etkileyen kararlar almaktan sakınmalısınız. Bu dönem varlıklı kişiler ilginizi çekecek.Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak. 14-22 Haziran döneminde yeni bir ilişkiye başlamaktan kaçınmalsınız.1 Temmuz- 1 Eylül döneminde romantik ilişkiler ön planda olacak. Siz aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak aşk duygularınızın yoğun olacaktır. Evliyseniz, 30 Ağustos-13 Eylül döneminde eşinizin işi veya sağlığıyla ilgili problem çıkabilir. Fakat kısa sürede çözülecektir. Yılın son dönemlerinde endinizden daha yaşlı bir evlilik yapabilirsiniz. Bazılarınız ikinci kez şansını deneyeceklerdir.

İŞ HAYATI
Bu yıl sosyal kariyerinizin iş durumunuz etkilemesi sizi yukarılara taşıyacak. Yeni çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Sosyal bağalantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler.7 Ocak- 7 Şubat tarihlerinde bir arkadaşınızdan sıra dışı bir teklif alacaksınız. Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası. 7 Mart-21 Mart döneminde beklentilerinizin çok yüksek olması nedeniyle yavaş ve temkinli hareket etmelisiniz. 14-22 Haziran günlerinde işle ilgili her hangi bir girişimden kaçınmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerden gelebilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız.1 Temmuz-16 Eylül döneminde, iş yerinizde köklü değişimler söz konusu. Bazı arakadaşlarınız işten ayrılabilirler. 13 Temmuz -21 Temmuz bir arkadaşınızın desteği ile önemli bir iş başarısı sizi bekliyor. Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Yine bu dönemde partnerinizle paylaşımlarınızın ve satın alma duygunuzun artacağı günler içindesiniz.

SAĞLIK DURUMU
Buyıl sağlığınız etkileyecek kişisel fobilerinizden, korkularınızdan kurtulabilirsiniz. 1-15 Ocak tarihlerinde duygusal takıntılarınız yüzünden ruhsal bunalıma düşmek istemiyorsanız, geçmişin sorunlarına takılıp yaşadıklarınızı gözünüzde büyütmemelisiniz. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız. 18-26 Ocak tarihlerinde meditasyon ve hafif jimnastik hareketleri yapmanızda yarar var. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini enimsemek sizi daha da zinde yapacaktır. 1Temmuz-16 Eylül dönemlerinde yaşama analizci bakış açısı ile bakarken, isteklerinizde derin bir araştırma ve inceleme hakim olacak. Enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz 16 Ağustostan sonra tıbbi bir kontrolden geçmenizde yarar var. Yılın son günlerinde kendinizle baş başa kalmayı denemelisiniz.

ÖNEMLİ GÜNLER
Aşk hayatınızda hareketli günler:
7 Mart- 21 Mart; 1 Temmuz- 1 Eylül

Aşk hayatınızda sizi zorlayan günler:
15 Mart- 23 Mart; 19 Nisan- 28 Mayıs; 14-22 Haziran; 30 Ağustos-13 Eylül

İş hayatınızın hareketli olacağı günler:
13 Temmuz-21 Temmuz

İş hayatınızda sizi zorlayan günler:
7 Ocak- 7 Şubat; 7 Mart- 21 Mart; 14-22 Haziran