PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kalli kolları sıvadı


*fanii*
11-26-2007, 18:38
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Feldkamp067_2611.jpg


Kalli kolları sıvadı

Sezon başında müthiş bir operasyona imza atıp Necati, Emre Aşık Hasan Kabze, Tomas ve Orhan Ak'ı gönderen Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, yeni bir revizyon için de kolları şimdiden sıvadı. Devre arasında özellikle forvet hattında önemli değişiklikler yapmak isteyen Alman hoca operasyonun startını Trabzon deplasmanında verdi. Hakan Şükür'ü İstanbul'da bıkaran Kalli, Ümit'I de yedek kulübesinde oturttu.

Hakan ya Katar ya ABD'ye
Feldkamp'ın 88. dakikada aldığı Ümit'i kesin olarak gözden çıkardığı ve ocak ayında takımdan göndereceği iddia ediliyor. Hatta tecrübeli hocanın, Ümit'i bitime 2 dakika kala oyuna alarak iyice demorolize etmek istediği de öne sürülüyor. Son olarak G.Saray TV'ye yaptığı açıklamalar nedeniyle hedef adam olan Hakan Şükür'ün de devre arasında Katar veya ABD'den gelen teklifleri değerlendirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sezgin yurtdışına gidiyor
Bir süredir golcü transferi için arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılı yönetimin de bugünden itibaren yeniden çalışmalara hız vereceği belirtiliyor. Geçtiğimiz hafta İngiltere ve Rusya'da futbolcu izleyen Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in yeniden yurt dışına çıkması bekleniyor. Cimbom'un listesinde CSKA Moskova'dan Vagner Love'ın dışında Sevilla'dan Ernesto Chevanton'un bulunduğu öğrenildi.