PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 milyon dolarlık ödeme!


*fanii*
11-26-2007, 18:36
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/lincoln066_2611.jpg


4 milyon dolarlık ödeme!

Galatasaray'da kritik viraja girilerken sarı kırmızılı yönetim, futbolcuların 4 milyon dolarlık transfer taksitlerini ödedi.

Bu sezona flaş transferlerle giren Galatasaray, toplam 10 futbolcuyu birden renklerine katarak traftarlarını memnun etmişti. Özellikle Lincoln ve Linderoth gibi yüksek maliyetli transferler beraberinde birçok soruyu getirdi. Birçok kişi, "Galatasaray bu oyuncuları alıyor, ama tranfer ödemelerini nasıl yapacak" sorusunu gündemde tutuyordu. Doğal olarak Ribery ve Felipe'nin paralarını alamadıkları nedeniyle ülkelerine adeta kaçmaları unutulmamıştı. Bu yüzden Galatasaray'ın transfer taksitlerini nasıl ödeyeceği merak konusuydu. Şüpheler boşa çıktı ve sarı kırmızılı yönetimin futbol şubesi" yoğun çabalar sonucu toplam 4 milyon doları futbolcuların hesaplarına yatırdı.

Trabzonspor maçı öncesinde hesaplarında alacaklarını gören sarı kırmızılı futbolcular, peşpeşe oynayacakları Panionios, İstanbul B.Ş Belediye ve Fenerbahçe maçı öncesinde kafalarında ekonomik problem olmadan hazırlıklarını sürdürecekler.