PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ‘Malkoçoğlu' Cüneyt Arkın Attan Düştü


MetinCeylan
06-08-2008, 20:02
http://www.misafir.net/resimyukle/images/jnxqvnft93r6tq223ym9.jpg (http://www.misafir.net/resimyukle/)

Ankara Kalesi'ni fethetmeye gelen ‘Malkoçoğlu' Cüneyt Arkın attan düştü.

ANKARA Kalesi Festivali'ne katılan ve ‘Malkoçoğlu'nu canlandıran Cüneyt Arkın, huysuzluk yapan attan düştü. Arkın, ‘Fethetmeye geldiği' kaleye yürüyerek çıkmak zorunda kaldı. Festivalde Fatih Sultan Mehmet'in cariyerlerini Rus mankenlerden canlandırdı.

Altındağ Belediyesi'nce bu yıl 2'ncisi düzenlenen ‘Ankara Kalesi Festivalleri' başladı. Belediye binası önünde oluşturulan kortej, Seymenler'in gösterisi ve mehteran takımının konseri ile yola çıktı. Festivale Malkoçoğlu'nu canlandırmak için katılan Cüneyt Arkın, “Ben Malkoçoğlu'yum, bugün kaleyi fethetmeye geldim. Atıma binip kaleye çıkacağım” dedikten sonra atına binmek istedi. Malkoçoğlu, atın huysuzluk yapması üzerine ilk denemesinde başarılı olamayıp düştü. Buna rağmen pes etmeyen Cüneyt Arkın, ikinci denemesinde de başarılı olamadı. Bindiği at huysuzluk yaparak ‘Malkoçoğlu'nu üzerinden attı. Attan düşen Malkoçoğlu Cüneyt Arkın oldukça sinirlendi. Düşme sırasında sağ ayağını da inciten Arkın, ata binemeyince kaleye yürüyerek çıktı.

Festivalde ‘Fatih Sultan Mehmet', ‘Nasreddin Hoca', ‘Hacivat ile Karagöz' de temsil edildi. Fatih Sultan Mehmet'i tiyatro sanatçısı Ali Asar temsil ederken, padişahın cariyerlerini Rus mankenler canlandırdı. Fatih Sultan Mehmet'in cariyerlerini temsil eden Rus mankenler Galina Fateeva, Alex Fokina ve Olga Bülbül'ün Osmanlı tarzı kıyafetler içerisinde rahat hareketleri ilgi gördü.

İlgi gören festivale Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da katıldı. Bakan Özak, Cüneyt Arkın ile festival alanına kurulan çadırda kısa süreli sohbet etti.

tomqoliq
06-15-2008, 17:06
ee adam kaç yaşnda dedmden byk braknda düşsn :D