PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başbakan taktı, moda oldu


Kalpsiz_
11-26-2007, 01:22
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı George W. Bush'la Oval Ofis'te yaptığı görüşmedeki küçük bir ayrıntı yeni bir moda başlattı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı George W. Bush'la Oval Ofis'te yaptığı görüşmelerde, Türk Bayrağının renklerini yansıtan kravat takmasının ardından kırmızı-beyaz renkli kravatların yoğun talep görmeye başladığı bildirildi.

"La Cravate D'archini" markasıyla kravat üretimi yapan Burimteks AŞ'nin ortaklarından Fazlı Taştan, son zamanlarda Türkiye'nin genel siyasi ve sosyolojik durumuyla ilgili reaksiyonların kravat seçimini etkilediğini ifade etti.

Kravat almaya gelenlerin ellerinin kırmızı-beyaz renklilere gittiğini vurgulayan Taştan, özellikle Başbakan Erdoğan'ın ABD gezisindeki Bush'la yaptığı görüşmelerde, Türk Bayrağı'nı yansıtan kırmızı-beyaz kravat takmasının ardından bu renklere yönelik siparişlerin yoğunlaştığını bildirdi.

Taştan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de Azerbaycan gezisinde Erdoğan gibi kırmızı-beyaz renkli kravat taktığını ifade etti.

AA