PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Serkan Çalık:''Elimden geleni yaptım''


samet_gs
11-26-2007, 00:10
''Elimden geleni yaptım''

Maçın tek golünü kaydeden genç golcü Serkan Çalık Trabzon maçından sonra, "Trabzon zor bir deplasman. 3 puan aldığımız için mutluyum. Hocam bugün bana şans verdi, ben de elimden geleni yaptım. Oynadıkça daha iyi olmaya çalışıyorum. Ailem Trabzonlu. Babam her zaman 61 numaralı formayı giymemi istiyor. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Galatasaray için elimden geleni yapacağım. Ailem Trabzonspor'u tutuyor, ama ben Galatasaray'a geldikten sonra Galatasaray'ı da tutuyorlar" diye konuştu.


G.Saray forvetsizdi"

Turkcell Süper Lig'in 13. Hafta kapanış mücadelesinde Trabzonspor kendi sahasında konuk ettiği Galatasaray'a, 1-0 yenildi.

Karşılaşmanın ardından konuşan Trabzonspor çalıştırıcısı Ersun Yanal, Galatasaray'ın karşılarına forvetsiz çıktığını ifade etti. Yanal, Uzaktan şutlar haricide Galatasaray'ın kendileri karşısında pozisyon bulamadıklarını ifade ederken, özellikle son 15 dakikada üstün olmalarına rağmen yenildiklerini belirtti.

"Maçın hakkı bu olmamalıydı." diyen Trabzonspor çalıştırıcısı, elindeki kadro ile ancak bu noktaya gelinebilindiğini söyleyerek, devre arasında takviye yapılacağını belirtirken, yönetim seçiminin ardından, hedeflerine göre plan yapacaklarını söyledi.

Tribünlerde olay çıktı

Trabzonspor'un kendi sahasında Galatasarayımız'a 1-0 yenildiği maçın ikinci yarısının başında tribünde olaylar çıktı.

İkinci yarının hemen başında maraton tribündeki Bordo-mavili taraftarlar ile deniz tarafındaki kale arkası tribündeki misafir takım seyircilerine ayrılan bölümde maçı izleyen Sarı-kırmızılı taraftarlar arasında yaşanan sözlü sataşmalar, yerini iki tribün arasında yabancı madde atılmasına bıraktı. Bordo-mavili taraftarlar, konuk takım taraftarların bulunduğu bölüme yabancı madde atarken, Galatasaraylı taraftarlar koltukları sökerek kendilerini korumaya çalıştı. Çıkan olaylarda bazı Galatasaray taraftarları yaralanırken, polis bazı Galatasaraylı ve Trabzonsporlu taraftarları gözaltına aldı.

''Sonuçtan çok memnunum''

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, bugünkü maçtan çok memnun olduğunu ifade ederek, "Buradan namağlup dönmek de ayrı bir sevinç. Galip gelmeseydik çok üzülürdüm. Yazık olurdu. Maçı domine eden takım bizdik. Takımın fiziksel açıdan da iyi olduğunu gördüm. Benim için Trabzon çok güzel bir şehir. Maçtan önce takımıma, 'Burada ayakta kalan takım karakterlidir' dedim. Onlar da ayakta kaldılar" dedi.

Feldkamp, gazetecilerin sahada gördükleri takımı yazmalarını da isteyerek, "Hakan'ı da evde bırakmadım. Sakatlığı vardı" diye konuştu. Feldkamp, Ümik Karan'ı neden oynatmadığı konusundaki soruları yanıtlarken de, "Daha kompakt bir orta saha oluşturmak için tek forvetle oynadım" ifadesini kullandı. Alman Teknik adam, Perşembe günkü maçla ilgili konuşmak istemediğini de vurgulayarak, "Barış'ın adalesinde sertleşme var. Yarın belli olacak. Belki bir ihtimal o da oynamayabilir" dedi. Feldkamp Dünya Kupası kuraları ile ilgili de, "Herşeyden önce İsviçre'ye gideceğimiz için sevinelim ve tadını çıkaralım" diye konuştu.

_SoN_
11-26-2007, 00:51
genç yaşta profesyonellik dersi vermiş ;)

haber için teşekkürler.

samet_gs
11-26-2007, 21:48
ö.d renkdaş..