PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rock'n Antalya


geist-madchen
06-05-2008, 09:31
http://www.rocknantalya.com/images/logo.jpg



http://www.rocknantalya.com/images/afis_new.jpg


21 Haziran, güneş ışığının en dik açıyla geldiği ve en uzun günün yaşandığı zamandır. Bu vesile ile Küresel Isınmaya bir karşı duruş olarak düşünülmüş ve aynı zamanda her yıl aynı tarihlerde tekrarlanması planlanmıştır. Gerçekleşecek olan bu Rock Festivalimizin adı içeriğine de uygun bir şekilde “Rock’n Antalya – Güneş Yağmuru” olarak belirlenmiştir.

Festivalimizde yerli gruplar ve djler yer alacak olup, tüm gruplar canlı performans sergileyeceklerdir. 3 gün & 3 gece müziğe doyacağınız festivalde , kamp konaklama ve çeşitli aktiviteler olarak konsept belirlenmiştir.

Yaklaşık 30 Grup ve Dj'in sahne alacağı festivalde, katılımcılar gün boyunca çeşitli workshop'lar, sponsor firmaların etkinlikleri ve sanatçıların imza günlerinin yanısıra plaj voleybolu, sörf, kano, dağ bisikleti, deniz paraşütü gibi farklı aktivitelerden yararlanabileceklerdir. Katılımcılara uzun süre unutamayacakları bir festival deneyimi yaşatılacaktır.


Tarih: 20–21–22 Haziran 2008
Yer: Antalya Lara Beach, 9-10-11 No’lu Plajlar

Festivale Katkısı Bulunanlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi
Lati Tur (Lara Beach)
Akdeniz Üniversitesi
Tema Vakfı
FELSEFEMİZ

21 Haziran, güneş ışığının en dik açıyla geldiği ve en uzun günün yaşandığı zamandır. Buna istinaden Küresel Isınmaya karşı insanları bu konuda duyarlı olmaya bir davettir. Bunun yanı sıra bu festivalin önemi aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir.

a) Akdeniz Bölgesinde böyle bir Rock Müzik Festivalinin ilk defa düzenleniyor olması,

b) TEMA Vakfına konser bilet satış gelirlerinden %15 oranında bağış yapılacak ve yalnızca Antalya ili sınırları içinde kullanılmak üzere festival adına ağaçlandırma yapılacaktır.

c) Küresel Isınmaya karşı duyarlı olmaya bir davet niteliği taşımaktır!

d) Üniversiteler – Liseler – Sosyal Kurumlar – Vakıflar düzeyinde tanıtım çalışmaları yapılmaktadır.
e) Oteller, Seyahat Acentaları ve Tur Operatörlerinin Yurtdışı tanıtımları ve geniş çaplı Medya tanıtımı ( Antalya ve Türkiye tanıtımı yoğun bir şekilde yapılacaktır)



http://www.rocknantalya.com/images/b_gruplar.jpghttp://www.rocknantalya.com/spacer.gif http://www.rocknantalya.com/img_groups/duman.jpg (http://www.halimizduman.com/)http://www.rocknantalya.com/img_groups/teoman.jpg (http://www.teoman.com.tr/)DUMANTEOMAN http://www.rocknantalya.com/img_groups/emreaydin.jpg (http://www.emreaydin.org/)http://www.rocknantalya.com/img_groups/haykocepkin.jpg (http://www.haykocepkin.com/)EMRE AYDINHAYKO CEPKİN http://www.rocknantalya.com/img_groups/redd.jpg (http://www.redd.com.tr/)http://www.rocknantalya.com/img_groups/zakkum.jpg (http://www.zakkumonline.com/)REDDZAKKUM http://www.rocknantalya.com/img_groups/ozturk.jpg (http://www.myspace.com/ozturkilmaz)http://www.rocknantalya.com/img_groups/gece.jpg (http://www.myspace.com/gecemusic)ÖZTÜRKGECE http://www.rocknantalya.com/img_groups/aydilge.jpg (http://www.aydilge.net/)http://www.rocknantalya.com/img_groups/ucnoktabir.jpg (http://www.ucnoktabir.com/)
AYDİLGEÜÇ NOKTA BİR http://www.rocknantalya.com/img_groups/suddendeath.jpg (http://www.myspace.com/suddendeathtr)http://www.rocknantalya.com/img_groups/makine.jpg (http://www.makineband.com/)SUDDEN DEATHMAKİNE http://www.rocknantalya.com/img_groups/crossfire.jpg (http://www.crossfirenet.com/)http://www.rocknantalya.com/img_groups/artniyet.jpg (http://www.art-niyet.org/)CROSSFIREART NİYET http://www.rocknantalya.com/img_groups/dawnfall.jpg (http://www.dawnfall.gen.tr/)http://www.rocknantalya.com/img_groups/muratnet.jpg (http://www.muratnet.info/)DAWNFALLMURAT NET http://www.rocknantalya.com/img_groups/freedomgray.jpg (http://www.myspace.com/freedomgray)http://www.rocknantalya.com/img_groups/cubbesizler.jpg (http://www.cubbesizler.com/)FREEDOM GRAY CÜBBESİZLER http://www.rocknantalya.com/img_groups/darulefkar.jpg (http://www.dar-ulefkar.com/)http://www.rocknantalya.com/img_groups/langona.jpg (http://langona.anatolianrock.com/)DAR-ÜL EFKAR LANGONA http://www.rocknantalya.com/img_groups/voodoomedicine.jpg (http://voodoomedicine.anatolianrock.com/)


http://www.rocknantalya.com/images/b_dj.jpghttp://www.rocknantalya.com/spacer.gif http://www.rocknantalya.com/img_djs/orcuncemdevrim.jpghttp://www.rocknantalya.com/img_djs/burak.jpgDj Orçun Cem Devrim Dj Burak Yeter http://www.rocknantalya.com/img_djs/a-mad.jpghttp://www.rocknantalya.com/img_djs/beyza.jpgDj A-Mad Dj Beyza http://www.rocknantalya.com/img_djs/gain.jpghttp://www.rocknantalya.com/img_djs/hallim.jpgDj Gain Dj Hallim http://www.rocknantalya.com/img_djs/korayt.jpghttp://www.rocknantalya.com/img_djs/ozan.jpgDj Korayt Dj Ozan http://www.rocknantalya.com/img_djs/sertanaxoy.jpgDj Sertan Axoy


festival alanı

http://www.rocknantalya.com/images/krkb.jpg



http://www.rocknantalya.com/spacer.gifhttp://www.rocknantalya.com/images/b_ticket.jpghttp://www.rocknantalya.com/spacer.gif http://www.rocknantalya.com/images/biletix.gif
Rock'n Antalya 2008 biletleri Biletix (https://www.biletix.com/event.htm?id=JRAF1) ' te.
İlk 3000 Bilet (Kombine + Kamp Alanı) Satış Fiyatı: 23 YTL
* Kamp Alanı girişinde çadır satışı yapılacaktır.

Çadırı olmayan festival katılımcıları 2 kişilik kamp çadırını 20 YTL karşılığında 3 gün boyunca kullanabileceklerdir. Kamp çadırı katılımcılara kurulmuş olarak sunulacaktır.
BİLET SATIŞ NOKTALARI
THE BAR
TUZCULAR MAH. PAŞA CAMİİ SOK. NO:34 ANTALYA
http://www.rocknantalya.com/images/phone.gif 0 242 2437628

GİZLİ BAHÇE CAFE BAR
SELÇUK MAH.KARADAYI SOK. NO:5 ANTALYA
http://www.rocknantalya.com/images/phone.gif 0 242 2474601

METROPOL CAFE BİLARDO
MELTEM MAH. DUMLUPINAR BULV. TEKE SİT. NO:1 ANTALYA
http://www.rocknantalya.com/images/phone.gif 0 242 2372128

SILABELLA KOZMETİK
KIŞLA MAH. SELEKLER ÇARŞISI NO:76-77 ANTALYA
http://www.rocknantalya.com/images/phone.gif 0242 2486886

LAVİA CAFE
GENÇLİK MAH. IŞIKLAR CAD. NO:36/3 ANTALYA
http://www.rocknantalya.com/images/phone.gif 0242 2447508

ROCK PARK
ATATÜRK CAD. ALİOĞUZKONUK İŞHN. NO:29-30 ANTALYA
http://www.rocknantalya.com/images/phone.gif 0 242 2484273

ROAD HOUSE CAFE BAR
OLYMPOS TÜRKMEN PANSİYON
http://www.rocknantalya.com/images/phone.gif 0 242 892 12 49

AKYA BİLİŞİM
YILDIZ MAH. PİRİ REİS CAD. 204 SOK. NO:10/B ANTALYA
http://www.rocknantalya.com/images/phone.gif 0 242 2377251

http://www.rocknantalya.com/images/5-1.jpg
Bilete Dahil Olan Hizmetler

- Festival alanına giriş hakkı
- Festival alanında çadır kurmak için yer tahsisi
- Organizasyon tarafından verilecek bileklik ile giriş - çıkış hakkı

™DJ_αzяαϊL
06-05-2008, 09:41
Vay Vay Vay Sanki Kendiside Bu iş İçinde Ne Hoş anlatım Yapmıssın Öle :D Sendemi yoksa Ortaksın :D:D
Bende Geliyom :D:D
Tşkler...;)

geist-madchen
06-05-2008, 09:43
yaa aslında çalışıcak gönüllüler arıyolarmış ama bizi almazlarki ya kapalı olunca:S acayip çok isterdim yaa haykom geliyo batuhan geliyo aydilge geliyo ooooo herkes burda süper bi orginazasyon olucak antalya antalya olalı böyle orginazasyon görmedi yaaa

™DJ_αzяαϊL
06-05-2008, 09:45
Vay AMa Bi Eksik Var İçlerinde

geist-madchen
06-05-2008, 09:45
evet şebo yok onumu diyosun

™DJ_αzяαϊL
06-05-2008, 09:46
Hayır...

geist-madchen
06-05-2008, 09:47
kim eksik söyle hemen iletelim :D getirsinler

™DJ_αzяαϊL
06-05-2008, 09:50
Tabiki

™DJ_αzяαϊL:cool:

geist-madchen
06-05-2008, 09:51
:D:D:D aaa beyim affet unutmuşlar seni çağırmayı ben hemen söyliyorum seninle irtibata geçicekler uçak bileti otel yeme içme hepsi bizden ok mi nasıl affettircez kendimizi bilmem:D:D:D

™DJ_αzяαϊL
06-05-2008, 09:58
Valla Bilemem Artık Yani sinirliyim sizi Bi Şekilde Kendinizi Affettirin :D:D

MetinCeylan
06-05-2008, 10:13
bazıları iyi gerisi bise yaramaz;)

demem_o_ki
07-05-2008, 19:25
sudden death te bi ark.ım çalıo kayıtları gönderdi pekte ii değilmiş rock'n coke gibi fln olmamamış basit bişe olmuş