PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir acayip kaçırma olayı


MetinCeylan
06-02-2008, 23:45
http://www.internethaber.com/images/news/53863.jpg
Bir acayip kaçırma olayı
02 Haziran 2008 Pazartesi 23:17
Kahramanmaraş'ta baba H.M, kızını evlenmek için kaçıran gencin erkek kardeşini kaçırdı.


Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesi’nde 43 yaşındaki H.M., kızı 17 yaşındaki M.M.’nin evlenmek için kaçtığı 20 yaşındaki O.D.’nin erkek kardeşi 15 yaşındaki F.D.’yi silah zoruyla kaçırdı.

İddiaya göre O.D., 6 aydır arkadaşlık yaptığı M.M.’yi ailesinden istetti. Baba H.M., kızını evlendirmeyeceğini söyleyerek aileye olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine M.M. evden kaçarak, sevgilisinin annesi R.D.’nin ilçe merkezindeki işyerine gitti ve oğlu ile evlenmek istediğini, bu yüzden de evden kaçtığını söyledi. R.D. de, M.M.’yi evine götürdü.

Kızının kaçtığını duyan baba, O.D.’nın erkek kardeşi F.D.’yi silah zoruyla kaçırdı. Daha sonra annesi R.D.’yi arayarak kızının kendisine verilmesi durumunda F.D.’yi teslim edeceğini söyledi. R.D.’nin olayı polise bildirmesinin ardından H.M. yakalandı. Sevgilisine kaçan genç kız ile babasının kaçırdığı F.D. ise ailelerine teslim edildi.

İfadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilen ve üzerinde ve evinde herhangi bir silah bulunmayan öfkeli baba, şikayetçi olunmaması üzerine serbest bırakıldı.
kaynak:http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=143555