PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe İtalya yolcusu


Kalpsiz_
11-25-2007, 21:45
Fenerbahçe'de Inter ile oynayacağı karşılaşma için yarın İtalya'ya gidecek.
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 27 Kasım Salı günü Inter ile oynayacağı karşılaşma için yarın İtalya'ya gidecek.

Sarı-lacivertliler, bu akşam basına kapalı olarak Samandıra Kamp Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla, bu karşılaşmanın hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, teknik direktör Zico yönetiminde 1 saat 25 dakika süren antrenman, koşu, koordinasyon, istasyon ve ısınma hareketleriyle başlarken, üst sahada yapılan teknik ağırlıklı şut çalışmasından sonra, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maç ile tamamlandı.

Ankaraspor maçında görev alan oyuncular, tesislerde masaj ve tedavi ile yenilenme idmanı yaparken, kaleci Volkan ısınma çalışmalarının sonuna kadar kaleci antrenörü Murat Öztürk'le birlikte çalıştı. Gürhan, fizyoterapist eşliğinde üst sahada tempolu yürüyüş yaparken, sakatlıkları devam eden Deniz ve Serdar ise çalışmaya katılmadı.

Sarı-lacivertli kafile, yarın sabah saat 10.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Milano'ya uçacak. Aynı gün yerel saatle 17.30'da teknik direktör Zico, maçın oynanacağı ''San Siro''da basın toplantısı yapacak, ardından saat 18.00'de Fenerbahçe maç için son antrenmanını gerçekleştirecek.
Kaynak: AA