PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Resmi: Honda'nın Yeni Patronu Ross Brawn


Kalpsiz_
11-25-2007, 06:03
http://www.padokf1.com/images/haber/12112007171316-ross_brawn_1.jpg

Ve Honda'nın beklenen açıklaması yapıldı: 26 Kasım 2007'den itibaren takımın patronluğuna Ross Brawn getirildi.

Honda Racing F1 Takımından öğleden sonra yapılan bu açıklama sonucu, Brawn'ın Ferrari'ye dönmesi ve Jean Todt'n görevini alması yolundaki söylentiler de sona ermiş oldu. Açıklamada Brawn'ın, Honda CEO'su Nick Fry ile birlikte çalışacağı kaydedildi. Brawn, yeni görevi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Honda'nın Formula 1'de çok onurlu ve başarılı bir geçmişi ve geleneği var. Takımın gerçek potansiyelinin ortaya konmasında çalışacağım için ve yepyeni bir mücadeleye gireceğim için çok mutlu ve gururluyum. Honda'nın gelecek için yaptığı planlar ve programlar çok yerinde. Doğru insanlar ve kaynaklarla yola koyuluyor olması da çok büyük bir avantaj. Son derece yetenekli insanlarla birlikte çalışacağımı biliyorum ve Honda'nın eski kazanan günlerine dönmesi için ekip olarak çalışacağız ve bunda da başarılı olacağımıza inancım tam."

Takımın başına Brawn'ın getirilmesi ile ilgili olarak Nick Fry ise; "Son altı aydır en önemli işim Honda'ya yeni yetenekler kazandırmaktı ve bu konuda çok önemli adımlar attık. Aerodinamik, tasarım, mühendislik, pazarlama ve yarış takımında çok önemli ve kilit isimler artık bizimle birlkte. Bugün ise bu konuda en yaşamsal adımı atmış bulunuyoruz. Ross Brawn gibi Formula 1'in en önemli isimlerinden birisi artık aramızda ve kendisiyle ilgili herhangi bir tanıtıcı söze gerek olduğunu da sanmıyorum. Dünya şampiyonlukları kazanmak onun için bir yaşam tarzı. Honda'nın layık olduğu yere gelmesinde çok önemli rol oynayacağından eminim ve onu aramızda görmekten çok mutluyum" dedi