PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hamilton'ın "Türk" Sevgilisinden Şok Açıklamalar


Kalpsiz_
11-25-2007, 05:57
McLaren'in genç pilotu Lewis Hamilton, pistlerde olduğu gibi gece hayatında da oldukça hızlı ve yetenekli bir görünüm sergiliyor.

İngiliz tabloid gazetesi The Sun, bugün manşetten verdiği haberinde Hamilton'ın Türk sevgilisi Cemre Mirel'in şok açıklamalarına yer derdi. Miss Turkey finalisti olan ve Londra Metropolitan Üniverstesinde okuyan 20 yaşındaki Cemre, McLaren'in genç pilotu ile geçtiğimiz Ocak ayında başlayan ve 10 ay süren beraberliklerini The Sun Gazetesine çok ayrıntılı şekilde anlattı.
http://www.padokf1.com/images/haber/19112007172948-cemre_mirel_lewis.jpg

Gazete haberinde, Cemre'nin sansasyonel açıklamalarına şöyle yer veriyor: "Lewis yatakta inanılmaz. Kendisine 10 üzerinden tam 11 veririm. Merakları da çok ilginç. Vücudumun kıvrımlarından muz yemeyi ve bunu yaparken de gözlerimi kapatmayı çok seviyordu. Ayrıca otomobillerinden birinde seks yapmamızı çok isterdi. En sevdiği ve benim de bayıldığım bir şey de, mobil telefonuma günde bir sürü kısa mesaj yollamasıydı."

Hamilton ile geçtiğimiz Ocak ayında Londra'da bir gece klübünde tanıştıklarını söyleyen Cemre, "Ne iş yaptığını sorduğumda bana, DHL dağıtım şöförü olduğunu söyledi" dedi. Çok fazla yolculuk yapması nedeniyle, İngiliz Pilotla birlikteliğinin kısa bir süre önce bittiğini kaydeden Cemre, "Her telefon edişinde düyanın bir başka köşesinde oluyordu. Bana hep yaşamında sadece benim olduğumu söylerdi, ama ben bundan hep şüphelenirdim. Aslında Lewis ile ömür boyu birlikte olmayı çok isterdim" dedi.