PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bernie Ecclestone'dan Ayrılma Tehdidi


Kalpsiz_
11-25-2007, 05:55
McLaren'in Brezilya GP'si hakem heyetinin kararına itirazı sonucu, yarın yapılacak ve 2007 Formula 1 Dünya Şampiyonasının kesin sonucunu tayin edecek olan temyiz mahkemesi öncesi Formula 1'in Patronu Bernie Ecclestone görevinden çekilme tehdidinde bulundu.

2007 sezonunun son yarışından tam bir ay sonra sonuç hakkında kesin karara varılacak olması ve gözlemcilere göre çok az da olsa Kimi Raikkonen'in ünvanını kaybetme tehlikesinin bulunması, Ecclestone'u bu açıklamayı yapmaya zorladığı kaydediliyor.

İngiliz Th GuardianGazetesinin haberine göre Ecclestone, yarınki temyiz mahkemesinde Raikkonen'in elinden ünvanının alınması halinde kararının kesin oduğunu söyledi ve "Eğer bunun Formula 1 için en iyi çözüm olduğu iddia ediliyorsa, benim de emekli olmam için çok ciddi düşüncelerim olduğunu söylemem gerekir" dedi. Guardian Gazetesinin haberinde ayrıca dünya çapında Internet sitelerinde forumlarda ve blog'larda yapılan değerlendirmelerde, Ecclestone'un böyle bir kararının büyük bir memnuniyetle karşılanacağı ve hatta FIA Başkanı Max Mosley'nin de aynı kararı alarak çekilmesinin desteklendiğinin görüldüğü de yer alıyor.