PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rosberg ve Sutil, McLaren'in Gündeminden Düştü


Kalpsiz_
11-25-2007, 05:53
Bazı haberlerde McLaren'in, Fernando Alonso'nun yerine yakından ilgilendiği Nico Rosberg ve Adrian Sutil'in, son yapılan açıklamalarla İngiliz Takımın gündeminden düştüğü kaydedildi.

Alman basınında önceki gün geniş yer verilen bir haberde, Menajer Manfred Zimmermann'ın yaptığı açıklamada, Adrin Sutil'in 2008 için Force India F1 Takımı ile geçerli kontratı olduğu ve başka bir takıma geçmeyi henüz düşünmediğini söylediği belitiliyor. Öte yandan, İngiliz Daily Telegraph Gazetesi ise, Nico Rosberg'in takımı Williams'dan ayrılmayı kesin olarak düşünmediğini söylediği bildiriliyor. Haberde, McLaren ile Williams arasında, Rosberg'i transferi için 22 milyon Dolardan söz edildiği de yer alıyor ve Rosberg'in; "Williams'dayım ve hiç bir yere gitmiyorum. Henüz 22 yaşındayım ve acele etmem için bir neden de yok. Kariyerimde emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyorum ve 2008'de Williams ile podyuma çıkmak istiyorum" dediğine de yer veriliyor. Rosberg Daily Telegraph'a yaptığı açıklamasında Lewis Hamilton'ı da övdü ve "Lewis, Formula 1 kariyerinin daha ilk yılında müthiş bir başarı kazanan ilk çaylak oldu. Ama bugüne kadar hiçbir çaylak da onun geçen sezon sahip olduğu makineye sahip değildi" dedi.

Haberde, bu durumda geriye; McLaren'de 2008 sezonu için Lewis Hamilton'ın yanına sadece takımın test pilotu Pedro de la Rosa ile, Renault Patronu Flavio Briatore'nin gelecek yıl için düşünmediğini açıkladığı Heikki Kovalainen kalıyor.