PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'tan nokta transfer


MetinCeylan
05-24-2008, 17:20
Dön (http://www2.internethaber.com/index.php) Karakter boyutu : http://www2.internethaber.com/images/font_01.gif http://www2.internethaber.com/images/font_02.gif http://www2.internethaber.com/images/font_03.gif http://www2.internethaber.com/images/font_04.gif
http://www2.internethaber.com/images/news/63638.jpg
Beşiktaş'tan nokta transfer
24 Mayıs 2008 Cumartesi 17:14
Beşiktaş nokta transferler yapıyor. İki Çek futbolcunun ardından Hırvat sol kanat oyuncusu ile imza aşamasına geldiler.


Transferin hızlı takımı Beşiktaş, Çek futbolcular Sivok ve Zapotocny’nin ardından Anthony Seric’le de imza aşamasına geldi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Panathinaikos'un Hırvat sol kanat oyuncusunu kadrolarına katmak üzere olduklarını söyledi.

Genç teknik adam, bir okulun panelinde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Zapotocny ve Sivok'un büyük ihtimalle siyah-beyazlı formayı giyeceğini ifade etti.

Ertuğrul Sağlam çok fazla transfer yapmayacaklarını ifade ederken, "Çok oyuncu alıp kadromuzu şişirmeyeceğiz. Orta sahaya bir veya iki oyuncu alacağız, transferde yoğunluk yaşamak istemiyoruz. Az, kaliteli, istediklerimizi giderecek oyuncular alacağız'" diyerek siyah-beyazlı kulübün transfer politikasını da dile getirmiş oldu.

Bu arada Zapotocny ve Sivok'un bonservislerinin hafta başına kadar siyah-beyazlı kulübe ulaşması beklenirken, ödenecek bedeller hakkında açıklama yapılmadı. İki futbolcuyla yapılan anlaşmanın pazartesi günü Borsa'ya bildirileceği belirtiliyor.

Sol bek ve orta sahanın solunda görev yapan Seric'in bonservis bedelinin elinde olması ise bu transferin gerçekleşmesini sağlayacak en önemli etkenlerden biri. Hafta sonunda İstanbul'a dönecek olan Sinan Engin'in transfer döneminin açılmasıyla bu üç futbolcuyu İstanbul'a davet edeceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: http://www2.internethaber.com/images/news_source/3.jpg