PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki patronu yeni hedef belirledi


Kalpsiz_
11-25-2007, 05:34
Rizla Suzuki’nin takım menajeri Paul Denning, geliştirilmiş yeni formlarının, önümüzdeki sezon MotoGP'nin ön saflarında yer almaları açısından bir sıçrama tahtası niteliğinde olacağını söyledi. "Suzuki'ler bu sezon hiçbir şampiyonayı kazanamadı" diyen Denning, şunları kaydetti: "Kararlılıkla başladığımız ve şu an gerçekten çok iyi bir duruma gelen projemize göre, motor oldukça mücadeleci bir yapıya kavuştu."



"Takımlar şampiyonasında üçüncü sırada yer alıyoruz. Fiat Yamaha'yı yakalayamasak bile, çalışmalarımızın sonucu olarak en azından mevcut konumumuzu elimizde tutmayı hedefliyoruz. Bilindiği gibi pilotlarımız ilk beşte yer aldılar ve öyle sanıyorum ki, bu pozisyonları muhafaza etmemiz kolay olmayacak. Çünkü her iki pilotumuz da birbirine çok yakın bir seyir izledi.”

“Bu sene mevcut durmumuzla yetinip, Suzuki'yi 2008 MotoGP'de ön saflara taşımak için elimizden geleni yapmalıyız. Suzuki ekibinin motivasyonunu maksimum seviyeye yükseltmek için çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur."

Bilindiği gibi test pilotu Nobuatsu Aoki, 2008 için geliştirilmiş motoru bu hafta sonu Malezya'da kullanacak.