PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YAZIK OLDU…


nehir
05-24-2008, 15:09
gs:gs:Futbol kulüpleri maddi açıdan kaynak yaratmakta zorlanmaktadır, bu doğrudur. Hele bu olay Amatör kulüplerde iyice gün yüzüne çıkmaktadır. Bazı amatör kulüplerde bu durumdan kurtulmak için “Belediyespor” adı altında mücadelelerine devam etmektedirler.
Bozdoğan Belediyespor’da aynı mücadeleyi veren takımlar arasındadır. Maalesef koskoca Bozdoğan Belediyespor’ un, hocasına ödeyecek parası yok. Keza futbolcularında emeklerinin karşılığını alıp almadıkları da bir muammadır. Bozdoğanspor adı altında mücadele verilirken, daha iyi bir görüntü çizen takımımız Belediyespor olduktan sonra, daha rahatlayacağına maddi sorunlarına çözüm bulunacağına daha da kötüye gitmiştir. Bunun sebebi, Aydın ilçelerinin belediyeleri içinde zengin bir bütçeye sahip koca bir belediyenin parasızlıktan takım hocasını göndermesi mi, yoksa yıllardır bir takım beceriksiz yöneticilerin, çok bilmişçilerin hangi hoca olursa olsun, hangi futbolcu olursa olsun Bozdoğan Belediyespor’a küstürüp göndermelerimidir? Takım iyi iken para var iken, herkes yöneticilik yapar. Ama zor durumlarda çözüm üretemeyen yöneticilerden ne hayır gelir? İşin kolayına kaçıp para yok, hadi eyvallah…
Bu işe el koyacak, Bozdoğan Belediyespor’u eski günlerine kavuşturacak, üst sıralara oynamasını sağlayacak, değerli insanlarımızda mevcuttur. Sayın Belediye başkanımız Tümer APAYDIN’ ında bu olaya bir an önce el atması gerekir.
İşini gereği gibi yapamayan arkadaşlara sesleniyorum. Bırak şu takımı da, hem sen kurtul, hem de, Bozdoğan Belediyespor…
Bu arada, çalışma azmi ve hırsı ile Bozdoğan Belediyespor’ a hizmet eden LAFÇI hocamıza da ileriki hayatında başarılar diliyorum. Kim bilir belki ileride bir kez daha yolumuz kesişir.

onur durmuş

gs:gs:gs:gs:gs: