PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gün birlik günü…


nehir
05-24-2008, 15:07
Son dönemde ülkemizde yaşanan olaylar bizi karamsarlığa itmemeli. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan kaos, kimi parti liderlerinin birbirleriyle girdiği ağız dalaşı, çözüm üretmekten çok sorun çıkaracak sözlü sataşmalardan bıkan bir millet haline geldik. 22 Temmuz seçim kararı ile millete söz hakkı veren siyasiler, kurtuluş olarak belki de en iyi seçeneği sundular.
Seçim çalışmalarına start veren partiler, transfer çalışmaları ve yapacak oldukları mitinglerle seçmenlerine umut vermek, geleceğin Türkiye’sini vatandaşın zihninde canlandırmaya çalışacaklar. Vatandaş ise kendi çıkarları ve ülke çıkarlarını göz önüne alarak kendilerine samimi gelen partiye oyunu verecektir. Sonuç ne olursa olsun, A veya B partisi olsun, 22 Temmuz seçimlerinden başarı ile çıkan partiler ve onların seçilmişleri, iyi bilmeliler ki, miting alanlarında verilen sözlerin namus sözü olduğunu, erkek sözü olduğunu, milletin artık eskiden olduğu gibi kandırmaca vaatlere pabuç bırakmayacağını, önce dürüst ve adaletli bir yapı istediklerini göz önüne almalılardır.
Seçim dönemine girdiğimiz şu günlerde ülkemizde istikrarsızlık ve kargaşa yaratmaya çalışan bölücü terör örgütü ve yandaşları Türkiye’nin kalbinde bir bomba patlatarak vatandaşlarımızın yaralanmasına ve ölümüne sebebiyet vermiştir. Belki birkaç can almıştır ama ülkeyi kaosa sürüklemek isteyen zihniyetler amaçlarına ulaşamayacaktır. Bunu söylüyorum çünkü, gördük ve izledik ki ben Türküm ve Türkiye’de yaşamaktan gururluyum diyen herkes, bombanın patladığı yerdeki çarşı esnafımız yani vatandaşımız patlamadan sonra her yeri Türk Bayrakları ile donatmış ve “Biz bir bütünüz, bölünmeyiz” mesajını en güzel şekilde vermişlerdir. Hal böyle olunca da seçilecek olanlar, bizleri temsil edecekler gözlerinin önüne bu birlik ve bütünlüğün tablosunu getirsinler, yapacak olduğu işlerde ellerini vicdanlarına koysunlar, başka amaçlar uğruna bu milleti boşu boşuna oyalamasınlar ve kandırmasınlar.
Bu üzüntü verici olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine de sabır diliyorum. Yarınlar için hep beraber ve kol kola olalım. Sevgilerle…

onur durmuşgs:gs:

tomqoliq
06-30-2008, 14:10
saolasn :)

DeviL_MasteR
06-30-2008, 14:18
tşk...